Şimdi Ara

Civic mi Corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1m bütçemiz var. Bu bütçe ile 2019 1.5 Turbo Civic Elegance ya da sıfır Vision Plus corolla alınıyor. Civic'in turbo motor, geniş iç hacim ve sunroof, koltuk ısıtma gibi donanımsal artıları var. Corollanın ise sıfır olması çok ciddi bir artı. Uzun zamandır atmosferik araç kullanan biri olarak turbo motorlu bir araca geçmeyi düşünüyorum. Ancak corollanın sıfır olması da cezbediyor. Özellikle 1.5 civic kullanan arkadaşlar performansı ve yakıt tüketimi anlamında bilgi verirse sevinirim. Sizin tercihiniz ne olurdu?

• Apaçileştirilmemişse Civic tabiki.
  • Corolla'da çok iyi araç Civic'de iyi bir araç aralarında karar verirken yaş ve motora göre karar vermeniz gerekiyor.

Corolla'da Civic'de bağımsız süspansiyona sahip ancak Civic'in şasisi, süspansiyon ayarları ve direksiyonu daha sportif kullanıma yönelik.

Corolla daha çok sorunsuz, sıkıntısız konforlu sürüşe yönelmiş durumda.

Ancak her iki araçta segmentindeki rakiplerine göre rafine bir sürüş sağlıyor.

İç mekan olarak Civic daha geniş bir alan sunuyor. Corolla biraz daha dar bir araç.

Sürüş zevki açısından bakınca olay motorda çok değişiyor. 6 yıldır 1.5 Civic kullanıyorum ve gerçekten keyifli bir sürüş sağlıyor.

Forumda 1.5 Civic yakıt tüketimi konusu açmıştım. Aratıp inceleyebilirsiniz.

Aradaki farkları yazmaya çalıştım. Ancak karar verirken arada 4 yaş olduğunu da göz önüne almalısınız.

• İkiside kalite, konfor, prestij, verimlilik ve fonksşyonellikte segment işgali dışında bir işe yaramaz modeller. Migren sebebi olan araba olur mu ya ?

Lastik seçen araba mı olur ?

Corollo ile uzun yollar yapmış biri olarak majezik bağımlısı oldum, yol sesinin tetiklediği migrenden.

Aşık mahzunininde dediği gibi al birini vur birine, bunları eşe dosta al diye tavsiye etmem.

Mahsuni demişken ses sistemleride vasatın altında.
  • 2020 Corolla 1.6 flame x pack 132hp o parayken niye 1.5 vision? Ve 2019 Civic
    Merak ettim
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Civic'te turbo motor olduğu için hocam. Corolla cephesinde de vision plus donanım ile 1.6'lardaki visionlara oranlar birçok donanım eksikliği giderilmiş. Hayalet ekran, elektronik el freni, multimedya ekran vs donanımları eklenmiş. Standart bir kullanıcıya hitap eden birçok donanımla beraber geliyor vision plus. Ayrıca aracın sıfır olması nedeniyle de kıyaslamaya dahil ettim
  • emre_7 E kullanıcısına yanıt

Corolla ve Civic arasında hızlanmada 1.5sn fark var,132lik motoru baya canlıdır Toyota'nın

Flame x pack Ler bahsettiğiniz donanımdan daha dolu mu değil mi bir ona bakın isterseniz

Özetle şunu söyleyeyim

0 0dir mantığı ile yaklaşacaksaniz evet gidin 1.5 Corolla alın

Yok kalkıp 5 yaşında Civic alacaksanız yersiz macera olur 1.6 full paket Corolla alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    clio mu i20 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Civic kullanıcı profili sıkıntılı. Çok el değiştirmemiş, düzgün kullanılmış, servis bakımlı civic olabilir, diğer türlü corolla.
    Tce megane da düşünülebilir. İkisinin ortası bir araç bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.