Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: clericssss

SATILIK (oyun parası ile tabiki )

Xigenonda : 58 level Human Rogue
    Xigenonda : 46 level Human Mage
    Xigenonda : 46 level Human Rogue
    Cypherda : 50 level Orc Priest
    Xigenonda : 48 level Human Rogue___46 level Human Priest (aynı şifrede )

ÇOOOOOKKKKKKKKKK Uygun Fiyatlarla!!!

Msn adresimi vereyim isteyenle orada konuşuruz

theyton@hotmail.com
    Nick : clericsss
    Server : Xigenon
    Level : 42 (%87)

Ağır bi kelime olcak ama sende bi mallık var galba
    Senin gibilerin bırak lineage bölümünde forumda işi yok
    + olarakta sattığın charların hepsi ezik git sen kumdan kale yap
    ben KO az bi dönem oynamama rağmen bende bile 2 tane 61 cha bikaçtanede 50+ char var
    dediğim gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Lyzerk

aynen dediklerini yaptim simdide oyunu yuklerken hata veriyo siyah bi ekran cikiyo hata veriyo nasi cozcem ya bu isi oyunu yeni bastanda kurmustum

yüklerken demek istediin oyuna başlamadan öncemi ???
  • sifre yazdigimiz bolmuın once sinde hani bi sekil cikiyo ya ya mage oluyo ya okcu fln onlari gecincer bi siyah ekran cikiyo orasi sifreyi yazmdan once yani
  • bu bende de oluyodu critical error werio sana pandora patchini de yükle derim o zaman düzelir systextures i falan deiştirio pandora patch i o zaman girersin hata ordandır büyük ihtimalle
    seni oyuna sokacam kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 21 Mayıs 2006; 12:10:03 >
  • tmm bi link verin indiriyim opzaman patch

• quote:

Orjinalden alıntı: clericssss

arkadaslar niye kimsenin sesi çıkmıo ? HADİ AMAA !! KNİghtçı dediğin hızlı olur yaw

NOT : Abyss te GHOST WARRİOR kesecek 55 + Warrior veya Rogue aranıyor ( HUMAN )
    NOT:Charı yeni açtım ama bayaa sağlam (700 Attack war :)))) )

Nick : clericsss ( ATTACK PRİEST )
    Server : Xigenon
    Irk : Human
    Lewel : 42 (%87)

Arkadaşım Yanlış Yerdesin

• hadi arkdaslar yardim
  • @Cradle_Of_Filth
    yaw usta oyunda silahlar +7den yukarı çıkmıyor nası olcak bu işler??? yada sen basmayı biliyosan, silahları ben aliim sen bas... dün gece 4 tane emi.bow patlattım para suyunu çekiyo... bi çözüm lütfen
  • ya biri su pandora patch linkversin yaff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

@Cradle_Of_Filth
    yaw usta oyunda silahlar +7den yukarı çıkmıyor nası olcak bu işler??? yada sen basmayı biliyosan, silahları ben aliim sen bas... dün gece 4 tane emi.bow patlattım para suyunu çekiyo... bi çözüm lütfen

valla nasil is bende anlamadim dun gece 5 tane ds patlattim bitanesi +10 oldu o kadar Soul Seperatore nasil bascaz ds bisey deilde

• bu olayda muhtesem bir muhabbet var azım acık kaldı bende katılmak isterim ama oyuna girdikte muhabbeti kaldı :D ama sunu ogrendim insanların paylasacagı cok sey varmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 21 Mayıs 2006; 14:34:32 >
  • hadi arkdaslar lutfen bende gelcem server ama su pandora patch in bi link verseniz olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyzerk

hadi arkdaslar lutfen bende gelcem server ama su pandora patch in bi link verseniz olurmusunuz?

pandora serverının patch'inimi istiyon sen??? öyleyse biraz bakiim sitelere....
  • bak yukarki yazilarda Cradle_Of_Filth pandora patch indir demiste link vermemis iste onu isityom
  • pandora ile ilgili 15Mblık bi patch buldum , umarım işine yarar.... gerçi indirip denemedim ama, sen bi bak bakalım doğru patch'mi bulmuşum

http://www.l2pandora.com/L2PandoraLivePatch.rar
  • pandora server buldum patch indiriyom isallah dogru patchdir 15 mb de

edit:Benden once bulmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lead away -- 21 Mayıs 2006; 14:39:42 >
  • uff ya gene olmadi ben bole isin
  • ekran karanlikken yazilari alabildim bole bi hata veriyo arkadaslar

ease check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -2135675840 FArray <- FArray::Realloc <- 1343653256*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MFighter NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UL2ConsoleWnd::LoadDefaultCharacterInfo <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  • sanıyorum datalarında hata olabilir sen baska bir pach bul bence o serverin eski packini bul belki updata eder yada data degilse makine kaldırmıyordur bu oyunlarda baska nedenden hata gormedim henuz
  • ya makine kaldiriyoda ben 2 kere oynu yeniden yukledim ama bi iste yaramadi patch de sorun olabilirde ne tur patch aricamki yardim yafff
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.