Şimdi Ara

cj8 de yol tutuş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gün önce 83 mod. cj8 jeep aldım üzerinde 35x13.5x15 maxxis mudzilla lastik var 10 gündür sanaide ustalarla boğuştum rotlar ve rot kolu, rot amortisörü, fren balataları, motor, şanzuman, defransiyel yağları, sustalar elden geçti susta fişekleri, salıncakları motor yağı değişti ön takım rotlar ayarlandı gel gelelim asıl sorun deneme sürüşünde çıktı arabanın yol tutuşu sıfır denecek kadar berbat 40 km nin üstünde araç sanki buzda gidiyor bu sorun nasıl halledilir amerikan sitelerinde benimki gibi büyük ebatlı lastikler için üretilmiş amortisörler varwww.roughcountry.com bu tip amotrisörler benim problemimi çözebilirmi yada başka ne yapılabilir
    teşşekkürler

• kaza yapmıştır belki.
  • öncelikle bayılıyom o arabalara bi kaç resim koyabilirmisin??ayrıca sert amortisör kullanırsan daha iyi yol tutar.
  • resim büyük geliyor kabul ettiremedim malesef 400kb resim koyma kapasitesi veriyor site
  • iyi günler..

1952 model cj-3 kullanıcısı olarak yardımcı olmak isterim.. öncelikle hayırlı olsun.. gerçekten güzel araçlar cj serisi..daha önceden bu tarz bir jip tecrübeniz varmı bilmiyorum ? eğer yoksa bir süre bu şekilde hissetmeniz normal..araç yerden fazlasıyla yüksek yola pek hakim değil gibi görünüyor fakat öyle değil... bir süre daha kullanın.. kullanıma alışınca normal gelecektir.. ben sırf yol tutuşunu denemek için cj 3 le düz yolda bir anda direksiyonu kırdım fakat sadece esnedi bırakmadı yolu... dediğim gibi eğer daha önceden bu tarz bir arazi aracı tecrübeniz yoksa bir süre daha kullanın...

saygılar...
  • bekir saaol kardeşim ilgin için benim araba biraz sıradışı bi araç gibi herhalde 35 mudzilla lastiklerinin üzerine kupa takozlarla kaldırılmış ayrıca sustalara eğim verilmiş birde rot amortisörünün orjinalini bulamadığımız için ustanın dediğine göre transporter amortisörü takıldı ama amortisörcüler transporter da rot amortisörü olmaz usta oraya normal lastik amortisörünü monte etmiştir değip benim kafamı iyice karıştırdılar burda (izmir) monroe nun ana bayisi var ordan bana senin bütün problemin rot amortisöründen kaynaklanıyor dediler ve garanti verdiler orda yeni bir deneme daha yapacağım eger dalma kesilmezse o zaman sizin dediğiniz gibi aracı olduğu gibi kabullenip alışmaya çalışacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.