Şimdi Ara

Citron xsara 1.4 hdi , seat cordoba 1.4 tdi , skoda fabia 1.4 tdi , sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 18 bin liraya yakın bütçem var , sizce hangi aracı almalıyım , 3 ünde kararsız kaldım ,

parça sıkıntısı , kronik sorunu , motor ömrü , turba kalitesi , araç konforluğu , ve yakıt cimriliği bakımından değerlendirmelerinize agırlık verırseniz , ona göre seçim yapıcam .

• Bunlardan sadece Fabia'yı kullandım. Şehir içinde yeterince atik ve ekonomik bir motoru var. Konfora gelince diğerleriyle karşılaştıramam ama B segmenti bir araç için yeterli ve hatta iyi.

Motor ömrü konusunda da bir şey diyemicem arkadaşım 85bin km dir sorunsuz kullanıyor. Kiralık araç 130bin de idi 2 hafta kullandım şirkette.

Motor sesi yüksektir bu motorun onun dışında bir eksisini ne duydum ne gördüm.
  • bunlar içinden cordoba
  • xsara kullanıyorum suanda 132 binde aldıgımda 112 bindeydi çok memnunum şükür tık demedi daha

50 tl mazot at gez babam gez kullandııgım en ekeonomik araba

konforu da çok iyi

ben birde chiptunnig yaptırdım

kısaca tavsiye ederim
    citroen servisine gore bu markanın en sorunsuz modeliymiş
  • Bunların içinde açık ara cordoba ama 18.000 tl bütçeyle temiz cordoba 1.4 tdı bulmanız çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

xsara kullanıyorum suanda 132 binde aldıgımda 112 bindeydi çok memnunum şükür tık demedi daha

50 tl mazot at gez babam gez kullandııgım en ekeonomik araba

konforu da çok iyi

ben birde chiptunnig yaptırdım

kısaca tavsiye ederim
    citroen servisine gore bu markanın en sorunsuz modeliymiş

+1 Xsara üzmez;yakıtıyla da yol tutuşuyla fazlasıyla memnun kalırsınız. Yakıt ş.d:3,8 ş.i:5,7 lt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.