Şimdi Ara

citroen grand picasso -corolla 1.4 mm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grand picasso 1.6 dizel 7 kişilik ile toyota corolla 1.4 dizel mm arasında kararsız kaldım. 2 si gerçi farklı segmentler ama aradığım özelliklere göre piyasada çok fazla araç yok. benim aradığım 1.6 cc altında dizel otomatik bir araç. aslında focus alacaktım ama onlar da bu sene otomatik vites seçeneği yok. citroen biraz pahalı ve fransız olması eksi yönü bir de güvenirliliği toyota göre az. Corolla güzel araç fakat güvenilir ama donanım yönünden zayıf biraz ufak kalıyor. Verso nun otomatik dizeli olsa hiç düşünmeden alırdım.

• grand picasso otobüs gibi hatta yayla gibi bir araç..... ben grand picasso derim
  • donanım olarak ne zayıflığı var?

9 hava yastığı, ESP , TRC, ABS, EBD, dijital klima, direksiyondan vites kontrolü, otomatik yağmur sensörü, otomatik far sensörü, ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan müzik kontrolü, kendiliğinden kararan ayna, düz arka zemin,

quote:

Orjinalden alıntı: turgay99

Grand picasso 1.6 dizel 7 kişilik ile toyota corolla 1.4 dizel mm arasında kararsız kaldım. 2 si gerçi farklı segmentler ama aradığım özelliklere göre piyasada çok fazla araç yok. benim aradığım 1.6 cc altında dizel otomatik bir araç. aslında focus alacaktım ama onlar da bu sene otomatik vites seçeneği yok. citroen biraz pahalı ve fransız olması eksi yönü bir de güvenirliliği toyota göre az. Corolla güzel araç fakat güvenilir ama donanım yönünden zayıf biraz ufak kalıyor. Verso nun otomatik dizeli olsa hiç düşünmeden alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.