Pazartesi-Salı gününden itibaren göndermeye başlıyacaklarmış.(Dün ve Bugün) Yeni başlamışlar. Bence biraz sabredelim...
banada gelmedi ve gelmeyecek gibime geliyor bu güne kadar ne kazandıkki tornavida gelsin:)
dark ta ben yazdım çizgi hakkındaki düşüncelerimi hemen bir çizgiden yetkili kimse kullanıcı adı almış bişeyler yazmıştı bakalım hemen yardakçılar adamlara haber verecektir umarım. buraya da yazacaklardır.
[dkkat][dkkat][dkkat][dkkat][dkkat]
ya peki ödül muhabbeti ne oldu milli piyango çekilişi vs bişeyler demişlerdi (9 ekim) kim kazandı
3-4 gün önce bana geldi arkadaşlar. pek bi işe yaramaz gibi. ama sonuçta tornavida.
Bekliyoruz bakalim...
adamlar çok güzel database oluşturdular
ellerinde herkesin adresi vs . oldu güzelce reklam amaçlı kullanacaklardır.
bana geldi beyler
olm ne tornavidası .çokmu kaliteli bişey .görende bişey sanacak .
havada bulut, sen tornavidayı unut...
tornavida seti çok şekilliydi ama kalem gibi iç içe uçlu bende zati büyük ödül e pek inançlı deildim ama beleş tornavida ii olur die düşünmüştüm... şimdi baktımki tornavida yerine çizgiden asus mypal reklamı gelmiş yine de beklemekte yarar var yaptıkları organizasyon aslında büyük bişiy
bekleyelim bakalim bugun 15-10-2003 hala yok, geleceginide sanmiyorum bence gele gele sadece Confusion arkadasa gelen mail den gelecek
valla beyler bana 1 saat once falan ulastı tornavida
waiting... waiting... waiting... iyi olur ya kalem gibi. bi işin oluyo 10 tane koca koca tornavida mı taşıcan yanında. ama ince işlerde işe yaramaz gibi bakalım gelsin görecez. gelirse tabi [dntw]
hane bole baya kalın uclu fosforlu kalemler olurya okulda kitaplarda satırları cızmek ıcın falan kulanırdık tam o boyutlarda sayılır ama ole iç içe uclu deil.1 tarafında yıldız bır tarafında normal uc var mıknatıslı ters cevırıncede bır ufak boyu var ucların ole iç içe deil bana gelen resimdeki gibi bide resimde gozuken sanırım siyahtı bendeki siyahta deil
herkese gelmemiş olsa bile böyle bir organizasyon yapmış olmaları bile [clps]