Şimdi Ara

Civic 1.5 RS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herhangi bir kronik sıkıntısı veya bu fiyat bandina ikinci eli kuvvetli araç önerir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben rs değil de sport plus hatchback olanın düz viteslisini kullandım. Açıkcası araca bayılmıştım. Düz vitesinde etkisiyle tam binici arabası hissiyatı oluşturuyordu motor sesi ivmelenmesi araç içindeki hissiyat beklentimin çok çok üstündeydi. Malumunuz forumda honda pek sevilmez belki ben ön yargıdan dolayı beklentiyi çok düşürmüştüm lakin güzel araçtı. Cvt olunca nasıl bir hissiyat olur bilmiyorum. Ne kadar törpüler o beygiri ona bakmak lazım. Bence alınır binilir.
    Bir de c sutununda göçme muhabbeti var diyorlardı forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 16 Haziran 2024; 20:50:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende ki üsteki arkadaşa katılıyorum bence manuel almak çok mantıkılı, yazılım ve bir kaç parça ekleyerek golf r yakın performans veriyor, golf r 320 beygir 0-100 4,5 saniye, aşağıdaki videoyu bırakıyorum bir bakın

Muharrem Gökçeyoutube
    Bugün sizler için keyifli iki aracın testinden sesleniyorum. iyi seyirler www.instagram.com/muharremgokcee Golf R : 2.0 TSI 320 HP / 7DSG Civic : 1.5 TURBO STG3 300 HP /6MT
    https://www.youtube.com/watch?v=6qayoio9b74&t=613s
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Cvt li olan modele bakıyorum hocam bir yerde incelemiştim japon hafifliği var araçta ama yalıtımı hallederim diye düşünüyorum.
    Bakım maliyeti ve yakıt tüketimi nasıldır ?

• KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt

Alınabilecek en mantıklı araçlardan

Motor şanzıman sorunsuz ikinci eli çok iyi yalıtım da yaptırırsanız tam fiyat performans arabası olur

Tüketim ortalama 8 9 lt aralığında olur tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Hocam rüzgar katsayısı kaçtı yol sesi ve teker sesi halledilir ama rüzgar sesi için yalıtım yapılmıyor.

O konularda sınıfının en iyilerinden biri ,tek sorun klasik japon yol teker sesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam 2017 2020 ort. fiyatları 1 1.1 civarı bu civarda başka parasını hakeden araç var mı ?

Bu yalıtım işinin doğruluk payı var ama bana biraz gereksiz geliyor. Yaz kış müziği açan birisiyim. Arabanın içinde yoga yapacak halimiz de yok. O sebeple çok önem arz etmiyor benim açımdan. Bir de hakkını verirsen biraz fazla yakıyor. Bilgin olsun ama o motor o keyfe net değer. Düz viteslisi arkadaşımın ortalama yakıt ankara içi 9litre idi az keyfileneklim diyince 11lere çıkıyordu ve aracın yakıt deposu küçüktü 40litre mi ne sürekli benzinliğe gidiyorduk. Bu depo küçüklüğü hatch versiyona has olabilir sizin alacağınız RS olacağı için belki onunki daha büyük olabilir.

Bir düzlüğe çıksam ben de düşünüyorum açıkcası rs ama senede 20bin km yapan ben için biraz yakıt üzer gibi.

Bu arada honda bakım masrafları bir miktar yüksek opelle kıyaslandığında bir de bakım aralığı daha kısaydı diye hatırlıyorum. 10binde bir olması lazım

Sahibinden de bir kaç ilan baktım şimdi. Rs fiyatları fazla şişik geldi bir sonraki kasa elegance fiyatına 2018 rs satıyor millet. Daha çok beklerler bu fiyata siz düzgün bir tane bulursanız alın. Hatta şuan kredi çekip ben de mi alsam kendime bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 16 Haziran 2024; 23:12:5 >

• Dizel otomatik (zf) olan model nasıldır ?

Size parasını hak eden araç değil ikinci eli kuvvetli araç lazım

Onun da adresi Civic Corolla Passat focus zaten

Bunlardan hangisi en yeni ,veya en temiz düşük km vs model olup bütçenize , kriterlerinize (örneğin çok yol yapıyorsanız lpg,hibrit,dizel gibi)

uygunsa onu alırsınız

O olur mu bu olur muya gerek yok ki

182lik civicle başladınız dizel otomatiğe gecmissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 17 Haziran 2024; 8:35:34 >
    Dizel hondaların piyası da benzinliler kadar hızlı değil benim gördüğüm kadarıyla.

Üretimden kalktığı için,ama Civic satılır yani sorun olmaz

Cvt'nin vites geçişi olmadığı için 0-100, 0-140kmh gibi hızlanmaları çok benzer, buna karşın manuele göre performans hissiyatı net daha yavaş, şanzıman sımsıkı güç veren turbo motoru gevşetiyor, koltuğa yapıştırmıyor ve yakıt tüketimi yüksek bir tık.. yine de yürümeye yürüyor, şehirde rahatlık falan elbette.

Ama işi bilen bu aracın düzünü alır ya, kısacık vites yolları, short-shift gibi geçişler, aracın yara yara gitmesi falan gerçekten gaza getirici.

Camlara yalıtım filmi yapılınca rüzgar sesi azalıyor. Civicte çok rüzgar sesi yok zaten, aerodinami iyi. Lastik sesi var. Motor sesi de rahatsız etmez bence.

• İstanbul sehirici dur kalk 9 lt den aşşa düşmüyor. Kışın en az 10 lt oluyor.

harika bir araç hocam, ZF şanzuman dünyanın en iyi şanzumanklarından biridir ve belki de en iyisidir. Allah sana uzun ömür versin ama seni bile gömer hocam. dizel motorda CRv lerde kullanılan ama 120 beygire yazılımla ayarlanmış bir motor. sorunsuz düzgün bakarsa o da en az 1 milyon km gider. daha ne? Uzun zamandır bakıyordum benim hayalimdi 27 haziran da kastamonu dan aldım geldim, o dağ ypkuşlarında 160 vurdum, sonra düzde 180, 200 vurdum, sonra çekindim ve yavaşladım. 5 lt ortalama ile ankara ya geldim. beklediğimden , kağıt üstünde gördüğüm performanstan daha iyi bir araba buldum. hocam, Honda bu araç ile mekanik mühendisliğini konuşturmuş. başka da birşey yazmicam. odtü makina muhendisliği mezunuyum, masterlıyım biraz deliyim. hoşçakal.

• incie eli yokmuş diyen bidon kafalılara da şunu söylemek istiyorum 1) bu ülkede araba altın gibi değerlidir, halen daha tofaşlar, toroslar kullanılıyorsa homda dizelin ikinci eli yoktur diyemezsiniz 2) siz arabayı başkaları için, 2.el için mi alıyorsunuz? sıçmışım ikinci eline, bu dünyaya bir kere geliyorum ve toprak olucam, zamanı niye düşünmüyorsunuz? 2.eli düşünürek aldığınız araba ile zamanınızı öldürüyorsunuz, ömrünğz bitiyor, farkında değil misiniz? istediğiniz arabayı alın, aklınızın sesini dinleyin tabii ki ama kalbiniz, duygularınız bir tık daha önde olsun....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.