Şimdi Ara

civic-focus3-yeni astra sedan-corolla 2011-12 ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic 2010-11 kasa yada yeni kasa civic ikiside elgans 43-49 arası fiyat
    focus 3 titanyun sedan 43-46 civarı fiyat
    yeni astra sedan :49.750 ye 2012 model sıfır bayide kalmış sport paket otomatik ağır basıyor almam için
    corolla 1.6 elegant 2011-12 makyajlı kasa 42-48 arası fiyat

arkadaslar, sessizlik, yol tutuşu, serilik, konfor, iç dış karızma, tüpe uyumluluk, önemli sorunları varmı
    hepsinde artıya en yakın özellikler hangisi ağır basar otomatik de olabilir
    kullanan arkadaşlardan bizahmet tavsiye hepside benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalli -- 22 Eylül 2013; 11:20:33 >

• Ben Focus'u tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik sıfır sifirdir. Hepside birbirine yakın araçlar eğer astra turbo değilse 1.6 motorun lpg uyumu var. Turbo motorlarda bazı soylentiler var ama bunlar daha çok kulaktan dolma bilgiler sonuç olarak onunda lpg uyumu var. eğer otomatik olmasıni dert etmem dersen astra al. Dediğim gibi sıfır sifirdir.

• Birbirine yakın araçlar içinde hem sıfır hem de otomatik olan tabi ki ağır basar. Tüp konusuna gelirsek garanti süresince muhtemelen benzin ile kullanacaksın zaten, 2 sene sonra da yukarıdaki araçların tamamının -var ise- tüp ile ilgili çıkardıkları problemler görülür, uygun kitler üretilir
  • vakit ayırıp cvp veren arkadaslara çok teş.
    sıfır astra sedan almaya karar verdım pazarlıgını yaptım hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustalli

vakit ayırıp cvp veren arkadaslara çok teş.

Toyota bir önceki eski kasamı nereden ve hangi bayiden buldunuz bende arıyorum.

• bu yenı astralar benı oyle cezbedıokı alıcam 1.6 sından dıyorum ama tup ıle uyum lu deıl dıyorlar kalıom ortada

bu yenı cıkan arabalar nıye tupe uyumlu deyil bunlara uygun tüp ıcın kit yapmaları lazım cıddı satış kaybı yaşıyorlar fırmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

sıfır olarak yeni astra sedan buldum
    corolla sıfır bakmadım açıkçası 2.el temiz bişey düşünmüştüm km 20bınlerde falan

astra ya tüp taktırıp kullanan arkadaslar var sorun yok yaglı sıstem tüp de gönul rahatlıgıyla alabılırsınız
  • quote:

arkadaslar, sessizlik, yol tutuşu, serilik, konfor, iç dış karızma, tüpe uyumluluk,

Aradığın araç burda senin.
    Focus Titanium 1.6i 125PS 5k 51.840 TL
    50k civarına full donanımla alırsın
    Otomatik istiyorsan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-focus-1.6-titanium-powershift-otm.11000km-senturkler-ford-137646933/detay
    Bunu da 45e bağlasan,lpg siyle 47k ya falan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Eylül 2013; 14:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

arkadaslar, sessizlik, yol tutuşu, serilik, konfor, iç dış karızma, tüpe uyumluluk,

Aradığın araç burda senin.
    Focus Titanium 1.6i 125PS 5k 51.840 TL
    50k civarına full donanımla alırsın
    Otomatik istiyorsan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-focus-1.6-titanium-powershift-otm.11000km-senturkler-ford-137646933/detay
    Bunu da 45e bağlasan,lpg siyle 47k ya falan gelir.

Hocam trend x focus a sıfır baktım dün.ford motoru lpg ye uyumlu değil garanti dışı kalır dedi satış sorumlusu.

• quote:

quote:

quote:

sıfır olarak yeni astra sedan buldum
    corolla sıfır bakmadım açıkçası 2.el temiz bişey düşünmüştüm km 20bınlerde falan

astra ya tüp taktırıp kullanan arkadaslar var sorun yok yaglı sıstem tüp de gönul rahatlıgıyla alabılırsınız

Bugün ege ve marmara bölgesini komple aradım eski kasa sıfır benzinli corolla yok.astra clasik h 36000 bine alıp 2000 binde tüpe vermek yerine 39000 e partner dizel almak mantığıma daha çok yatıyor.bilmem siz ne düşünüyorsunuz.

• lpg garantisi sadece hondada var.
    Zaten arabanıza kasko yaptırıyorsunuz,motor garantisi olmasa da olur uygun fiyata aldıktan sonra.
    böylelikle yetkili servis kazığı da yememiş olursunuz.
    Titanium 1.6 125hp powershiftli focus varken civic almazdım açık söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

lpg garantisi sadece hondada var.
    Zaten arabanıza kasko yaptırıyorsunuz,motor garantisi olmasa da olur uygun fiyata aldıktan sonra.
    böylelikle yetkili servis kazığı da yememiş olursunuz.
    Titanium 1.6 125hp powershiftli focus varken civic almazdım açık söyleyeyim.

Toyota yetkilisi lpg takabilirsiniz hiç bir şekilde garanti bozulmuyor dedi.
    16 yıllık araç sahipiliğmde hiç kasko yatırmadım. Focus kasa olarak hoşuma giden bi araç ama hb ve sedanın bagajı küçük sedanın bagaj ağızı yükleme alanı çok ufak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 25 Eylül 2013; 14:40:18 >
  • Bunu yapan opel servisleride var ancak resmiyette yok.
    Kasko yaptirmak lazim dunyanin binbir turlu hali var malum.
    Ambar gibi araba araniyorsa zaten focus cozum olmaz,astrada olmaz.
    D sinif araclar bakilabilir

• 2012 corolla benzinli 1.6 elegant 25000 de ve focus titanyum x dizel 50000 de araç arasında kaldım 43000 tl ikiside yıllık 1500o km için hangisi tercih edilir.yada hangisi alınırsa başımız fazla ağırımaz.
    Ticari partnerden vaz geçtim sayılır.

• quote:

2012 corolla benzinli 1.6 elegant 25000 de ve focus titanyum x dizel 50000 de araç arasında kaldım 43000 tl ikiside yıllık 1500o km için hangisi tercih edilir.yada hangisi alınırsa başımız fazla ağırımaz.
    Ticari partnerden vaz geçtim sayılır.

Bugün iki aracıda gördüm bütün bayileri dolastım opel astra yeni sedan dusunuyordum ama aracın beyaz rengi hoşuma gitmedi bi focus 3 ve bi jettadaki kadar cezbedici gelmedi bana ve içinin dar gelmesı nedenıyle vazgectım
    iki araçta çok güzel ben olsam dusuk km lı corollayı alırdım ıkı sene sonra dizel araç 80 bınde olacak zarar edersın ama ıkı sene sonra corolla 55 bınde olacak herturlu satarken karlı cıkarsın 2.elde yakıt olarakta dızele degmez uzun yolda corolla 6 ileri vites çok yakmaz
    bende astrayı eledım 2. el focus civic yada baktıgın corolladan dusunuyorum kısmet

• FIII.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.