Şimdi Ara

clan amblemi nasıl konulur??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Blindingblow

@Bizim Clanın Dikkatine...
    bi tane warcry açtım... Nickim : SiriusBlack... şu an lvl 71... TH'den daha manyak dövüşüyo diyeceğim şu... ben warcry ile bi clan kurayım, ally yapalım.. hem logomuz genişler akşam 9-9,5'tan sonra oyundayım...

***ilginç olay : dün gece ben (SR) ve bir hawkeye , Warcryın tekine giriştik... ikimizide aldı aşağıya...

o giran cikista beni kesen manyakta warcryer deilmiydi

• arkdaslar bu serverda oynayanlardan biri msn veririmi bisiler sorcamda acilll

• sayko_talat@hotmail.com msn adresim bu arada bende bi warcry aççam
    blindingblow sen clanı kur ben sana clan lwl itemlerini falan ayarlarım ally i kurarız ortalıın ebesine atlarız ondan sonra sayılı ally si olan clanlardan biri olacaz eğer olursa ki bu iş olacak
    ben warcry ı kasmaya başlıorum şu anda nick moonspell weya DarkTranquility olacak akşam görüşürüs oyunda

• Blindinblow dugun resimlerimizi hala koymamis foruma en kisa zmanda beklioz bende bi buffer acacam ya daha once hic buffer ile oynamadim prophetmi aciim?
  • valla ben gelince ya buffer olcam yada Hw olurum
  • bu bi pvp serveri pvp yanı kuvvetli bi adam açarsanız daha iyi olur ama buffer da hiç fena olmaz clanda
  • tabi buf isityosaniz bana gelcekseniz :D ama siz beni kascaksiniz karismam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyzerk

tabi buf isityosaniz bana gelcekseniz :D ama siz beni kascaksiniz karismam :D

buffer bile olsan tek başına kasmak zorundasın... misal ben seni partiye aldığım zaman sana ex gelmez

@Time2Die
    evet bizi kesende Warcryer'dı
    @Cradle_Of_Filth
    usta banim karakter 71 lvl şimdi... 15 dakka sürmez 80'e vurdururum... en geç saat 22:00'da oyundayım... bufflarım süper valla... tek sorunum "speed"... yavaş koşuyorum... ama 76 lvlde Dragonic Light Set giyecem... tabi elimede bi tane AS Clan olayınıda bu gece halledelim... piyasada bissürü eleman "Clan pls" diye geziyo... sağlam oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindingblow -- 22 Mayıs 2006; 18:11:09 >

• ya aga warcryer büyücü diilmi yoksa weaponmu takılıo ???
  • @Cradle_Of_Filth
    warcry, biraz büyücü biraz buffcı ve birazda savaşçı oluyo
  • İşte Resimler...

clan amblemi nasıl konulur???

• cok guzelde ben gelemicem servera hic bisi ise yaramadi ya üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
  • katil olacam wallaha clan amblemi yine gitmiş
  • blinding o wyren de nerden cikti montajmi bu nerden aldin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

blinding o wyren de nerden cikti montajmi bu nerden aldin??

GM-Shop'ta "Pets" menüsünde en sonda bulunuyo... 100kk.. ve logosu köpek tasması gibi... ve sakın köy içinde wyvern'ı çıkartma... çünkü köy içinde pet çıkarmak lanma unsuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindingblow -- 23 Mayıs 2006; 15:18:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.