Şimdi Ara

Clio 1 aliyorum bas agirtirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar bi clio 1 buldum. Komple boyali 170.000de 1997 model. Pazartesi almayi dusunuyorum ama aldiktan sonra bu araba sorunlumudur. Beni sanayide epey ugrastirirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı abidik gubidik parçaların pahalı olduğunu biliyorum, bir de yanlış bilmiyorsam bazı yürüyen aksam parçaları Broadway ile uyumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaçsa al kardeşimde keyif için dersen hiç bulaşma eski araca

Bide km orjinalmi ben 2004 modelini sattım 175.000 km deydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kin_yas -- 1 Haziran 2017; 23:27:37 >
  • 20 yaşında araba sorunsuz olamaz,şansın varsa az sorunla kurtarırsın.
  • Araç çok yaşlı ve komple boyalı. Kmsi de arkadaşın dediği gibi şüpheli. 2005 aracımı 200binde sattım geçen sene. Alıcı kmsi en yüksek ve tek oynanmamış araç seninki dedi.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    O nasıl iş hocam,bende 2005 model araç sattım ve 150

Bin kmde idi benimki?Sen bakma ona piyasada hala çok binilmeyen araç mevcut,mesela benim komşu yıllık 2000 km'yi geçmiyor araç 2013 X3 daha yeni 10.000kmye gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

O nasıl iş hocam,bende 2005 model araç sattım ve 150

Bin kmde idi benimki?Sen bakma ona piyasada hala çok binilmeyen araç mevcut,mesela benim komşu yıllık 2000 km'yi geçmiyor araç 2013 X3 daha yeni 10.000kmye gelmiş.

Var tabii ama az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi araba olursa olsun sonuçta metal ve plastik malzemeden yapılıyor, bunların da belli bir kullanım ömürleri var yıl bazında.

Hiç kullanmasanız bile havayla oksidasyondan kırılganlaşıp bozuluyorlar. En basitinden naylon torbnayı güneş alan bir kuytu köşede bırakın birkaç sene sonra elinizde lime lime olduğunu görürsünüz. Hal böyle olunca metal yorgunluğu, aşınma, kablolama kalitesi, plastik aksam sertleşmesi ve kırılganlaşması. Bütün conta ve fitillerin eskiyip kırılganlaşması, bütün yağ ve gazların eskiyip işlevini yitirmeye başladığını düşündüğümüzde 97 model gibi bir araba 20 yıllık bir araba olarak ekonomik ömrünü ciddi manada tüketmiştir zaten. Ha alırsnız kullanırsınız işinizi görür elbet ama bir yeri arıza verir onu yaparsınız, 2 hafta geçer başka birşeyi ömrünü tamamlar hadi onu yaptırırsınız bir başka yer.

Sonuçta her şeyi eskimiş olacak ve kalem kalem büyün arabayı yenileyecek halimiz de yok. O yüzden 8 yıllık hadi en faza 10 yıllık arabalardan fazlasından bence uzak durmak lazım, akıl ve cüzdan sağlığı anlamında.

• Bazı parçaları bulunmuyor ya çıkmacılar yada yurt dışından getirteceksiniz onun dışında r9 ve r19 parçaları uyuyor piyasada çok az var bu araçtan alırken temiz olmasına dikkat edin.
  • Arac 1998 modelmis. Bugun 12.000tlye aldim. Ufak

Tefek bakimlari var tabi onlari yaptiracam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç hayırlı olsun. Bende de 3.5 seneden beri 98 model klimalı, 133binde olanı var. Araç 19 yaşında olunca haliyle ufak tefek masrafları oluyor. Yeterki klima ve buna bağlı ekipmanlar, benzin şamandırası, kaporta parçaları lazım olmasın, bunlar biraz pahalıdır yaşına oranla. Motor kodu e7j dir, R19 gibi bazı modellerle aynı motoru kullanır. Lpg de ort 9-10 lt lpg tüketimi var.

• Werkzeug W kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ,güle güle kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.