Bildirim
Çizik boya soyılması
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oje sür -
Sürdüm yıkamada tekrar çıktı yine sürerim sıkıntı değil ama soyulma devam ederimi acaba -
Daha once rotus yqpilmis ama oda dokulmus ya iyi bir yere goturup once biraz zimpara sonra rotus ki bu seçenekte yinede belli olur yada araç beyaz renk avuc ici kadar boyatmak ve fotolarini saklamak... -
Daha önce rotüş yapılmadı oje sürdüm sadece rengi beyaz metalik -
Bi boyacı bul rutuş boyası al. İnce fırça kullanarak sür. Serviste de satılıyor yada servise söylerseniz onlarda bedavaya yapıyor. Vw grup su bazlı boya kullanıyor bu nedenle rutuş sonrası yıkama veya su teması olmasın. -
Servis bedava veya uygun bir fiyata yapıyorsa götürüp yaptırayım hocam birde rütuş yerine boya yapmamın bir sakıncası olurmu -
Hocam 1 2 sene sonra zaten kaporta taş izleriyle dolacaktır bu sebeple avuç içi boyatma değilde arkadaşlarin dediği gibi rutuş şeklinde işlem yaptirsaniz daha iyi olur. Hatta ufak bir kavanoz da boya rica edin bagajda muhafaza edersiniz yikanip çıktıkça sizde islemi yineleyebilirsiniz -
Bunu ince bir fırça ile doldurun avuç içi kadar boyatmanıza gerek yok -
Şu bazlı boya ile rötuş olmaz solvent bazlı olmak zorunda.
Sanayi de bi boyacıya gidin sevabına fırça ile sürer.
Para da istemez çoğu -
Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi rutüş yapcam iyi günler dilerim -
Düzgün bir rötuş yaptırıp, aracın kaputunu ppf malzeme ile kaplat. En azından bundan sonra başına gelecek olan çizilmelere ve taş işlerine karşı önlem almış olursun.
2016'da sıfır araç almıştım, kaputu kaplatmamıştım. Yolda giderken önceki Connect demir parçası fırlattı aracıma. Aynı buna benzer ama tırnak kadar boyayı aldı götürdü.
Şimdi tekrar sıfır araç aldım, aldığım gibi seramik yaptırdım ve hemen Protac'a götürüp ön tampon, ön kaput, sağ sol çamurluk ve farları ppf kaplattım.
Tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X