Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada kendi clanımın amblemini koyayım buraya belki hoşunuza gider
     clan amblemi nasıl konulur???
  • bartz serverı ne zmn açılcakmıs bilen yokmu?
  • Zaken veya S4ever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

bak kardeş newage we pandora patchlerini yükler system dosyasını oyununkuna uygun hale getirirsen (istersen system dosyasını atiimsana) girebilirsin
    ben önceden bu şekilde giriodum localhost yapmayı denerken datalar uçtu oyunu update etmek zorunda kaldım 6 gün sürdü

system dosyasını banada atarmisin cradle, c4 patch yapip system klasorunu lineage in icine atinca girebilcemmi?
  • quote:

Soad Tarih 19 Mayıs 2006; 0:23:22
    İyide ben c4 servera c3 ile girmeyi denedim oldu.

bende l2world de oynuyorum ama sanırım oda c4 de geçti
    ama 3 gündür oyuna giremedim (bütün update leri de yaptım halbuki
  • Cradle tmm herseyi yaptim siteden kullanici adi aldim ama oyuna giriom kullanici adi ve sifreyi yaziom sifre yanlis die hata verio blindingblow ile beraber denedik ona sifre hatasi vermis ne yapmamiz lazim nerde yanlis yaptik yaw?
  • daha önce system dosyan değiştimi bu birinci sorum(bunun olması için install ile oynanan l2 serveri kurman yeterli)
    ikincisi 127.0.0.1 localhost bunun altına ip yi 195.228.155.251 L2authd.lineage2.com bu şekilde ekleyeceksin
    sadece 195.228.155.251 yazarsan balanamassın olmassa bida gelin arkadaşlar
    bu arada systemi upload etmeye başladım 15 dakka sonra systemi atarım
  • quote:

daha önce system dosyan değiştimi bu birinci sorum(bunun olması için install ile oynanan l2 serveri kurman yeterli)
    ikincisi 127.0.0.1 localhost bunun altına ip yi 195.228.155.251 L2authd.lineage2.com bu şekilde ekleyeceksin

ben sadece ip yazmistim ama blindingblow tamamen yazmis oda giremio sen bi system upload et oyle deneyelim kardes en iyisi saol

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

daha önce system dosyan değiştimi bu birinci sorum(bunun olması için install ile oynanan l2 serveri kurman yeterli)

ben sadece ip yazmistim ama blindingblow tamamen yazmis oda giremio sen bi system upload et oyle deneyelim kardes en iyisi saol

aynen valla... serverın sitesindeki /faq/ bölümündeki "host"u olduğu gibi kopyaladım kendi host'uma... ama genede açılmadı... 3 tane acc aldım, girmedi hiçbiri

• bende 2 tane aldim olmadi son care sensin cradle
  • agalar systemi olduu gibi atmayın içindekileri sizin systemin içine atın
    http://rapidshare.de/files/18484340/system.rar.html
    buyrun link ***** yerine ne yazılanağını biliosunuz heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 20 Mayıs 2006; 22:51:41 >
  • quote:

agalar systemi olduu gibi atmayın içindekileri sizin systemin içine atın
    http://rapidshare.de/files/18484340/system.rar.html
    buyrun link ***** yerine ne yazılanağını biliosunuz heralde ?

eywallah saol... birazdan oyundayım inşallah

• hepinizi beklerim arkadaşlar nick shagrath hepinizi clana alacam bida kurdum clanı aynı şekilde
    amblem falan herşey tam çok kişi olursak full türk clanı yaparız clan adını da deiştiririz süper olur walla zaten şu anda clan üyesi yok
    bu arada herkes nick ini yazsın beni serverde yalnız bırakmadığınız için siz saolun
  • usta saolasıs system için.. ama hangi servera gireyim??? bartz? seighardt? kain? hangisindesin sen??? benim nick Nellas olacak
  • kain kardeşim
  • ohoo noluyo ya 2dk bakmadik siz isi halletmisiniz cekiom systemi birazdan bende geLiom eger nickim kapilmadiysa Time2Die olcak
  • nellas charını açmış siteden baktım ben ona yardıma gidiorum aga shagrath pm atın bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

usta saolasıs system için.. ama hangi servera gireyim??? bartz? seighardt? kain? hangisindesin sen??? benim nick Nellas olacak

kain mi ? bende bartz ile sieghardt gozukuo sadece 2 server var ????
  • 2dk oyunda cikinda bakin suna yaw ben de 2 tane server gorunuoo
  • Arkdaslar bende geliyom bi girem bakam artik benide klana alirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.