Şimdi Ara

Clio 3-Getz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bayram sonrasında yani 15in bi araba alıcam.Tercihlerim arasında opel corsada vardı fakat cıkarttım ve 3 model arasında kaldım.modeller şöyle:

clio3 1.5 DCi Dynamique (dizel)

clio3 1.2 expression (benzin)

Hyundai Getz 1.5 vgt (dizel)

bu 3 model arasından seçim yapıcam.buldugum arabaları ve özelliklerini vericem şimdi.fiyat olarak uygunlar mı hangisi tercih edilir yardım ederseniz çok sevinirim.

clio3 hb 1.5 dci dizel

79000 km.
    2007 model.
    abs li
    Fiyat:19000 tl.

clio3 hb 1.5 dci dizel

50000 km.
    2006 model
    absli.
    Fiyat:18500(pazarlıksız)
    araç sahibiyle konuştum çatıya buz düştüğü için komple boyatmış kaportada sorun yok dedi.

clio3 hb 1.2 expression (benzin)

75000 km
    2006 model
    absli
    Fiyat:17750(pazarlıksız)

hyundai getz 1.5 vgt dizel
    59000
    absli
    Fiyat:17500

içlerinde en çok istediğim araç clio3 dizel.ama fiyatı piyasaya göre uygun mu alınır mı bilmiyorum.2. terchim getz ve 1.2 clio3 kafa kafaya.yorumlarınızı esirgemeyin artı ve eksileriyle değerlendirirseniz çok teşekkür ederim.Bu 3 aracın ortalama fiyat aralıklarını söylerseniz iyi olur aracı bayram sonrası alıcağım için fiyatların azda olsa düşmesini bekliyorum

• benzinlinin fiyatı biraz fazla gibi diğerleri şuan için normal fiyatlarda.
  • 8 Bin fazla ver clioIII 1.2 sıfır al yada en azından bayramın geçmesini bekle en az 2000 tl düşer fiyatlar şu an çok şişmiş durumda 2. elde
  • ben fiyatların düşeceğini tahmin etmiyorum nedeni ise 0 araç fiyatları ötv indirimindeki döneme göre oldukça yüksek bu gidişle pek düşeceğe de benzemiyor araçlar nerdeyse yok satıyor dolayısıyla 2. elin düşeceğini sanmıyorum.
  • peki veridiğim dizel clio3lerin fiyatları nasıl alınır mı bu fiyata?
  • bu araçlar dolu modelleer ise bufiyata alınabilir.
  • 19bin liralık clio3 dizeli sordurdum aracın 15bin liralık kaza raporu var alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

8 Bin fazla ver clioIII 1.2 sıfır al yada en azından bayramın geçmesini bekle en az 2000 tl düşer fiyatlar şu an çok şişmiş durumda 2. elde

bencede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.