Şimdi Ara

Civic elegancedan İnsignia'ya geçiş nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,2012 otomatik elegance civic kullancısı olarak 2011-2012 cosmo 1.6 180 bg yada 1.4 140 hp İnsignia'ya geçişim olsa artılarım yada eksilerim neler olur sizce? Neleri ararım neleri kazanırım.
    Yılda 3-4 kere uzun yola ( tekirdağ -İzmir ) çıkıyoruz gele olarak.Yıllık ortalama yaptığım km 7000-9000 km arasıdır.Şu an kullanmata olduğum aracımı otomatik seçmemin nedeni eşimde kullandığı içindir bu arada.Mantıklı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Lpg konusuna negatif değilim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 25 Ocak 2013; 2:30:23 >

• Bence harika olur. Bende 2010 cvicten astra 1.4 T gecis yaptim ve cok memnun kaldim. Civic iyi hos ama malzeme kalitesi yalitim yol tutus vs gibi belli basli kullanicoyi tatmin etmeyen tarafları var. Ben astradan memnun olduysam sen insigniadan hayli memnun olursun diye düşünüyorum. Zira bu durum birazda beklentiler ile alakalı bir durum. Bende bagaj noktasinda sikintilarim var astra hb oldgu icin ailemizde genisledi su ara insignia bakiyorum 1.4... Umarım sizin için iyi bir tercih olur.
    Saygilarimla. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevabın için. Ya aslına bakarsan civic benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor karşılamasına ama insignia hep kafamı karıştırıyor.Albenisi çok fazla olan bir araç.Birde nette araştırdığıma göre benim araçla 2-3 bin lira vererek alabiliyorum.O da bana cazip geliyor.Yakıtı fazlaymış sanırım 1.6 ların, lpg de olmuyormuş turbo diye ..
  • Konuda bilgisi olan yok sanırım, yada insignia kullanıcıları fazla değil.
  • kendim 2010 civic elegance kullanıyorum. babamda 2012 insignia 1.6T cosmo var. ikisinin arasında dağlardan bile büyük fark var. ben resmen midilliye biniyorum gibi hissediyorum. yaptıgınız yıllık kmye bakılırsa benzin masrafı acısından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. babam insignia ile sehir içi (paso 2. ve 3. vites) 9,5 - 10 lt yakıyor, sehir dışı 7,0 - 7,5 lt civarı (120-130 km hız ile).
  • Teşekkürler, bu konuda gerçekten çok fazla bilgi ve yardıma ihtiyacım var.Yakıt konusunun belirsizliği beni oldukça düşündürüyor,yedek parça ve servis konusunda hondayla arasında dağlar kadar fark olmadığına eminim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Merhabalar,2012 otomatik elegance civic kullancısı olarak 2011-2012 cosmo 1.6 180 bg yada 1.4 140 hp İnsignia'ya geçişim olsa artılarım yada eksilerim neler olur sizce? Neleri ararım neleri kazanırım.
    Yılda 3-4 kere uzun yola ( tekirdağ -İzmir ) çıkıyoruz gele olarak.Yıllık ortalama yaptığım km 7000-9000 km arasıdır.Şu an kullanmata olduğum aracımı otomatik seçmemin nedeni eşimde kullandığı içindir bu arada.Mantıklı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Lpg konusuna negatif değilim bu arada.

aynen benımde aklımda kalbımde hep insignia var....suan param yetmedıgınden civic 2012 sıfır dream aldım kredım bıter bıtmez satıp ınsıgnıa alacam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mondeo mu 320D mi daha iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi modeli düşünüyorsun ? ben her gün bakıyorum ikinci ellere,arada güzel uygun araçlar var,her an şeytana uyabilirim :)
  • c segmenti bi japon aracından d segmenti alman aracına geçmek mükemmel olur.civic i çoktan unutursunuz hiç düşünmenize gerek yok.hemen alın.eksi hiçbir durum olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 6 Nisan 2013; 16:59:20 >
  • tartışmasız insignia
  • sırasıyla insignia astra j kasa dizel ve şuan yeni civic elegance sahibiyim 3 aracıda kullandım hepsinin artıları eksileri var fakat 2 opeldede daha çok arıza ve sıkıntı yaşadım. hondadaki rahatlığı ikisindede bulamadım.ama yinede değiştirecekseniz insignia yerine astrayı öneririm insignia görüntü süper ama o kadar gerisi boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecza77

sırasıyla insignia astra j kasa dizel ve şuan yeni civic elegance sahibiyim 3 aracıda kullandım hepsinin artıları eksileri var fakat 2 opeldede daha çok arıza ve sıkıntı yaşadım. hondadaki rahatlığı ikisindede bulamadım.ama yinede değiştirecekseniz insignia yerine astrayı öneririm insignia görüntü süper ama o kadar gerisi boş.

Gerisi boş derken ; donanımı mı az, konforumu kötü, servismi pahalı ? Bende de şu an yeni kasa civic var bende memnunum araçtan ama nedense hep aklımda insignia var.
  • quote:

quote:

sırasıyla insignia astra j kasa dizel ve şuan yeni civic elegance sahibiyim 3 aracıda kullandım hepsinin artıları eksileri var fakat 2 opeldede daha çok arıza ve sıkıntı yaşadım. hondadaki rahatlığı ikisindede bulamadım.ama yinede değiştirecekseniz insignia yerine astrayı öneririm insignia görüntü süper ama o kadar gerisi boş.

Gerisi boş derken ; donanımı mı az, konforumu kötü, servismi pahalı ? Bende de şu an yeni kasa civic var bende memnunum araçtan ama nedense hep aklımda insignia var.

donanım olarak bişey diyemem oldukça dolu araçlar insignialar. konfor olarak bana zayıf gelmişti çok sert bir arabaydı direksiyonundan süspansiyonuna kadar.

• quote:

quote:

quote:

donanım olarak bişey diyemem oldukça dolu araçlar insignialar. konfor olarak bana zayıf gelmişti çok sert bir arabaydı direksiyonundan süspansiyonuna kadar.

Teşekkürler cevap için. Opelin kullanımının genel olarak diğer markalara göre sert olduğunu duymuştum bende.Siz kullanmışsınız size bir sorum daha olacak ; cosmo ile elegance modelleri arasında aradaki farkı hakettirecek donanım farkı varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için. Opelin kullanımının genel olarak diğer markalara göre sert olduğunu duymuştum bende.Siz kullanmışsınız size bir sorum daha olacak ; cosmo ile elegance modelleri arasında aradaki farkı hakettirecek donanım farkı varmı ?

bence yok yeterince donanımlı bir araç ama dediğim gibi bence fiyatını haketmiyor civic çok daha iyi bir insigniaya göre en azından çok daha sorunsuz arıza vermeyen bir araç.

• teşekkürler değerli yorumların için.Şimdilik beklemedeyim,karar vermiş değilim..zamana bırakayım en iyisi, bekleyelim ya yola civicle devam ya da insignaya selam olacak :)
  • quote:

teşekkürler değerli yorumların için.Şimdilik beklemedeyim,karar vermiş değilim..zamana bırakayım en iyisi, bekleyelim ya yola civicle devam ya da insignaya selam olacak :)

insigniaya selam.
  • sınıf farkı var. insiniıa yı tek geçerim. ama cıvıc ın 2 . el i daha kuvvetlıdır her zaman bu tartışılmaz. ama accord mu insignıa mı desenız . o zmn tabıkı accord derım.ama onda da ınsıgnıa nın 2, elı kuvveltlıdır. garıp bı denklem yanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.