Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya serverda indirirken bir link acar eger o link icinde paylasım varsa downloadlara yani bir dosya halinde acıyorsa ordan eski packi bulmak kolay olur yada sitenin forumlarında eski packle ilgili yazılara bak allah sabir versin bir sey demiyorum
  • simdi bi patch indiriyoum bi serverin isallah ise yarar
  • Beyler exreme patch ise yararmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lead away -- 21 Mayıs 2006; 16:49:49 >
  • ya sagdece dataları at olabilir denemek lazım ama dataları digerleri oyunu degistirir
  • ya biri bi patch soleyin yaa onu indiriym server arayip patch indirmekten biktimmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyzerk

Beyler exreme patch ise yararmi?

şu yolu takip et ....
    1)C4'ün yeni, yani hiç update edilmemiş bi kopyasını edin...
    2)http://****.de/files/18484340/system.rar.html linkindeki system'i indir...
    3)indirdiğin system'in içindekileri olduğu gibi kendi system'inin içine kopyala...
    4)C:\windows\system32\drivers\etc klasöründeki "Host" dosyasını Notpad ile aç...
    5) 127.0.0.1 localhost satırının altına
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com << bu şekilde kopyala, kaydet ve çık...
    6)http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/acm/ bu linkten üyelik al...
    7)sonra \lineage2\system\l2.exe'yi çalıştır....
    8)Oyuna dal....
    9) Nellas'a (yani bana) pm at...
    10)Clanımıza gir

• ya ben c4 nerden buliyim üff ya c3 client var bende olmazmi
  • quote:

ya ben c4 nerden buliyim üff ya c3 client var bende olmazmi

sende C4 setup var sandım... pardon... C3ü nası C4e çevirecen bilmiyorum...
  • bu iş yatti yani
  • kardeş server c4 ben sana c3 ü c4 e uyumlayan bütün serverlerin linklerini werdim yinede olmadıysa sen c3 serverlerde takılmak zorundasın ama bil ki c5 çok yakında yayılacak şu anda c2 olmadıı gibi yakında c3 te kalmayacak c4 indirsen iyi edersin

• Blindingblow ben oyuna giriyorum bu arada enchant olayını bende annamadım sitede 99 rate wermiş +16 ya ama paso yanıyo ben 1 milyar falan para kastım ondan sonra bi tane staff bastım o da +16 diil 14 mü ne
  • quote:

ya ben c4 nerden buliyim üff ya c3 client var bende olmazmi

kardes forumlarda bir yerde vardı c3u c4de nasıl cavircegin ara biraz bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

Blindingblow ben oyuna giriyorum bu arada enchant olayını bende annamadım sitede 99 rate wermiş +16 ya ama paso yanıyo ben 1 milyar falan para kastım ondan sonra bi tane staff bastım o da +16 diil 14 mü ne

%99 deil ya enchant ratei. oyunda gm yazi gecio +20 ye kadar max. %70 diye bitane +20 DS , +16 soul seperator yaptim ya 4 ya 5 tane angel slayer patllattim 13-14 te fln.

• ballısın yaw sen bizde ne gezer biraz önce time2die +21 e basılıomu acaba die soruo ben +4 e basarken staff yakıom
  • ya arkdaslar bari ezpsi yuksek bi c3 server soyleyin pls
  • http://www.gamesites200.com/lineage2 200 tane site war kardeş ama hangisi c3 hangisi c4 bilemem açıklamalarında yazar
  • quote:

ballısın yaw sen bizde ne gezer biraz önce time2die +21 e basılıomu acaba die soruo ben +4 e basarken staff yakıom

valla 2 tane oldu +20 ds 21 olsa basacam simdiki hedef +16 AS sonrada +20 AS ben sana a grade +16 staff basarim bidaha girince soz

• yeni kastıım char daha ezik diğerine gerek yok zaten s grade takılıom onunla
    sen necroyu 78 yapınca yap bana bi +16
  • quote:

yeni kastıım char daha ezik diğerine gerek yok zaten s grade takılıom onunla
    sen necroyu 78 yapınca yap bana bi +16

ok S gradeleri nerde alioz ya yapiozmu napiyoz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.