ARKADAŞLAR 2004 CİVİC SEDAN LS ARABAMA ES JANT BULDUM,,,2005 ES TEN ÇIKMA MİCHELİN PİLOT PRİVACY LASTİKLERLE BERABER,,,ADAM PARAYA SIKIŞMIŞ SADECE JANT VE LASTİKLERİ SATIYO KENDİDE KAPAKLI LS BULMUŞ,,,BEN ONLARI TAKSAM BİR PROBLEM OLURMU?BENİMKİ 14 ONLAR 15 İNCH,,,ZATEN ARABALARDA AYNI KASA,MOTOR GÜCÜDE AYNI...BİLENLERİN FİKİRLERİNE İHTİYACIM VAR...TEŞEKKÜRLER..İSTANBUL DAYIM
Olur hemde çok güzel olur. Yol tutuşun iyileşir yere daha sağlam basar araç
10 numara olur.. ben de arıyom ama bursı ufak bir yer kısmet olmadı.. kaça bırakıyo hocam arkadaş jantlarla lastikleri beraber??
olur oluuuurrrrr bal gibi oooluurrr hiç bir problem olmaz. sadece tekerlek çapı arttığı için hız göstergen olduğun hızdan daha düşük gösterir. sanırım serviste yeni tekerlek ölçülerini bilgisayara girerek bu sorunu çözebilirler.
baba valla şaşacaksın ama 650ytl
Tabiiki olur da, paraya sıkışıp arabanın orjinal jant ve lastiğini satanı ilk kez duyuyorum. Bunu neden söylüyorum, alırken bi lastikçiye falan gösterme imkanın olursa göster, jantlarda bi yamukluk vb. var mı diye.
zaten adam şu anda o jantları kullanıyo 2005 es arabasında,yani jantlar aracın üstünde
süpper olur ben 17 jant kullanıyorum harika oluyor
LS aracın, birazcık ES olur
çok güzel olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme