Şimdi Ara

Cıvıc mı İnsignia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 honda cıvıc aracım var. insigni 1.6 t cosmo almayı düşünüyorum. bu aracı kullanan arkadaşlar araçla ilgili görüş belirtebilirse sevinirim. yakıt konusunda çok fark eder mi? bu aracımda lpg yok gerek duymuyorum. ayrıca insignia yol tutuş, yol sesi, malzeme kalitesi, konfor yönlerinden nasıldır? şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk.

• Insignia'nin zayif oldugu tek nokta yakittir bana gore. Diger noktalarda Civic'ten cok ustun bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondadan üstün olacaktır.
    Ortalama 9-12 arası yakar kullanıma göre insignia.
    Kendim 1.4 kullanıcısıyım 8.5 ort var İstanbul ş içi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6t insignia A'dan Z' ye her konuda civic in fersah fersah üstündedir ama aynı zamanda 1.6t civicin 1.5 katı kadar yakabilir. Lakin diger konularda dediğim gibi civic in ismi insignia ile ayni yerde okunması bile açık ve net İnsignia için hakarettir ve rakibide insignia degil civicin. İnsignia her konuda ezer geçer civici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 19 Mayıs 2015; 22:44:00 >
  • Tup takiliyorsa insignia. Yoksa civic. 1.6 turbo epey yakar

• Lpg'de tahminimce maksimum 5-6 kuruş fark eder. Sizi tatmin edemeyeceği başka konu yok

• Hocam gül gibi araban var, insignia alıp neden ağrısız başını ağrıtasın. Düşük km yüksek model alacaksan olabilir tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saydığınız bütün kriterlerde civicten 2 gömlek üstündür.Ama azımsanmayacak kadar fazla yakıyor.Bunu göz önünde bulundurun.
  • 1.6 turbo kulkanicisiyim.aracimdqn çok memnunum.tabiki yakit disinda suan 10.1 lt ortalamam var sehir ici.

• Tartışmasız Insignia =)
  • Benimde 2010 civic aracim var bu hafta 1250 km yol yaptım lpg var aracimda çok memnun kaldım yakittan yol tutşundan. Insignia da kullandım resmen 1.6 uçuyor yalıtım yol sesi yol.tutuşu vs vs hep si civicten iyi ama yakitta çok üzer hocam

• Kesinlikle insignia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caaari

Benimde 2010 civic aracim var bu hafta 1250 km yol yaptım lpg var aracimda çok memnun kaldım yakittan yol tutşundan. Insignia da kullandım resmen 1.6 uçuyor yalıtım yol sesi yol.tutuşu vs vs hep si civicten iyi ama yakitta çok üzer hocam
    Yakıt sorun olmayacaksa kesinlikle İnsigna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Alıntıları Göster
    insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sanırım kendimi tam ifade edemedim. maksadım hangisi iyi konusu değil. benzinli cıvıc kullanıyorum. ayda bir depo yakıyorum. aldığı kadar da basıyorum. yani uzun yolda 150-180 e kadar çıkarım. şehir içi de vites değiştirme göstergesine göre hareket ederim. tahminim ayda 200 tl yakıt masrafım var. aynı yolu insignia ile gitsem ne kadar fark olur. ben zevk için araç kullanan biriyim. konuyu bu açıdan değerlendirirsesiniz sanırım daha iyi olacak. tekrar tşk.

• Hocam Sen 1.4Turbo Insignia all,senin aractan az yakar ve sana 2.bahari yasatir,kullanirken sana mutluluk verecek koca bir beygirdir,insignia hayalimdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: nastyking

2010 honda cıvıc aracım var. insigni 1.6 t cosmo almayı düşünüyorum. bu aracı kullanan arkadaşlar araçla ilgili görüş belirtebilirse sevinirim. yakıt konusunda çok fark eder mi? bu aracımda lpg yok gerek duymuyorum. ayrıca insignia yol tutuş, yol sesi, malzeme kalitesi, konfor yönlerinden nasıldır? şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk.

2010 Civic e benzer tüketim-performans özellikleri sunduğunu düşündüğüm araçlarımdan biri 2007 Corolla 1.6 idi, şuanda birkaç aracım var ve biri de 2014 1.6T Insignia otm.

Insignia turbo beslemeye sahip olduğu için vites değişim uyarısı belirdiği devirlerde (ki bu değişim uyarısı devirler gayet düşükken yanar malumunuz) Corolla dan 2 kattan da fazla tork üretiyor, bu yüzden de ş.içi ve ş.dışı sakin kullanımda aradaki muazzam güç, ağırlık, otm. vites etkeni ve lastik ebadı farkına rağmen benzer tüketimi yakalayabiliyor.

Bunun dışında yol tutuş olarak gerek düz gidiş - yüksek hız stabilitesi olsun gerek virajlardaki limitleri olsun kullandığım sedan Civic lere nazaran çok ezici bir üstünlüğü var, yol sesi yine hayli az, kalite yine kaportadan konsol malzemelerine kadar çok farklı, konfor olaraksa daha iyi yalıtım seviyeleri, daha az titreşim ile daha iyi.

Civic ülkemizde sevilen ve rağbet gören bir model, şahsen ben de Honda yı çok severim ancak mukayesede aradaki sınıf farkı özellikle yüksek hızda geçen uzun yol kullanımında çok bariz biçimde ortaya çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

1.6t insignia A'dan Z' ye her konuda civic in fersah fersah üstündedir ama aynı zamanda 1.6t civicin 1.5 katı kadar yakabilir. Lakin diger konularda dediğim gibi civic in ismi insignia ile ayni yerde okunması bile açık ve net İnsignia için hakarettir ve rakibide insignia degil civicin. İnsignia her konuda ezer geçer civici

+1
  • Insignia ise 1.4 turbo ALIN ,1.6 süper kaçıyor ama yakıtı da fena.

• Endişeye maal vermicek şekilde INSIGNIA :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.