Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilginç yaw... senin clientteki diğer dosyalardan dolayı oluyodur o... ben 0'dan kurdum bi sorunla karşılaşmadım... iki serverda da bi char aç ve bana pm at (nick : Nellas) ulaşırsan, bizim serverdasındır

@Lyzerk
    gir oyuna bana pm at hemen aliim clana Nickim : Nellas... bekliyom
  • aga kain warsa sorun yoktur gir geç kaine
    bu arada beni weya nellas ı bulun clan için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

aga kain warsa sorun yoktur gir geç kaine
    bu arada beni weya nellas ı bulun clan için

sorunda o zten kain serveri yok nasıl olmaz ya kafayi yicem bartz ile sieghardt var ama kain yok blindingblow dediini yabcam nellas ile shagharta pm atcam 2sindede ama sanmam olcagini

• arkadaşlar bizde o serverın seighardt serverındayız 4 türk falanız belki dahada vardır ama bildiğim biz sadece :D bu arada arkadaşlar benim lvl4 lük clanım var ama clan evi falan nasıl alıcam upgrade edecem onu bulamadım yardım pls....seighardt serverınada bekleriz arkadaşlar bizde oradayız bu arada :D
  • http://lineage.warcry.com/scripts/images/gallery.phtml?id=2099&site=10

bu linkten istediğiniz bi amblemi seçip farklı kaydet yaptıktan sora bu resmi paintte açarak 256 renk BMP olarak kaydediosunuz.
    oyunda set ceast dı galba ordan yolunu göstererek clana amblem koymuş oluosunuz.
    yol nasıl gösterilir...
    mesela en kolay yolu ki bu benim yolum resmi 256 renkte kaydettikten sonra adını 1-2-3-4-5-6 gibi rakamlar koyuyorum bi kaç resim var bende mesela siz 1 koydunuz dosyanın adını ve D ye attınız
    set yerine D:/1.bmp yazmanız yeterli oluo
  • ya arkadaslar bende simdi c3 client var ben bunu new age in c3/c4 patch ekledim sonra bu sizin system dosyasini indirdim koydum acc aldim girmiyo oyuna acc sifreyi yaziyom ole bekliyo yardimm
  • kardeş host dosyan şöle olacak

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x clienthost

127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 L2authd.lineage2.com
  • http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/ serverından bahsediyosan sorun yok servera giriliyo patchinde yanlıslık olabilir ama c3 le hic denemedim ben bilmiom valla.....

arkadaşlar klan evi nasıl kurulur hala ısrarla soruom bilen solesin pls :D

birde ben klan ablemi dediğiniz gibi ekliyorum ama olmuyor gözükmüyor yani :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STORMCANER -- 21 Mayıs 2006; 0:35:16 >
  • ya yaptim ise yaramiyo tikliyom girmiyo alta ne pass yanlis diyo ne bisi yardim
  • walla ben time2die bi de Blindingblow oyunda kasıos hepimiz aynı clandayız
    sen oyunu baştan kurup girmeyi dene time2die nin yaptıı gibi
  • Cradle_Of_Filth
    usta yaw clan evi nasıl yapcaz birde su amblem isi resgister only dio dediğiniz gibi yapıom ama kimsenin basında gözükmüyo klandaki bi yardım pls :D
  • C:/Windows/system32/drivers/etc klasöründeki Host dosyasını notpad ile aç ve içeriği Cradle'ın dediği gibi yap-kaydet ve sonra bi daha dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyzerk

ya yaptim ise yaramiyo tikliyom girmiyo alta ne pass yanlis diyo ne bisi yardim

ok ben hallettim oh bea bitane hic patch yapilmamis temiz c4 bul sonra Cradle in verdii system klasorunu indir. klasorun icini tamamenn kopyala dier systemin icine yapistir. C: windown/system32/drivers/etc/hosts dosyasini note pad ile ac altina 195.228.155.251 l2authd.lineage2.com
    bu satiri ekle sonra system klasoru icinden L2 ye tıkla ve kain serverina gel bize pm at pvp yap

• ya o temiz c4 new age patch olur dimi?
    ta bende c3 client var olmazmi yok sa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lead away -- 21 Mayıs 2006; 0:57:35 >
  • STORMCANER
    clan evi olayını bilmiyorum ama amblem için resmi 256 renk we 16x12 boyutunda bmp olarak kaydedecen
    daha da açıklayayım bu işi paintte kaydet e tıklayınca 256 ren bit işlem e getirecen alttaki yeri sonra resme isim wereceksin sen resmin sonuna nolur nolmaz .bmp ekle mesela benim resmimin adı talat2.bmp bunu c ye at sonra oyunda set crest de karşına bişi çıkcak ona ok de sonra orda bi satır isticek senden oraya ben kendi resmiminkini örnek weriim c:/talat2.bmp yazacaksın bu kadar olmama ihtimali yok resim özelliklerine dikkat et sadece
    Lyzerk
    kardeş newagel2 patch ini yap bu c3 ü az da olsa c4 e uyumluyo bu senin oyuna girmen için yeterli olur
    sonra benim system dosyamı indir içindekileri senin system dosyanın içine kaydet sonra da host u werdiim şekilde yap girersin bu işlemlerden sonra

• aynen dediklerini yaptim simdide oyunu yuklerken hata veriyo siyah bi ekran cikiyo hata veriyo nasi cozcem ya bu isi oyunu yeni bastanda kurmustum
  • ya bayrak eklerken \ yapmak isterken w ustunde çizgili hali cilkiyor ne yapmam lazim
  • s.a beyler valla ben de bunu merak ettim. Nasıl yapılır ? Daha az önce üye oldum . Cevaplarınıı bekliyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

burası l2 extreme bölümü knight online deil

burasi l2extreme bölümü degil

lineage2 bölümü
  • SATILIK (oyun parası ile tabiki )

Xigenonda : 58 level Human Rogue
    Xigenonda : 46 level Human Mage
    Xigenonda : 46 level Human Rogue
    Cypherda : 50 level Orc Priest
    Xigenonda : 48 level Human Rogue___46 level Human Priest (aynı şifrede )

ÇOOOOOKKKKKKKKKK Uygun Fiyatlarla!!!

Msn adresimi vereyim isteyenle orada konuşuruz

theyton@hotmail.com
    Nick : clericsss
    Server : Xigenon
    Level : 42 (%87)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.