Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 1 ci olma yolunda ilerliyorum.

yakıt konusu neden bu kadar farklılık gösteriyor?
  • Arkadaşlar Aracın yakıt tüketimi benzinde 46 kuruş lpgde 33 kuruş. Bana çok fazla geldi. Genel olarak sebep ne olabilir. Araç 1998 1.4 RN otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamun aleyküm hayırlı sabahlar bende ilk arabamı alıcam acemiyim haliyle trafiğe çıkmışlığım yok 98 Model otomatik arıyorum kocaelide bitanesini ekspere soktuk ağır önden kazalı çıktı 13 250 demişti fiyatı galerinin önünden geçerken dedim şuraya bi sorayım adam aynı arabaya 10 000 dedi beni düşündürdü ama yarın gidip bakıcam aracı ilk alışana kadar mahalle de kullanıcam sonra şehir içi uzun yok kendim kesinlikle çıkmayı düşünmüyorum. çok olumlu yorumlar var araç hakkında kanım kaynadı açıkcası bu model araca en fazla ne kadar ödenir tabi aracın durumuda önemli şimdiden tşk.ler
  • merhaba 1998 rt modeli 200.000 kmde 11.000 tl diyor lpg yok. sizce ederi nedir birde bu araçın yedek parçaları sıkıntılı ve pahalıymış doğrumudur. lpg taktırsak en uygun modeli nedir. 98 modelde hidrolik direksiyon varmı? kmsinin çok olması sorunmudur yani 200.000 den sonra sorun çıkartırmı. acemiyim az yaksın sürümü rahat olsun derken bu araç uygun değilse alternatif ne tavsiye edersiniz.
  • merhaba 1998 rt modeli 200.000 kmde 11.000 tl diyor lpg yok. sizce ederi nedir birde bu araçın yedek parçaları sıkıntılı ve pahalıymış doğrumudur. lpg taktırsak en uygun modeli nedir. 98 modelde hidrolik direksiyon varmı? kmsinin çok olması sorunmudur yani 200.000 den sonra sorun çıkartırmı. acemiyim az yaksın sürümü rahat olsun derken bu araç uygun değilse alternatif ne tavsiye edersiniz.
  • ben bakıma soktum sonun da ön salıncaklar bujiler bu ji kabloları trigel kayışı diskler balatalar arka frenler yağıydı suyuydu viraj demiriydi iyi girdi kısacası kii sağolsun istanbul belediyesi florya sahil yoluna yeni yağtığı everest dağı gibi kasise tabala koymadığı uçtum 4 tekerde yerden kesildi toparlayana kadar canım çıktı şimdi ise sağ önde tıkır tıkır sesler geliyor fren basınca ve kalkarken ve devamlı sola çekiyor allah belalarını versin içim acıdı resmen o kadar para boşa gitti eskisinden daha kötü oldu bende sinirimi alamayıp ertesi duba koymuşlar hepsini altıma alıp çiğnediöm hemde nasıl sarsıldıysa araba sağ amarsör takuzunun kaporta olan yeri yarılmış yine bir dünya masraff şu arabya duygusal olarak bağlanmasam satıcamda seviyom keratayı alırsamda williams alıcam 1.8 arakadaş var bizimkiler eşşek resmen 106gti ler bile yetişemiyor..

• S.a arkadaşlar orta difizör nerde bulabilirim çıkma

• yokmu arkadaşlar difüzör bulabileceğim bir yer. az kırıkları vardı sökeyim derken paramparça oldu. komplesi lazım bana

https://store.donanimhaber.com/b0/0b/1e/b00b1e679f9e3c42de67c5decfdd24d4.JPG

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

• createman kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arkadaşım

Bende 1998 1,4 Rn modeli var 117000 kmde arka sağ kapı değişmiş. İlgilenirsen görüşelim.
  • Arkadaşlar orjinal 83 binde aracımı satıyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-orjinal-80.000-km-degisen-yok-fiyat-dustu-224809078/detay/

• Eskiden ne kadar yazılır çizilir konuşulurmuş bilgi alışverişi haberleşme olurmuş forumda aracı olan kimse kalmadı sanırım son mohlkan olarak bi kaç kişi kaldık yakın zamanda toplu bi bakıma girip fiyat bilgisi verebilecek olan arkadaş varsa sevinirim.
  • wrongway03 kullanıcısına yanıt
    Artık araçlarımızın vadesi doldu sayılır. Fransız üretimi olduğundan parça konusunda artık zorluk yaşanıyor ve-veya pahalı oluyor. 7-10 haziranda aracımın bakımı ile ilgili paylaşımda bulunmuştum, biraz bilgi verebilir.

• Teşekkür ederim @Kasto_37 yinede dışarıda bir yerlere gidip gelirken bizim araçlar dan görmek mutluluk veirici yazılıp çizilenlere bakmaksızın gayet iktisatlı ekonomik olduğunu düşünüyorum forum da sayfayı düşürmeyelim yine ilginç şeyler hakkında bilgilendirelim birbirimizi mutlak yine yazılanlar başka birilerine ışık tutuacaktır. Saygılarımla.
  • Arkadaşlar merhaba,

2 hafta önce aldığım 1997 Clio 1 RN 1.4 Otomatik Benzin+LPGli aracımla aranıza katılmış bulunuyorum.Son 3 gündür bir sorunum var bugün pazar malum yarın bir servise götüreceğim daha önce böyle bir sorunla karşılaşan olmuştur belki Bodrumdaki ustalarada çok güvenemiyorum çoğu burda milleti kazıklamaya çalışıyor malesef.Sorun şu ki aracı ilk çalıştırdığımda araca gaz verdiğimde devir yükseliyor motorunda sesi artıyor ama arabayı sanki birşey tutuyor gibi gitmiyor araba.4 bin devire dayanıyor bazen 20yle falan hareket ediyor.80 km hıza ulaşıncada arabada tık yok gaza bastığımda gitmesi gerektiği gibi gidiyor normal yani.2500 devirde LPG devreye giriyor.Geçen hafta katkı da koydurdum benzin deposuna benzinide eksik etmiyorum hiç araçtan.Araba geri kaçırmada yapmıyor bu arada.Yokuşlarda da 4bin devire vurunca anca çıkıyor çok geç ivmeleniyor.

Yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_walker -- 25 Ekim 2015; 11:31:45 >

• degerli arkadaslar 1997 1.4 RN otomatik bayandan orjinal 95.000 km de bir arac buldum. Degiseni olamdigini sokuyorlar. Lpg yok. fiyat olarak en son 14 diyorlar. Ne yapmaliyim yardimci olabilecek biri varmi? Istanbul avrupa yakasinda satin almadan isin uzmani servis veya usta kime gosterebilirim acaba?

• Geçen hafta cuma günü alternatör den dolayı akü lambası yandı. Pazartesi günü tanıdığıma tamirciye bıraktırdım. Konjektör değişti ve diyot tablasında birkaç tamir yapıldı, 75 tl. Iscilik 75 tl ve bana ençok koyanda söküp takmak için motor ustası 100 tl aldı. Çok zormuş söküp takması, bundan dolayı çok tutmuş. Aklınızda bulunsun, böyle bi sorununuz olursa ayrıca söküp taktirma için başka masraf çıkıyor mu diye sormanız da fayda var.

• 96' Orjinal Airbagli ve Sunrooflu versiyonu ile aranıza katıldım
  • degisik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız. Sunroof ve airbag olan modelini bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Hayırlı olsun aracınız. Sunroof ve airbag olan modelini bilmiyordum

Araç çok yüksek bir ihtiaml gümrük girişli.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.