24 bin tl civarına hafif modifiyeli ses sistemli egzozlu yani extra masraf etmeyeceğim göze hoş gelen egzoz sesi tatminkar, e arada da gaza basınca da zevk verecek bir araç arıyorum. yarışlara katılmicam zaten 180 - 200 de basmicam. ama mesela trafikte 70-80 le giderkende bi gaza gelme amaçlı 20-30 sn liğine 130-140 yapim bi beni koltuğa yapıştırsın istiyorum.
araştırmalarım sonucunda E46 kasa BMW ve Honda Civic Vtec Sport EP2 modellerini beğendim.
tabi BMW bu konuda bütceyi biraz geçiyor ve olanlarda 250 000 km lerde o yüzden honda civic e karar verdim.
şuanda ww bora 1.6 pasific aracım var ve bunu satıp EP2 alasım var. piyasadaki hazır modifiyeli araçların çoğu 13-14 bin tl hasar kayıtılı ve bazıları airbag açmış durumda oluyor.
şuanda kafamda 3 araç var 3 üde beni tatmin edici bir modifiyeye sahip
1. si 2005 model 98 bin de 14 bin tl hasar kayıtlı km yi geri çektiklerini düşünüyor sahibi , o da 90 bindeyken almış, sahildeki beton bariyerlere çıkmış alttan vurduğu için airbag açmış motorda sorun olmamış diyor. mat siyah boyalı ve göze ve kulağa mükkemmel şekilde hitab ediyor.
2. si 2004 model 125 bin de orjinal km diyor 14 bin hasar kayıtlı. kırmızı ışıkta dururken bi aracın ön sağdan vurduğunu söyledi. ön sağ çamurluk değişmiş felan, araç parlak siyah oda gayet güzel duruyor.
3. sü 2003 model 180 bin de tavan hariç bel altı boyalı diyor. 300 tl felan hasar kayıdı varmış. 400-500 tl de ufak tefek masrafları var dedi. araç metalik gri.
benim en çok hoşuma giden 1. sıradaki mat siyah araç oldu yanlız ben bunu alırsam sorun olurmu ve fiyatı normalmi? satarken en kötü aynı fiyata satabilirmiyim.
herkes yorum atabilir fikir almak amacım zaten .. teşekkürler