Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lwl 5 clanım war ama resmi nasıl koyacağımı bilmiyorum açıklama yaparsanız ii olur şimdiden saolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 17 Mayıs 2006; 19:14:24 >

• yardım lütfen arklar amblemim hazır 64*64 boyutta koca sitede bilen bi kiş bile yokmu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

yardım lütfen arklar amblemim hazır 64*64 boyutta koca sitede bilen bi kiş bile yokmu yaa
    Amblem koyma yeri clan sayfasının orda set crest var(tam hatırlayamadım ama herhalde odur) c veya d dizinine 256 renk bir bmp resmi koyun(bu sizin clan resminiz olacaktır). Oyunda set creste basın ve içinde 256 colors olan yazıya tamam deyin. Çıkan yere c:/clanresmi.bmp (d:/ de olabilir) olarak ekleyin. Ve mutlu son sizinde bir clan resminiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchEnemy

Amblem koyma yeri clan sayfasının orda set crest var(tam hatırlayamadım ama herhalde odur) c veya d dizinine 256 renk bir bmp resmi koyun(bu sizin clan resminiz olacaktır). Oyunda set creste basın ve içinde 256 colors olan yazıya tamam deyin. Çıkan yere c:/clanresmi.bmp (d:/ de olabilir) olarak ekleyin. Ve mutlu son sizinde bir clan resminiz var.

Alıntıları Göster
    ya o 12*16 olmasi lasim galba 64*64 deil kucult paintte
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightelf41

ya o 12*16 olmasi lasim galba 64*64 deil kucult paintte

Alıntıları Göster
    yaptııımmmmmmmmmmmmm çok saolun arkadaşlar hepinizi beklerim clanıma serverhttp://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/

• quote:

yaptııımmmmmmmmmmmmm çok saolun arkadaşlar hepinizi beklerim clanıma serverhttp://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/

Alıntıları Göster
    Abi yapma Etme yüksek rateli serverların bile bi adabı var para kasar kasar enchant yapmaa çalışırsın bu serverda +16 %99 hiç +16 yaparken yaktınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: lWolkyl

Abi yapma Etme yüksek rateli serverların bile bi adabı var para kasar kasar enchant yapmaa çalışırsın bu serverda +16 %99 hiç +16 yaparken yaktınmı

Alıntıları Göster
    bug oldu bi kere c grade silah yapıodum + 12 de bi bug oldu silah gitti yerine d grade dandik bi silah geldi

• quote:

bug oldu bi kere c grade silah yapıodum + 12 de bi bug oldu silah gitti yerine d grade dandik bi silah geldi

Alıntıları Göster
    ne ilginc servermis

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

Alıntıları Göster
    hasiirrt 5000x zevki cikmas bnce direk kapadim bnm yerime siz bakin : DDD : D

• quote:

Orijinalden alıntı: nightelf41

hasiirrt 5000x zevki cikmas bnce direk kapadim bnm yerime siz bakin : DDD : D

Alıntıları Göster
    klan amblemini indirebilecegim bir link lazim bana plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • quote:

klan amblemini indirebilecegim bir link lazim bana plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Alıntıları Göster
    http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/ serverına başladım yarında 10 a yakın arkadaşım başlıcak :) bu arada nick ne burada türk pek yok anladığım kadarıyla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: STORMCANER

http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/ serverına başladım yarında 10 a yakın arkadaşım başlıcak :) bu arada nick ne burada türk pek yok anladığım kadarıyla :)

Alıntıları Göster
    oyundaki nicklerim shagrath ve moonspell oyuna her girdiinde bana pm at denk gelirsek clana alırım

• quote:

oyundaki nicklerim shagrath ve moonspell oyuna her girdiinde bana pm at denk gelirsek clana alırım

Alıntıları Göster
    server şu anda update oluo bazı değişiklikler olacak charların silinme ihtimali war siteden baktım moonspell die bi char yok ama shagrath war yeni charlar silindi galiba

• quote:

server şu anda update oluo bazı değişiklikler olacak charların silinme ihtimali war siteden baktım moonspell die bi char yok ama shagrath war yeni charlar silindi galiba

Alıntıları Göster
    Peki oyuna nezaman girebilecez. C4 tabanlı serveri c3 üzerinden oynıcamda denicem nasıl oluyo

• quote:

Peki oyuna nezaman girebilecez. C4 tabanlı serveri c3 üzerinden oynıcamda denicem nasıl oluyo

Alıntıları Göster
    bak kardeş newage we pandora patchlerini yükler system dosyasını oyununkuna uygun hale getirirsen (istersen system dosyasını atiimsana) girebilirsin
    ben önceden bu şekilde giriodum localhost yapmayı denerken datalar uçtu oyunu update etmek zorunda kaldım 6 gün sürdü

• quote:

bak kardeş newage we pandora patchlerini yükler system dosyasını oyununkuna uygun hale getirirsen (istersen system dosyasını atiimsana) girebilirsin
    ben önceden bu şekilde giriodum localhost yapmayı denerken datalar uçtu oyunu update etmek zorunda kaldım 6 gün sürdü

Alıntıları Göster
    İyide ben c4 servera c3 ile girmeyi denedim oldu.
  • quote:

İyide ben c4 servera c3 ile girmeyi denedim oldu.

Alıntıları Göster
    hoooley login geldi sırada serveri bekliyomm
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

http://kittenkatklub.net/l2/community/emblems burada yeterince var bence, bi goz at. Serveri pek tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: fade

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

http://kittenkatklub.net/l2/community/emblems burada yeterince var bence, bi goz at. Serveri pek tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    soad oyundaki nick ini yazarsan yardım ederim sana

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.