Şimdi Ara

civic vs jetta :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biz 1.2 tsi highline jetta ve ya elegance civic otomatik almak istiyoruz . donanım olarak jetta üstün gibi geldi dokunmatik ekran bile yok honda da nasıl iş bu civic otomatik ve lpg olacak bunlar sadece üstünlüğü ama 9 bin de fark oluşturacak.ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 jetta da neymis?

Bomb has been planted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 16 Eylül 2012; 12:56:32 >
  • ben otomobil kıyaslamasında dokunmatik ekran gibi detay özelliklere cok fazla itibar edilmemesinden yanayım.
    jetta ve civic kıyas kabul etmez. tabii ki jetta çok üstün bir araba.
  • Jetta güzel araç. Civic de güzel araç. İkisininde farklı özellikleri var. Beklenti meselesi tamamen. Bunu biz bilemeyiz , siz gidip test sürüşü yapacaksiniz bütçenizi kafanizda oluşturucaksınız. ona göre alacaksınız. Burda VS Yazıp 3-5 sayfalık VW ci HONDA ci polemiği oluşturdunuz farkıdna değilsiniz.
  • benim için iç donanım da çok önemli niye böyle diyorsunuz anlamadım.neden üstün açıklar mısınız

• neden polemik olsun ben kullanıcı yorumlarını istedim 50000 tl civarı bütçesi olup ikisi arasında kalan insanlar vardır diye düşündüm. alman almandır honda hayat onda tarzı yorumlar beklemiyorum zaten

• Jetta'da teslimat sıkıntısı olabilir.
    1.2TSI Highline için ne kadar süre verdiler?
    Highline donanım olarak gayet dolu zaten.
    1.2TSI motor da doğru kullanılırsa ekonomik.
    Jetta'da MTV avantajı da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 vs VW Polo
    5 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dokunmatik ekranı oılmayan bir ucubenin araba diye satılması zaten abesle iştigaldir.
    Jetta al sen.
  • Birazda tarz meselesi. Benim tercihim Honda'dan yana olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanGndz

arkadaşlar biz 1.2 tsi highline jetta ve ya elegance civic otomatik almak istiyoruz . donanım olarak jetta üstün gibi geldi dokunmatik ekran bile yok honda da nasıl iş bu civic otomatik ve lpg olacak bunlar sadece üstünlüğü ama 9 bin de fark oluşturacak.ne dersiniz

dokunmatik ekran derken neyi kasdediyosun merak ettim..Benim tahmin ettiğim navili müzik sisteminden bahsediyorsan gerçekten çok komiksin.

• jetta yerine kesinlikle civic tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Jetta güzel araç. Civic de güzel araç. İkisininde farklı özellikleri var. Beklenti meselesi tamamen. Bunu biz bilemeyiz , siz gidip test sürüşü yapacaksiniz bütçenizi kafanizda oluşturucaksınız. ona göre alacaksınız. Burda VS Yazıp 3-5 sayfalık VW ci HONDA ci polemiği oluşturdunuz farkıdna değilsiniz.

Aynı konuyu 2. Kere acıyor arkadas.
    Zaten biri digerinden ustun olsa,herkes gidip ustun olanı alırdı.Ayni sinif araba bunlar.
    Zevkine göre alacaksın.
    Adam gibi anlattım ama,arkadas hala internet ortamında takılmaya kararlı.
    Benim önerim git incele sür beğendiğini al bu kadar basit

• Tercih etmenizin en kolay yolu test etmeniz gerekli zaten bu iki arabanın ne oldukları belli...Jetta vergi avantajı,daha az yakması...Civic daha fazla yakıt ,daha fazla vergi ve aradaki fiyat farkı var...
    Jetta'nın bagaj kapasitesi 510lt
    Civic'İn bagaj kapasitesi 440lt+lpg tankı olursa dahada küçülecek...
    LPG taktırınca yakıt tüketimi azalacak ama avm'lerin kapalı otoparklarına giremeyeceksiniz...
    LPG içinde para ödeyeceksin birde iki araba arasındaki fiyat farkını düşünürsek dahada artacak fark mantık olarak bakacaksak bence JETTA...
    -------------------------------------------------
    Civic manuel olursa Civic tercih ederdim çünkü performanstaki artış,yakıt tüketimindeki düşüşten dolayı...
  • Civic Euro-Ncap testine bile girmemiş. LPG de düşünmüyorsanız kesinlikle Jetta.

• quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

dokunmatik ekran derken neyi kasdediyosun merak ettim..Benim tahmin ettiğim navili müzik sisteminden bahsediyorsan gerçekten çok komiksin.

Komik olan ne? 5"lik RNS-310 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Civic Euro-Ncap testine bile girmemiş. LPG de düşünmüyorsanız kesinlikle Jetta.

EuroNcap bir sağlamlık göstergesi midir? Şuanda SUV lar arasında en sağlam kabinlerden birine sahip Foresterın bile euroncap kaza testi yok yani kalitesiz dandik mi oluyor? Kaldı ki euroncapten 5 yıldız alan mercedesler yerlerde sürünüyor fakat Acura ön sıralarda bunu nasıl açıklayacaksınız.Japon araçlarına karşı ön yargınız olduğu ve çamur atma isteğinizin varlığı apaçık. Sizinle sürekli fikir ayrılığına düşüyoruz problem bende mi yoksa sizde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 16 Eylül 2012; 16:10:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

EuroNcap bir sağlamlık göstergesi midir? Şuanda SUV lar arasında en sağlam kabine sahip Foresterın bile euroncap kaza testi yok yani kalitesiz dandik mi oluyor? Kaldı ki euroncapten 5 yıldız alan mercedesler yerlerde sürünüyor fakat Acura ön sıralarda bunu nasıl açıklayacaksınız.Japon araçlarına karşı ön yargınız olduğu ve çamur atma isteğinizin varlığı apaçık. Sizinle sürekli fikir ayrılığına düşüyoruz problem bende mi yoksa sizde mi?

Aracına o kadar güvenen 5-10 tane aracını heba eder Euro-Ncap'e gönderip test yaptırır. Ben de araçların objektif olarak test edildiği Euro-Ncap testlerinin sonuçlarına bakar ve sonuçları değerlendiririm.

Benim için güvenlik ilk kriterdir. Euro-Ncap'e girmeden ülkemizde satılan araçlar da bence kötüdür. İyiyse, iyi olduğunu teste girip kanıtlasın.

"Japon araçlarına karşı ön yargınız olduğu ve çamur atma isteği" mi?

8,5 senelik Nissan kullanıcısı olan, Japon araçlarını genel olarak seven, motor-mekanik kalitesi olarak Japon'lardan başka hiç bir araca kuşkusuz güvenmeyen ve aradığım kriterleri eşit miktarda sağlayan araçlar arasından Japon olanını tercih eden biri olarak çamur atıyorum.

Özetle şu an ülkemizde satılan B ve C sınıfı araçlar bana fayda/maliyet oranı olarak hitap etmiyor.

Japonlar böyle güvensiz, donanımsız ve iç mekan kalitesinden yoksun ve bunlara rağmen pahalı araç üretmeye devam ederlerse bir daha tercih edeceğim araçlar olmayacaklar.

Örneğin, düşündüğüm standartlardaki Aveo'ya bakıyorum 33.000TL, eşdeğer Yaris'e bakıyorum. 42.000TL. Daha fazla konuşmaya gerek yok.

• quote:

quote:

EuroNcap bir sağlamlık göstergesi midir? Şuanda SUV lar arasında en sağlam kabine sahip Foresterın bile euroncap kaza testi yok yani kalitesiz dandik mi oluyor? Kaldı ki euroncapten 5 yıldız alan mercedesler yerlerde sürünüyor fakat Acura ön sıralarda bunu nasıl açıklayacaksınız.Japon araçlarına karşı ön yargınız olduğu ve çamur atma isteğinizin varlığı apaçık. Sizinle sürekli fikir ayrılığına düşüyoruz problem bende mi yoksa sizde mi?

Aracına o kadar güvenen 5-10 tane aracını heba eder Euro-Ncap'e gönderip test yaptırır. Ben de araçların objektif olarak test edildiği Euro-Ncap testlerinin sonuçlarına bakar ve sonuçları değerlendiririm.

Benim için güvenlik ilk kriterdir. Euro-Ncap'e girmeden ülkemizde satılan araçlar da bence kötüdür. İyiyse, iyi olduğunu teste girip kanıtlasın.

8,5 senelik Nissan kullanıcısı olan, Japon araçlarını genel olarak seven, motor-mekanik kalitesi olarak Japon'lardan başka hiç bir araca kuşkusuz güvenmeyen ve aradığım kriterleri eşit miktarda sağlayan araçlar arasından Japon olanını tercih eden biri olarak çamur atıyorum.

Özetle şu an ülkemizde satılan B ve C sınıfı araçlar bana fayda/maliyet oranı olarak hitap etmiyor.

Japonlar böyle güvensiz, donanımsız ve iç mekan kalitesinden yoksun ve bunlara rağmen pahalı araç üretmeye devam ederlerse bir daha tercih edeceğim araçlar olmayacaklar.

Örneğin, düşündüğüm standartlardaki Aveo'ya bakıyorum 33.000TL, eşdeğer Yaris'e bakıyorum. 42.000TL. Daha fazla konuşmaya gerek yok.

Dur birazda veriler konuşsun,1.si Honda civic sedan Amerika pazarı ve Japon pazarı için üretilir Avrupa Kaza testlerinde işi ne? Sen hiç sedan civic gördünmü Avrupa'da? onun yerine DAHA GERÇEK VERİLER kaydeden Amerikan kaza testlerine sokulur,Bu forumdaki çoğu kişi EuroNcap'in Dürüstlüğünü az çok biliyor zaten ne de olsa Avrupalıların.

Gel gör ki Amerika'da bu iki kaza testi farklı veriler elde etmiş ne garip değilmi?

Buyrun Çok güvenilir Euroncapin tarafsız kaza testi

Bu da Amerika'da ki kaza testi.

Ne kadar ilginç değil mi? Bu da bonusumuz olsun

Amerikan kaza testi (civic için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 16 Eylül 2012; 16:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

quote:

quote:

quote:

Dur birazda veriler konuşsun,1.si Honda civic sedan Amerika pazarı ve Japon pazarı için üretilir Avrupa Kaza testlerinde işi ne? Sen hiç sedan civic gördünmü Avrupa'da? onun yerine DAHA GERÇEK VERİLER kaydeden Amerikan kaza testlerine sokulur,Bu forumdaki çoğu kişi EuroNcap'in Dürüstlüğünü az çok biliyor zaten ne de olsa Avrupalıların.

Gel gör ki Amerika'da bu iki kaza testi farklı veriler elde etmiş ne garip değilmi?

Buyrun Çok güvenilir Euroncapin tarafsız kaza testi

Bu da Amerika'da ki kaza testi.

Ne kadar ilginç değil mi?

Arkadaşım senin bindiğin honda civic türkiye'de üretiliyor,senin bindiğin 1.6 atm rezalet ötesi iç mekanın Amerika'da yüzüne bakarlar mı sence?
    Amerikan üretimi accord,civic farklı araçlar burdakilerle kıyaslaman talihsizlik olmuş.

Kaynak varmı arkadaşım? Şasesinin farklı olduğuna dair? Sadece farklı motor seçenekleri ve farklı far tasarımıyla gidiyor Amerika'ya, Ayrıca iç mekanları aynı.Bilgisizce konuşmanın lüzumu yok.Bilgi sahibi ol öyle gel konuşalım ayrıca araban rezalet gibi yakıştırmarına da dikkat et. Kaldı ki senin fi tarihinden kalmış 1.6 hitler Bora'nda uzay mekiği değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 16 Eylül 2012; 16:33:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Tercih etmenizin en kolay yolu test etmeniz gerekli zaten bu iki arabanın ne oldukları belli...Jetta vergi avantajı,daha az yakması...Civic daha fazla yakıt ,daha fazla vergi ve aradaki fiyat farkı var...
    Jetta'nın bagaj kapasitesi 510lt
    Civic'İn bagaj kapasitesi 440lt+lpg tankı olursa dahada küçülecek...
    LPG taktırınca yakıt tüketimi azalacak ama avm'lerin kapalı otoparklarına giremeyeceksiniz...
    LPG içinde para ödeyeceksin birde iki araba arasındaki fiyat farkını düşünürsek dahada artacak fark mantık olarak bakacaksak bence JETTA...
    -------------------------------------------------
    Civic manuel olursa Civic tercih ederdim çünkü performanstaki artış,yakıt tüketimindeki düşüşten dolayı...

Yanlışınızı düzelteyim,LPG taktirinca bagaj hacmi değişmiyor.Stepne konuluyor.Stepne yerine de tamir kiti veriliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.