< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
içeri haldır huldur yol sesi alan o teneke Civic'ten kurtulmakla en mantıklı olan şeyi yapacaksın. Bakma sen Citroen ve Pejoyu kötüleyen acemilere.
2008 yılında o teneke Civic'in 2006 model düz viteslisini kullandım. O yıllarda fena değildi ama artık çekilir bir araç değil. Şu anda 2012 model düz vites yazılımlı Pejo 308 eHDi kullanıyorum. arada atla eşşek kadar fark var (burada eşşek olan Civic) |
2014 yılında 2013 model 1.6 e-hdi mcp confort c4 almıştık çalıştığım şirkete. 27.000 km'deydi... 120.000 km'de de ben satın aldım. toki peşin ödemede %22 indirim kampanyası yaptığı için satıp kredi çekerek toki borcunun tamamını kapattım. Sattığımda 155.000 km'deydi. Araç periyodik bakımlarının dışında akü lastik dışında hiçbir masraf çıkarmadı. İç hacmi ve bagaj hacmi sınıfının en iyilerindendir. Arka omuz mesafesi bmw 3 serisi ile aynı değerdedir.
Burada hayatında c4 kullanmamış sağdan soldan duyup yorum yazan arkadaşlar sayesinde uygun fiyata esp'li, 6 hava yastıklı, otomatik el frenli, hız sabitleyicili, soğutmalı torpidolu, ısıtmalı aynalı, yakıt olarak çok ekonomik araçlara biniyoruz. 2018 focus kullanıyorum şu anda dizel otomatik, ısıtmalı ayna yok, 4 hava yastığı var. 180.000 km'de baskı balata triger değişimi var, benim araçta baskı balata hiç değişmemişti, hiçbir sorun da yoktu. 55.000 TL hedef fiyatımdı, 54.000 TL'ye sattım, 2. eli ağır olan c4 3 haftada satıldı. 5 parça boya vardı, değişen yoktu, 5 parçada toplamda 4000TL hasar kaydı vardı. |
Forumda mesajlarımı görürsün 4 senedir bu arabanın sahibiyim 2013 kasa 1 tane elektronik arızası görmedim. Millet arabaya bile yanaşmadan kulaktan dolma yorum yapıyor. Parasına göre en konforlu arabadır.
|
Facebookta c4 klubunde civic satıp c4 alan birkac kisi vardi.
Çok memnun olduklarını söylüyorlar. (Yeni kasa için geçerli) Citroene binmeyip de boş konuşan çok. |
c4 elektronik arızalar açısından çok masum bir araç değil.
|
Hayatınızın hatasını yapmak üzeresiniz
|
5 sene önce Citroen C3 1.4hdi aldırdım bir arkadaşa 13bin TL 160binde adam öyle ön yargılıydi ki ama sonra çok sevdi aracını diğer alternatifler göre fren konfor yakıt güvenlik olarak C3 çok daha iyiydi tam şehir içi aracı
Zaten ağzını açan pejo mu Citroen mi abowww elektrik arızası verir der hepsi otomobil profesörü kulaktan dolma mahalleden duyma profesörleri |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Eylül 2019; 14:46:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 4 Eylül 2019; 11:57:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|