Şimdi Ara

CLİO 4 ICON 90 BG STOP & START TCE (DETAYLI İNCELEME) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
24.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık,güzel inceleme olmuş.Güle güle kullanın aracınızı.
  • Güzel inceleme
  • hayırlı olsun oncelikle forumda bir suredir yeni konu acılmasını bekliyordum size rastlamış oldu...

ön koltuk en geriye gidince arkada oturcak yer kalmıyor... mini cooper da rastladıgım bir olay ancak ön taraftaki oturanın 2.10 falan olması lazım oraya cekmesi için ben 1.96 boyla en geride olmasada arada çok azıcık bir mesafe kalacak şekilde koltugu ayarladım...

gene iç mekandan bahsedecek olursam ön koltugu kendi aracımda ayarldıgım gibi ayarladıgımda arkada gene clio 3 teki kadar diz mesafesi kalması... ancak bunu baska yere cekmeyelim cunku clio 4 un arka koltukları bendeki araçtan ve diger b segmenti araçlardan daha yatık... kısaca arkada otururken kazık yutmus gibi oturmuyorsunuz haliyle uzun yolda yorucu olmaz...

ben biraz yayılarak oturdugum için bacaklarımın kapı iç döşemesine çarpması rahatsız etti ... aynı olayı fiestadada yaşamıştım... bana aracın ön tarafı benim aracımdan dar oldugu izlenimi verdi... hatta dar...

koltuk pozisyonu eskisine gore daha aşağıda ancak fiesta kadar degil... araçta bir fiesta havası var ancak konsol fiesta kadar boguk olmadıgı için gel beni al diyor...

açıkçası ben araca bindikten sonra beni cezbedici bir yönüne rastlamadım sonucta sade araçlardan hoslandıgım ve iç mekan genişliği olarak beni tatmin etmediği için kendi aracımla sanırım bir süre daha devam edicem...

clio 2 ile clio3 arasında genişlik ve rahatlık konusunda daglar vardı... clio 3 ile clio 4 arasında bu fark sadece malzeme ile sınırlanmış... kısaca clio 3 sahibi birinin clio 4 almasının mantıklı bir tarafı yok...

bence fiesta titanium a rakip gelmiş... bu bariz belli...

• Bugün Murat kardeşimle aracı test ettik, motor gayet yeterli ve üst devirlerde oldukça canlı.
  • Dostum çok güzel bir paylaşım olmuş sağolasın bende aldım aynısından bekliyorum yarın gelecek.
  • Tek kelime ile mukemmel bir incele

Elinize saglik

Allah kaza bela vermesin agiz tadiyla binmeyi nasip etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

Dostum çok güzel bir paylaşım olmuş sağolasın bende aldım aynısından bekliyorum yarın gelecek.

birşey soracam acaba yaylalara çıktığınızda arabada 3-4 kişi bir de klima açık zor olmaz mı götürebilir mi bu araç ?

Bu arada arkadaşa Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Dıştan çok güzel araç gerçekten.
  • Harbi çok hoşuma gidiyor ya şu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

Dostum çok güzel bir paylaşım olmuş sağolasın bende aldım aynısından bekliyorum yarın gelecek.

birşey soracam acaba yaylalara çıktığınızda arabada 3-4 kişi bir de klima açık zor olmaz mı götürebilir mi bu araç ?

Bu arada arkadaşa Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Dıştan çok güzel araç gerçekten.

Dostum bu aracı inceledim 0,9 olan motor 90 beygir gücünde ve inan 1.6 dan farkını anlayamazsın araba yokuşta asla zorlanmaz 1.2 yokuşta tıkanıyor ama 0,9 olan modeli tıkanmıyor 1.6yla nasıl gidiyorsan bunlada aynı gidersin ama yayla derken arabanın altı yüksek değil ben Trabzon'da yaşıyorum ona rağmen aldım Trabzon'u bilen bilir her taraf yokuş yokuş olmayan yeri yok öyle olsa ben bu arabayı tercih etmezdim yokuşta problemi yok aracın.

• Hayirli olsun.Detayli incelemeniz guzel olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hayırlı uğurlu olsun fiyat çok güzel
    bana oyak indirimi le 41 800 verdiler almadım
    bayi adı yazarmısınız
    iletişime geçmek istiyorum
  • Güzel inceleme... Elinize emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanın.
  • bu arada inceleme süper olmuş faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

hocam hayırlı uğurlu olsun fiyat çok güzel
    bana oyak indirimi le 41 800 verdiler almadım
    bayi adı yazarmısınız
    iletişime geçmek istiyorum

Size dizelini o fiyat demişlerdir. Arkadaşın aracı 0.9 TCe 90 BG motor hocam.
    Liste fiyatı 36 bin lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

tok kapı sesi yoksa bizim hans'lar beğenmez yalnız, var mı hocam tok sesi ?

sınıfına göre oldukça iyi...... ablamda daha önce corsa 1.2 easytronik 2011 model vardı..... ona göre de poloya göre de kalite hissi daha iyi geldi bana.... tabiki biraz km yaptıktan sonra tekrar değerlendirmek gerekli. tabiki merso yada audi gibi değil :(((
    ama bu fiyata alınabilecek sıfır araclar içinde sanırım en iyilerden biri....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

kartsız sistemde kart bir yere sokuluyor mu eskilerinde oldugu gibi. yoksa serbest mi?

fotolarda goruldugu gıbı takılacak yer var ama cepte yada canta da olması yeterli....... kartı sokunca tum fonksiyonlar acılıyor ekran ısıkları yanıyor ve diger araclarda ki gibi marş öncesi uyarı ışıkları açılıyor.... hatta araç çalışırken inip 4- metre uzaklastım anahtarı alıp... araç yine de çalışmaya devam etti...(ben araç durur diye ummuştum).... ilerleyen gunler de videolar da paylaşırım uygun zaman uldugumda.....
  • Ön konsolu hiç beğenmiyorum valla, sanki sonradan konulmuş neyse böyle olsun denilmiş kadar eğreti duruyor. İnsan onu ön kısımla tamamen uyumlu ve bütünleşik hale getirir.
  • mesajınız görünmüyor. hesabınızı cep telefonu ile onaylayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

çok detaylı ve bilgilendirici olmuşhayırlı olsun.birde bagaj hacmi 400 litre yazmışsınız.300 litre olması lazım

aynen hatta b segmentindeki hatchbacklerdeki en yüksek baraj hacmi diye hatırlıyorum, fiesta ve polo'ya fark atmıştı bu konuda.

neredeyse arabanın her yerini çekmişsiniz şaka maka. bu arabaya hasta oldum adeta, tam bir fiyat/performans ürünü şu an için.

mavisi ve kırmızısı da gerçekten süper renkler. hatta insan kararsız kalır mavi mi alsam kırmızı mı alsam diye

yalnız kafama şu takıldı.http://www.resimle.net/data/media/47/renault-clio-4-ici.jpg

icon modellerde şu tarz bir renk olmuyor muydu arabanın rengiyle aynı olacak şekilde ?

bir de bu arabanın yol tutuşunu merak ediyorum. fiesta kadar iyi mi acaba? iyi değilse de fiesta'yı aratır mı? eğer fiesta kadar iyiyse, polo ve fiesta'nın tahtını alır bu clio

sizin verdiginiz linkte de oldugu gibi gögüs rengi ve de direksiyındaki şekiller opsiyonel olarak alınabılıyor... kırmızı gogus rengi cok hosuma gitmedi acıkcası.... bir sure sonra göz alışıyor ve renk rahatsız etmeye baslıyor...... koltuk rengine gelşince ben özellikle siyah olanı istedim ama koyu kırmızı desenli olan modelini de gördüm file gibi olan o da iyi....tercih meselesi... fakat düz desenli renkli olan kırmızı cok çiğ duruyor du tavsiye etmem.... arac ta ilğinç olarak gece kullanımda arka kapı ve tavanda ışık olmadıgından araç içi oldukça karanlık kalıyor... bundan rahatsızlık duyan arkadaslar belkı gögüsü kırmızı sipariş edebilirler.... keşke vw gurubundaki gibi ayak altlarında ambiyans aydınlatma ve arka tavan tutacaklarında ışık ya da okuma lambası olsaydı :(((....
    yol tutuşuna gelince..... 2011 model corsa kullandım onunla kıyaslarsam daha iyi geldi diyebilirim ....test aracı hariç aracımı alıp garaja kadar 15 km kullanabıldım sadece pilaka henüz olmadığı için. ama şunu söyleyebilirim:::: aracla ışıklarda durup tam u dönüşü yaptım sert bir kalkışla araçta esneme vb yana yatma önden kayma veya hakimiyet kaybı gibi bişey olmadı... citroen c5 ve de skoda octavia 2012 kullanan arkadaslarım vardı onlar bile hayran kaldı direksiyon tepkilerine.... direksiyon düşük hızlarda ve de parkta oldukça rahat bu arada.... forum da bazı arkadaşlar direksiyonun lakeden ötürü biraz elden kaydığından bahsetmişler ama bence el terleme problemi yoksa cok sorun olmaz... direksiyonun dokunma hissi cok güzel..... fiesta kullanmadım yorum yapamıcam ama polo dan daha ıyı geldi sankı.... ablamın corsasına göre ani direksiyon hareketlerınde yana yatma ve esneme yok gibi geldi.... tabiki aracıma hayranlığımdan da olabilir.... emin olun marka ve ya firma fanatiklğim kesinlikle yok... AMA ŞUNU KESİNLİKLE BELİRTMELİYİMKİ BU ARABA OLMUŞŞŞŞ..... tabiki eksiklikler beklentiler daha düzgün yapılabilecek iyileştirmeler var ama bu fiyata bu kadar donanım cok bile bu dönem de.....
    aracta arkada üç kişi oturdugunda emniyet kemer klipsleri biraz buyuk ve cok cıkıntılı oldugu için sıkıntı olabilir ben de begenmedim :(( hatta söksemmi diye aklımdan gecmedi değil...(şaka tabi)....
    bir de ön yolcukoltuguna da isofiks baglantı noktası koymuşlar o dikkatimi çekti.. başka firmada görmedim sanırsam....

• quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Hocam üstte lambaların yanındaki çözemediğiniz şey blutootla telefon üzerinden konuşurken sesinizi algılıyor.Mikrofon yani.Karşı tarafınn sesi hoparlörlerden veriliyor.

SİZİN BAHSETTİĞİNİZ MİKROFON NAVİ CİHAZININ SAGINDAKİ YER FOTOLARDAN BAKARSANIZ BİRİ ACMA KAPAMA DİĞERİ MİKROFON (TEST ETTİM)...... yukardakı kısım sanırım sıcaklık algılama ile ilgili bişey.....????
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.