Şimdi Ara

civic' mi? dizel rio'mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 2000 model 1.6 İES full Honda Civic sahibiyim. Ama yeni Kia Rio (Dizelin) özelliklerini ve tüketim değerlerini inceledikten sonra takıldım kaldım bu modele. Honda'dan Kia'ya geçmek zor olacak belki ama Kia gerçekten cazip geldi bana. Rio dizel kullanan arkadaşların tavsiyelerini ve görüşlerini acilen bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• dostum seninki attan inip eşeğe binmeye benzer yapma öyle bir hata honda satılıp kia alınırmı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

dostum seninki attan inip eşeğe binmeye benzer yapma öyle bir hata honda satılıp kia alınırmı hiç?
    Ya arkadaşım öyle diyorsın da şu servis olayı canımdan bezdirdi beni. Muğla küçük bir şehir. Servis ve de özel servis seçeneğim yok. Bu yüzden başka markalara istemeden de olsa ilgi duyuyorum. En küçük bir sorunumda çözüm üretilmiyor ve direkt olarak parça değiştirme yoluna gidiliyor. Yani işin kolayına kaçılıyor maalesef. Başka markaların servislerinde çalışan arkadaşlarım var ve Honda servisinin üretemediği pratik çözümleri onlar üretiyorlar. Gına geldi artık. Honda'yı çok seviyorum ama, servis markadan soğutuyor insanı. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabolla48

Ya arkadaşım öyle diyorsın da şu servis olayı canımdan bezdirdi beni. Muğla küçük bir şehir. Servis ve de özel servis seçeneğim yok. Bu yüzden başka markalara istemeden de olsa ilgi duyuyorum. En küçük bir sorunumda çözüm üretilmiyor ve direkt olarak parça değiştirme yoluna gidiliyor. Yani işin kolayına kaçılıyor maalesef. Başka markaların servislerinde çalışan arkadaşlarım var ve Honda servisinin üretemediği pratik çözümleri onlar üretiyorlar. Gına geldi artık. Honda'yı çok seviyorum ama, servis markadan soğutuyor insanı. Selamlar.

Alıntıları Göster
    YİNE DE İYİ DÜŞÜN DERİM SONRA PİŞMAN OLMA...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrttttt

YİNE DE İYİ DÜŞÜN DERİM SONRA PİŞMAN OLMA...

Alıntıları Göster
    bi kere arkadasım öle kiaya binilmez miş falanmıs filanmıs bunlara kulak asma.bunu diyen kackere binmiş kiaya sanki.hondada süper araba biliyorum ama hem arabanı sıfırlayacan hem uygun fiyata iyi bi araba alacan.performans bakımında süper rio.yakıtı zaten sadece kokluyo cok uygun tabi sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkaaan06

bi kere arkadasım öle kiaya binilmez miş falanmıs filanmıs bunlara kulak asma.bunu diyen kackere binmiş kiaya sanki.hondada süper araba biliyorum ama hem arabanı sıfırlayacan hem uygun fiyata iyi bi araba alacan.performans bakımında süper rio.yakıtı zaten sadece kokluyo cok uygun tabi sen bilirsin

Alıntıları Göster
    eger çok yol yapıyorsanız rıo al yoksa cıvıc de kal

• quote:

Orijinalden alıntı: TLGKOC

eger çok yol yapıyorsanız rıo al yoksa cıvıc de kal

Alıntıları Göster
    rio da civic den farklı değil parça ve servis bakımından. civic den şaşma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUP

rio da civic den farklı değil parça ve servis bakımından. civic den şaşma bence

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli fikirleriniz için. Bir hayli yardımcı oldunuz bana.
  • quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli fikirleriniz için. Bir hayli yardımcı oldunuz bana.

Alıntıları Göster
    Rio gercekten güzel araba.hem az yakıyo hemde motoru güzel devirleniyor.Ara hızlanmaları süper.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaviA_1907

Rio gercekten güzel araba.hem az yakıyo hemde motoru güzel devirleniyor.Ara hızlanmaları süper.Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    bende de szin arabanın aynısı vardı 99 model 1.6 civic ies.

istanbulda şehir içi 100 km de 10 litre yakıyordu.

2005 aralık ta mitsubishi colt 1.3 otomatik 95 beygir ile değiştirdim ( honda 130000 km deydi artık)

şimdi aynı yolda 7,5 litre yakıyorum. kendimce dizel almış gibi oldum yani yüzde yirmibeş tasarruf ettim.

aracınız kaç km de bilmiyorum ama bence çok kilometre yapmıyorsanız sırf çok yakıyor diye, başka bir derdi yoksa tabi ( civicin kolay kolay bir derdi olmaz 7 yıl kullandım hiç bi sorun çıkarmadı) bence yeni araba alma masrafına girmeyin derim.

ben yılda 18000 km yapıyorum.

yok çok km yapıyorum civicin tüketimi çok rahatsız ediyor diyorsanız elbet değiştirmek lazım.

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bende de szin arabanın aynısı vardı 99 model 1.6 civic ies.

istanbulda şehir içi 100 km de 10 litre yakıyordu.

2005 aralık ta mitsubishi colt 1.3 otomatik 95 beygir ile değiştirdim ( honda 130000 km deydi artık)

şimdi aynı yolda 7,5 litre yakıyorum. kendimce dizel almış gibi oldum yani yüzde yirmibeş tasarruf ettim.

aracınız kaç km de bilmiyorum ama bence çok kilometre yapmıyorsanız sırf çok yakıyor diye, başka bir derdi yoksa tabi ( civicin kolay kolay bir derdi olmaz 7 yıl kullandım hiç bi sorun çıkarmadı) bence yeni araba alma masrafına girmeyin derim.

ben yılda 18000 km yapıyorum.

yok çok km yapıyorum civicin tüketimi çok rahatsız ediyor diyorsanız elbet değiştirmek lazım.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    Sağol arkadaşım. Tavsiyelerinde kesinlikle haklısın. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum civic'i, hiç başımı ağrıtmadı. Kia Rio'yu ve diğer markaları yakından inceledim ve ne donanım olarak, ne konfor olarak, ne de rahat sürüş ve performans bakımından 2000 model civic'imle başedecek bir modele rastlayamadım. Selamlar.

• quote:

Sağol arkadaşım. Tavsiyelerinde kesinlikle haklısın. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum civic'i, hiç başımı ağrıtmadı. Kia Rio'yu ve diğer markaları yakından inceledim ve ne donanım olarak, ne konfor olarak, ne de rahat sürüş ve performans bakımından 2000 model civic'imle başedecek bir modele rastlayamadım. Selamlar.

Alıntıları Göster
    eğer sıfır yenı cıvıc alacaksan al ama uygun olsun sıfır olsun dıyorsan yeni rio al bence. su an kullandıgın honda cıvıc sana sorun cıkartmaya baslar 2000model ne de olsa 6yasında araba az değil yani. bir yandanda sıfır araba sıfır kokusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacabotrr -- 13 Aralık 2006; 16:25:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jacabotrr

eğer sıfır yenı cıvıc alacaksan al ama uygun olsun sıfır olsun dıyorsan yeni rio al bence. su an kullandıgın honda cıvıc sana sorun cıkartmaya baslar 2000model ne de olsa 6yasında araba az değil yani. bir yandanda sıfır araba sıfır kokusu

Alıntıları Göster
    kardeş bak ben kia bayisinde çalışıyorum herkes kia şöyle kia böyle der peki neden sayısını bile hatırlamadığım astra vectra bora civic aldım bence iyi düşün
    not :muğlaya tel de araba sattım gidip bakarsın
    0216 641 39 39

• quote:

Orijinalden alıntı: sinancelik1980

kardeş bak ben kia bayisinde çalışıyorum herkes kia şöyle kia böyle der peki neden sayısını bile hatırlamadığım astra vectra bora civic aldım bence iyi düşün
    0216 641 39 39

Alıntıları Göster
    Civic daha konforlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVi.

Civic daha konforlu

Alıntıları Göster
    era selectlere bak bide
  • quote:

0216 641 39 39

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sinancelik1980

0216 641 39 39

ben senin bu dedigini anlamadım.sunu biraz acsana

• quote:

0216 641 39 39

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşım. Vermek istediğin mesajı tam olarak anlayamadım. Konuyu biraz daha net açarsan iyi olur. Teşekkür ederim.
  • quote:

Selam arkadaşım. Vermek istediğin mesajı tam olarak anlayamadım. Konuyu biraz daha net açarsan iyi olur. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    tabiki de civic. Çünkü o bir japon

civic' mi? dizel rio'mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: solenza

tabiki de civic. Çünkü o bir japon

civic' mi? dizel rio'mu?

Alıntıları Göster
    civic den inersen pişman olursun

• quote:

Orjinalden alıntı: mabolla48

Selam arkadaşlar. 2000 model 1.6 İES full Honda Civic sahibiyim. Ama yeni Kia Rio (Dizelin) özelliklerini ve tüketim değerlerini inceledikten sonra takıldım kaldım bu modele. Honda'dan Kia'ya geçmek zor olacak belki ama Kia gerçekten cazip geldi bana. Rio dizel kullanan arkadaşların tavsiyelerini ve görüşlerini acilen bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Araban 7 yaşında olduğundan bundan sonra arızaları olması pek de anormal değil....
    üstelik bahsettiğin rio sınıfında o fiyata en güçlü dizel 110 bg.. konfor ise hiç de fena değil..
    maddi bakımdan yormayacaksa KESİNLİKLE DEĞİŞTİR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.