arkadaşlar 2005 es civic düz vites otomobil almak üzereyim. araç 11000km de boya yok arabada 26000ytl den aşağı olmaz dedi arabada gözüm kaldı, ancak pahalımı yoksa değermi emin değilim. ayrıca 16000km de 2006 modeli de 28000ytl istedi ona ne dersiniz. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
yenilerinin 35000 ytl den başladığını düşünürsek iki yıllık 11000 kmde bir araç için bence fiyat makul görünüyor. 2002 civic ES otm. kullanıyorum hiçbir sorunu yok. problemsiz az yakıyor vs..
kaçırmamalısn bence yoksa sonra
26bin ytl ne kadar temiz olursa olsun çok eski kasa sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
bana göre 25000ytl eder 1000ytl fazla gibi geliyor
quote:
ben de uzun sure arastirdim sonucta harika bir araba , memnun kalacagina eminim, honda civic es cok iyi! kasasida oyle eski felan degil, guzel makyajli bi kasa, sanirim arkadas bakmadan karar verdi eski olduguna , neyse bence alacak oldugun araci al bir gez, icine sindikten sonra , kimseye bakma !
quote:
Fiyat biraz daha indirilebilir sanırım sonuçta araç eski kasa 11000km bi honda için hiçbişey...
quote:
gayet iyi fiyat bence
sunroof, sisfarı, cdplayer vs. gayet avantajlı bi durum bence
sıfırı 33ten başlıyo ve bu kasa çok eski değil sadece 1 önceki kasası bildiğim kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: White Tiger
Yere göre değişmekle birlikte en az 1.000 YTL fazlası var. Pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: nnsevim
ben de uzun sure arastirdim sonucta harika bir araba , memnun kalacagina eminim, honda civic es cok iyi! kasasida oyle eski felan degil, guzel makyajli bi kasa, sanirim arkadas bakmadan karar verdi eski olduguna , neyse bence alacak oldugun araci al bir gez, icine sindikten sonra , kimseye bakma !
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nnsevim
ben kasa değiştirmesi nedeniyle eski dedim sonuçta 2005 model bir araca eski demek başka anlamda doğru olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: şavşat
Alıntıları Göster
bu olablir belki ama 25 altına inerse düşünmeden almak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: şavşat
quote:
Orijinalden alıntı: alper83
quote:
Alıntıları Göster
selamlar
25 bin ytl de iyi bir fiyat bence odenecek guzel bi fiyat, ama araci bengendiysen servise goturup exper raporuda saglam ciktiysa , dostum 1000 ytl den birsey cikmaz , yeterki ICINE SINSIN ,
gidip pek hos olamayan bi araci alirsin 23-24 e arac hosuna gitmez , biraz ucuz oldugu icin alirsin , yarin bir gun direksiyon basina bile gecmek istemezsin!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: alper83
quote:
Alıntıları Göster
aslında para hazır 1 haftadır bekliyorum. biraz daha sabretsem ki yıllardır alıştığım için zor geliyor. artık fazla beklemeceyeceğim galiba pazartesi bakacağız bir sorun çıkmazsa alacağım gibi geliyor. birde sanırım bu aralar bu model prim yaptı ama başka tercihimde yok. görüşleriniz için teşekkür ediyorum
quote:
aslında para hazır 1 haftadır bekliyorum. biraz daha sabretsem ki yıllardır alıştığım için zor geliyor. artık fazla beklemeceyeceğim galiba pazartesi bakacağız bir sorun çıkmazsa alacağım gibi geliyor. birde sanırım bu aralar bu model prim yaptı ama başka tercihimde yok. görüşleriniz için teşekkür ediyorum
Alıntıları Göster
eğer nakitse yapmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
eğer nakitse yapmaz bence.
Alıntıları Göster
bu konuda ne yapmamı önerirsiniz
sabah birde oto pazarına uğrayayım belki daha uygun bulabilirim. en azından canlı olarak piyasayı öğrenmiş olurum.
quote:
sabah birde oto pazarına uğrayayım belki daha uygun bulabilirim. en azından canlı olarak piyasayı öğrenmiş olurum.
arabadan yana endişen olmasın ama fiyatı biraz daha indirmeye çalışşş
quote:
+1
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: azaz06
+1
quote:
Alıntıları Göster
Ben 26 gibi veriyorum ya.Onun otm versiyonu.
25e al onu
arabayı satmak şakaydı 28 veren olursa alır o da ayrı mevzuu
quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
Ben 26 gibi veriyorum ya.Onun otm versiyonu.
25e al onu
arabayı satmak şakaydı 28 veren olursa alır o da ayrı mevzuu
Alıntıları Göster
o paraya vectra al.
quote:
Orijinalden alıntı: zafan
o paraya vectra al.
Alıntıları Göster
İyi fiyat, daha aşağı inmemesi normal.
Bu arada, donanım olarak yenilerin elegance veya executıve'ine denk geleceğinden, sıfırı minimum 40000YTL.