Şimdi Ara

Clio 3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

90-100 bin bütçeye 1.2 clio 3 alınır mı?Bir tane temiz buldum 2008 model 95 bin istiyor sahibi.Bu aralar araba almak istiyorum.Malum fiyatlar çok hızlı artıyor.0.9 clio 4 baktım ama onlara da en az 130 bin istiyorlar. 100.000 bütçeye sanırım pek fazla seçenek yok. İlk arabam olucak,manuel ve hb araç düşünüyorum.

• 1.5 dizelleri daha hızlı elden çıkar.
  • daha arabayı almadan satma hayali kuran bir üye var yukarda. bu kafalar olduğu sürece tutulan araba diye moktan arabalara bineriz.

1.2 alınır bu arada.

• Alınır alternatif olarak punto öneririm

• Clio 3 SW aracımı 2,5 Yıl kullandım bende ki Dizel di, hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel araçtır. 2 Tane Kronik sorunu vardır, sileceklerin altında ki yağmur kanallarının tıkanması ve bu yüzden silecek motorunun kısa devre yaparak yanması, bunu engellemek için sık sık giderlerin temizlenmesi gerekiyor. 2. si bu araçlar da, ilginç bir şekilde vitesi 2 den 1 e alırken, vites geçmiyor veya ses yaparak geçiyor, ben bunun için henüz 62.000 Km de ki aracın şanzıman yağını MOTUL 75W80 ile değiştirdim ve sorun kalmadı.

• 2015-2020 ARASI 2011 model 1.2 tom tom edition kullandım. 3 kişilik bir aile için idealdi. tek sorun üstteki arkadaşın dediği gibi yolda giderken silecek kolu kısa devre yapıp yanmıştı :) bulabilirseniz 2010 üstü faz2 bulmaya çalışın daha konforlu ve sorunsuzlar. onun haricinde her türlü tavsiye ederim.

• whitewolf101 kullanıcısına yanıt

Hocam 2011 model 1.4 fire active 120000 km'de Punto için 107.500 istiyorlar.Arabada değişen veya boya yok.Tamamen orjinal.Sizce alınır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Punto için evo dynamic donanım tavsiye ederim, 110.000 TL bütçeye çıktıysanız dolu paketler bakın active en boşu. 1.3 multijet yada 1.4 fire motor tercihi size kalmış. Ama 1.3 multijet az yakar çok kaçar

Clio 3 1.5 dci dynamiq paket aracı 3 sene kullandım modelinin dolusudur, 65 ve 85 hp olanları var ona dikkat edin. 85 lik gayet atak. Sıkıntılı bir araç değil öyle aman aman kroniği yoktur. Araç cidden çok az yakıyor. Fakat 100.000 tl bütçe ile ben clio 3 almazdım o paralara illa clio ise 4 kasa bakın.

1. nesil manuel jazz alın.
  • Öyle düşünmek zorundayız alın teriyle kazanıpta kaybetmek istemeyen insanlarız tabiki satarken zarar eder miyim diye düşünecem. Çok param olsa dediğin doğru çok hoşuma gider alırım binerim beğenmem yarı fiyatına satarım gel gör ki çok paramız yok o yüzdende almaya cesaret edemediğin bir sürü şey çıkıyor ortaya.
  • 6 senedir 2007 1.5 dcı 65 bg olanını kullanıyorum 4.6 litre yakar
    Sınıfının en az yakanı konforlu olduğu söylenemez ama çokta arıza çıkarmaması işimi görmesi maddi anlamda bu aracı yürütebilmem konforsuz oluşumu görmezden gelmemi sağlıyor
    Kronik arızaları evet silecek motor unun yanlış yerde olmasından kaynaklı yanması benim de başına geldi 3 sene önce
    350 tl verdim
    Vites geçişleri baya sert

Bir baş belası kroniği kontak kilidi zor girmeye başladı ise yakında anahtarı konaktan hiç çıkaramıyacağın güne az kaldığını gösterir
    eğer işin ehli usta yoksa sanayi de hiç acımazlar

Ön camlar yavaş iner kalkar
    Teyip fan gösterge ışıkları patlar
    Vites kolu topuzu yarılır bunu sende değişebilirsin
    Lastik ölçüleri ara ölçüdür haliyle pahalı
    Geçen sol keçe değiştirdim 100 işçilik 160 şanzıman yağı
    keçe 25 tl
    Salıncak 140tl anlıyacağın parçaları ucuz
    Heee 90-100 bin verilirmi bence verilmez şartları zorlayıp clio 4 almak daha mantıklı bir karar olur

• Clio 3 1.2 almıştım. her şey çok güzeldi, araba bize yetiyordu. Aşırı az yakıyordu (dizelden az diyebiirim) Ancak iş uzun yol yapmaya gelince arabadan aşırı soğudum. 90 ı geçince motor sesi içeri doluyordu, 110 üstü gitmek işkenceydi. Aklıma geldikçe bile hala canım sıkılır   şehiriçi için muazzam araç ama

• quote:

Orijinalden alıntı: killforyou1981

6 senedir 2007 1.5 dcı 65 bg olanını kullanıyorum 4.6 litre yakar
    Sınıfının en az yakanı konforlu olduğu söylenemez ama çokta arıza çıkarmaması işimi görmesi maddi anlamda bu aracı yürütebilmem konforsuz oluşumu görmezden gelmemi sağlıyor
    Kronik arızaları evet silecek motor unun yanlış yerde olmasından kaynaklı yanması benim de başına geldi 3 sene önce
    350 tl verdim
    Vites geçişleri baya sert

Bir baş belası kroniği kontak kilidi zor girmeye başladı ise yakında anahtarı konaktan hiç çıkaramıyacağın güne az kaldığını gösterir
    eğer işin ehli usta yoksa sanayi de hiç acımazlar

Ön camlar yavaş iner kalkar
    Teyip fan gösterge ışıkları patlar
    Vites kolu topuzu yarılır bunu sende değişebilirsin
    Lastik ölçüleri ara ölçüdür haliyle pahalı
    Geçen sol keçe değiştirdim 100 işçilik 160 şanzıman yağı
    keçe 25 tl
    Salıncak 140tl anlıyacağın parçaları ucuz
    Heee 90-100 bin verilirmi bence verilmez şartları zorlayıp clio 4 almak daha mantıklı bir karar olur

Aynı araç benim ilk arabamdı.

Şehir içinde gayet yeterli ve az yakan bir araba.

1 defa şehir dışına gitti ve geldim, Antalya-Kayseri arasında.

Araç uzun yolda bana çok yetersiz geldi, gelir gelmez sattım.

Bende sadece turbo hortumu kısmında bir problem yaşadım.

Yedek parçası çok uygun olduğu için ucuz bir şekilde hallettim.

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

2 defa 600 km gittim her eve geldiğimde bana bir daha uzun yol demeyin diyorum bazen kocaeli den istanbul a gitmem gerekiyor o yol bile gözümde nasıl büyüyor anlatamam

Birkeresinde kardeşimin j kasa astra ile istanbul dan geldim bana sanki özel jet le yolculuk gibi gelmişti

• Uzun yolunun iyi olmaması performans düşüklüğünden mi?
  • Benim aracım 1.5 dci 65 hp idi.

Yokuşta ve sollamalarda çok yetersiz, bassanda gitmiyor.

O yüzden veda etmiştim kendisine.

• Performans düşüklüğü ile alakası yok, benim araç 1,5 DCİ 85 Bg 200 Tork du, bu araca göre performans gayet yeterliydi, sorun Özellikle Otoban sürüşlerinde 130 Km civarı hatta Bölünmüş yollarda ki 120 Km civarı hızlarda, DCİ Motorun sanki kucağınız da çalışıyormuş gibi gürültü yapması, rahatsız Koltuklar, nispeten dar iç mekan, uzun yolda insanı inanılmaz yoruyordu, gittiğim uzun yolda öyle ahım şahım bir yol değil, 350 Km civarı, sanki yayan gitmişim gibi yoruyordu, şimdi aynı yolu Dacia Duster ile gidiyorum, "Oh be dünya varmış" diyorum kendi kendime.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Duster benzinli mi? Yol tutuşu, izolasyonu clio’ya kıyasla nasıl?

• Hocam evet Benzinli benimki 1.0 Tce. İzolasyon yeni kasa da gerçekten çok iyi, Youtube da videolarını izlerseniz, hemen herkesin bu konu da hem fikir olduğunu görürsünüz, Clio ile mukayese bile olamaz, özellikle Dizel Clio ile.

• temiz clio3 alınır dizel yüksek beygir olacak ama

masrafsız üzmez yokmuş kadar masrafsız ama konfor çok beklemeyin o fiyata başkka araba alınır mı evet alınır ama en ekonomik araç bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.