Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c4 weapons adı altında war s grade weapon lar
    s grade armorlar da c4 armors adı altında
    bu arada ben yemek yiom gelince cvp yazarım bişi yazarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 21 Mayıs 2006; 19:36:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

c4 weapons adı altında war s grade weapon lar
    s grade armorlar da c4 armors adı altında

anaaaa ben armorlari gormedim weaponu gordumde
  • ya ben windows klasöründe system32yi göremiyom... C:\windows\system32\drivers\etc adresinden girdim oraya host dosyam kayıp... sanırım trojan yedim... deminde msnde arkadaş bana bi link yolladı ( gerçi o yollamamış esasında, virüsün marifeti...) benden de ona bi link gitmiş(yine virüsün marifeti)... bana gelen linke tıkladım resimleri.scr uzantılı bi dosya indirdim.. arkadaşta benden giden linke tıklamış oda indirmiş... bi açtım resimlerim.scr uzantılı dosta kayboldu ve wallpaperım kayboldu... arkadaş bana suç attı, bende ona suç attım ama sonunda bunun bi virüs olduğunu anladık... ortalıkta saçma sapan bi viris geziyo dikkatli olun valla... ben bu infinity serverından şüphelendim... hosttan bağlanıyoz ya, bunlar bi b.k yemiş olmasınlar???
  • bende 2 seneden beri trojan war bende de system 32 yok çalıştıra
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc folder
    yazarak giriom host klasörüne serverden diil trojan yemişin sen
    hep de metalcileri buluo amk virüsleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 21 Mayıs 2006; 20:56:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

ya ben windows klasöründe system32yi göremiyom... C:\windows\system32\drivers\etc adresinden girdim oraya host dosyam kayıp... sanırım trojan yedim... deminde msnde arkadaş bana bi link yolladı ( gerçi o yollamamış esasında, virüsün marifeti...) benden de ona bi link gitmiş(yine virüsün marifeti)... bana gelen linke tıkladım resimleri.scr uzantılı bi dosya indirdim.. arkadaşta benden giden linke tıklamış oda indirmiş... bi açtım resimlerim.scr uzantılı dosta kayboldu ve wallpaperım kayboldu... arkadaş bana suç attı, bende ona suç attım ama sonunda bunun bi virüs olduğunu anladık... ortalıkta saçma sapan bi viris geziyo dikkatli olun valla... ben bu infinity serverından şüphelendim... hosttan bağlanıyoz ya, bunlar bi b.k yemiş olmasınlar???

benim arktada var o msn de link verio ama o yazmio aslinda. serverdan olcagini pek sanmam

• aha buda benim TH

clan amblemi nasıl konulur???
  • o gözündeki ne la öle bendeki de noel baba şapkası çaktırmayın oyuna girdikten sora archmage nin fotoyu sallarım
    bu arada üçümüz poz werelim clanca hatıra kalsın bi zamanlar bizi kesen olmazdı falan deriz
    bu arada şimdi dikkatimi çekti itemlerin hepsini giyip çıkarmışsın özellikle bol + lı olanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 21 Mayıs 2006; 21:26:34 >

• harbi guzel ama o gözündeki olmamıs :D bir garip olmus yani ne biliyim dilim varmıyor soylemeye bulamadınmı helm falan
  • ben söliiweriim nonoşa benzemiş adam erkek la o siyahı war bari onu taksaydın karnıma ağrılar girdi walla gülmekten time2die

• quote:

o gözündeki ne la öle bendeki de noel baba şapkası çaktırmayın oyuna girdikten sora archmage nin fotoyu sallarım
    bu arada üçümüz poz werelim clanca hatıra kalsın bi zamanlar bizi kesen olmazdı falan deriz
    bu arada şimdi dikkatimi çekti itemlerin hepsini giyip çıkarmışsın özellikle bol + lı olanları

evet ds yi fln takip cikarmisim. AS 14 te kaldi yarin basarim 16 ya

quote:

harbi guzel ama o gözündeki olmamıs :D bir garip olmus yani ne biliyim dilim varmıyor soylemeye bulamadınmı helm falan

party maskesi yaw neyi var ne guzel. korsan gozlugu var onu takip cekeyim bitane resim

• walla o yakısır falan ama bu delikanlı adamı bozar bunlar sete yine lafım yok ama bence takım elbiseyle cektirsen bir foto daha fiyakalı olur
  • @Time2Die
    ah ulen ah 78 olmuşun ben 68de kaldım a.q. bugün 2 defa girdim oyuna hemen düştüm... bana bi +16 SB yapsana sevabına, 7 ceddine dua ederim valla
    @Cradle_Of_Filth
    ewet bi foto çekinelim valla biz bugün Time2Die ile ewlendik eheuheuehueh benim elf hatuna giydirdim gelinliği, Time2Die içinde bi damatlık aldım... Dion'da kıydık nikahı foto çekecektim unuttum... millet başımıza gelip "Gratz" dedi... koptum

• çift kocalı ewlilik warmı la bu oyunda warsa istemeye geliim seni
  • quote:

çift kocalı ewlilik warmı la bu oyunda warsa istemeye geliim seni

Priest Nikahı kıydık zaten bi resmiyeti yok henüz beni alabilmeniz için Elven Village'deki Elder Asterios Hierarch'dan istemeniz lazım

• tamam sana bitane +16 SB cradle sanada +16 staff bi ara bulusup yapalim biseyler

• siz bulusup baska seyler yapmayın oyunda zaten turkler girdi oyuna oyunda ahlak kalmadı simdi c4de de yeni sistem getirdiniz kuma sistemi al birini yetmedi 2. hatunu al 3. kocayı al ben zaten oyunlarda evlikik olunca priesti anlamıyorum insan imam falan koyar oda neymis priest manastır rahibinin gönül isleriyle nasıl bir baglantısı olabilir zaten yanarım yanarım ona yanarım
    türkler icin item konulmaz ne biliyim takım elbise beyaz corap kosele ayakkabı falan lazım bize

• bizim clan hardnemesis kim yaf ??
  • quote:

bizim clan hardnemesis kim yaf ??

o benim bi ark dun gece oyuna basladi oda hemen cikti oynamadi daha
  • arkadaslar galiba gircem servera arkadasda c3 clientle c4 serverlara girebiliyomus ama chater gozukmuyomus bunun çaresi olark pandora patch denicem oda bana patch vericek giricem işallah
  • @Bizim Clanın Dikkatine...
    bi tane warcry açtım... Nickim : SiriusBlack... şu an lvl 71... TH'den daha manyak dövüşüyo diyeceğim şu... ben warcry ile bi clan kurayım, ally yapalım.. hem logomuz genişler akşam 9-9,5'tan sonra oyundayım...

***ilginç olay : dün gece ben (SR) ve bir hawkeye , Warcryın tekine giriştik... ikimizide aldı aşağıya...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.