Şimdi Ara

CLİO 4 ICON 90 BG STOP & START TCE (DETAYLI İNCELEME) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
24.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. Ben de şu an bu araçla golf arasında kaldım. Opsiyon ekleyince aradaki fiyat farkı çok azalıyor. Hala kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

hayırlı olsun. Ben de şu an bu araçla golf arasında kaldım. Opsiyon ekleyince aradaki fiyat farkı çok azalıyor. Hala kararsızım

eniştem yeni golf almayı düşündü gittik inceledik... hatırladıgım kadarıyla golf un highline donanımı güzeldi.... comfortta bir sürü özellik çıkarılmış demişti eniştem... alınırsa highline dsg alınır demişti... oda sanırım 60.000 üzeri... baska arkadasım jetta 1.2 comfort aldı beyazını 46.000 e far yıkama-far yagmur sensörü falan vardı 500 tl ye derns 510 sanırım aldı cok memnun.... bütçe varsa jetta düşünün derim nacizane fikrim....
  • ben de yeni aurisi bekliyorum iyi fiyat ve guzel bir baz donanımı ile gelirse tercihim auris olur 1.33
    yoksa clio 4
  • aracınızın navigasyonunu aşağıdaki linkten güncelleyebilirsiniz. bir başkası daha sormuştu yardımcı olmuştum.

http://forum.donanimhaber.com/m_69046826/tm.htm
  • Teşekkürler çok güzel bir araç , kırmızı renkte muhteşem duruyor ...

her konuda yazıyorum bu sene geçti ama seneye Avrupa'nın en çok satan aracı Clio IV acele çıkarılmasına rağmen motor şanzıman eksiklikleri vs... ikinci sırada 2012'de.

1 VW Golf -----33,276
    2 Ford Fiesta --27,335
    3 Renault Clio--24,923
    4 VW Polo------24,757
  • ön kaputdaki süspansiyon 2003 golflerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craytekk

ön kaputdaki süspansiyon 2003 golflerde var

napalım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: Craytekk

ön kaputdaki süspansiyon 2003 golflerde var

napalım yani?

sınıfında başka araçda görmedim demiş.
  • Halamın kızı aold aynısını Şubatta teslim
  • clio 4 ün grand tour, sw yada sport tourer adı her ne olacaksa. ne zaman gelecek bilen var mı? birde 1.2 yeni bir motoru vardi renaultun dizel yada benzinli tam bilmiyorum. o motor hakkinda bilgissi olan varmi? turkiyeye gelecekmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaytkn

quote:

hayırlı olsun. Ben de şu an bu araçla golf arasında kaldım. Opsiyon ekleyince aradaki fiyat farkı çok azalıyor. Hala kararsızım

eniştem yeni golf almayı düşündü gittik inceledik... hatırladıgım kadarıyla golf un highline donanımı güzeldi.... comfortta bir sürü özellik çıkarılmış demişti eniştem... alınırsa highline dsg alınır demişti... oda sanırım 60.000 üzeri... baska arkadasım jetta 1.2 comfort aldı beyazını 46.000 e far yıkama-far yagmur sensörü falan vardı 500 tl ye derns 510 sanırım aldı cok memnun.... bütçe varsa jetta düşünün derim nacizane fikrim....

Ben zaten dsgli hayatta almam o yüzden zaten fiyat o kadar çıkmaz. Jetta güzel ama çok düz bi tipi var. Golf ve clio gerçekten tasarım olarak hoşuma gidiyor. Comfortline 1.4 tsi gibi bi şey düşündüm ama highline ile fark çoksa ona da bakabilirim. Golf yeni tasarım daha iyi aerodinamik ve ağırlık azalması kesinlikle yakıt olarak daha iyi durumda olur. Biraz daha araştırmam lazım ama şu an golf 7 yle clio 4 ten baska düşünmüyorum.

• Ben de ayni model ayni renkten aldim subati sabirsizlikla bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

Ben zaten dsgli hayatta almam o yüzden zaten fiyat o kadar çıkmaz. Jetta güzel ama çok düz bi tipi var. Golf ve clio gerçekten tasarım olarak hoşuma gidiyor. Comfortline 1.4 tsi gibi bi şey düşündüm ama highline ile fark çoksa ona da bakabilirim. Golf yeni tasarım daha iyi aerodinamik ve ağırlık azalması kesinlikle yakıt olarak daha iyi durumda olur. Biraz daha araştırmam lazım ama şu an golf 7 yle clio 4 ten baska düşünmüyorum.

golf higlineda comforta göre : yagmur-far sensörü, crouse kontrol, park sensörü ön-arka, 17 inç jant, daha geniş ekran vb özellik farkları varmış aklıma gelen.... 1.4 tsi 140 beygir dsg bixenon+led highline sürüş modlu olanı bekliyormuş eniştem de..... yaklaşık 70-75.000 tl arası olur o da dedi... sanırım o fiyatlara seçenek çoğalıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Ben de ayni model ayni renkten aldim subati sabirsizlikla bekliyorum

size de hayırlı olsun şimdiden.... bana dört cam otamatiği süpriz oldu belki size de extra düzeltmeler olur .... bu arada park sensörünün sadece sesli olması görüntülü olmaması tuhaf olmuş..
  • 4 cam otomatik olması iyi olmuş. İlk serilerde otomatik değildi. Üst pakette otomatik olmalı her araçta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

hocam hayırlı uğurlu olsun fiyat çok güzel
    bana oyak indirimi le 41 800 verdiler almadım
    bayi adı yazarmısınız
    iletişime geçmek istiyorum

aracımı 2012 kasımda sipariş ettim ve de kapora verip fiyatı sabitledim.... beyaz için 36.400 den 36.000 son fiyat aldım..... sonraki siparişlere 2013 model oldugu için 2400 civarı fiyat gelmiş diye biliyorum... ben şanlıurfa bayisinden aldım.. bülent beye ilgisinden ötürü teşekkür ederim... aracı kırmızı olarak güncelleyince 800 tl renk farkı ödedim..... sanırım trafik sigortasını da hediye alıcam :))) (sanırım bu forum da ilk)... oyak indirimine gelin ce ben de oradan fiyat aldım 2000 gibi bir rakam vardı arada ama baskasının adına al ihtiyaç kredisi cek sona tekrar devir falan ugrasmaya degmez bide subatı bekle :( (tek artısı 2013 model olur du)..... ama oyak ta ust modellerde 6-7000 tl lik indirimle megane coupe gt line tavsiye ederim alım gucu varsa :).... ben de bütçe o kadar yok maalesef...

detaylı açıklamanız için teşekkür ederim ben şuan ki aracımı elimden çıkartamadm bu hafta sonu ankaraya gidip değerlendirecektim
    cenazemiz çıktı olmadı
    bakalım hayırlısı aracınız ile keyifli mutlu cezasız kazasız sürüşler dilerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Hocam üstte lambaların yanındaki çözemediğiniz şey blutootla telefon üzerinden konuşurken sesinizi algılıyor.Mikrofon yani.Karşı tarafınn sesi hoparlörlerden veriliyor.

SİZİN BAHSETTİĞİNİZ MİKROFON NAVİ CİHAZININ SAGINDAKİ YER FOTOLARDAN BAKARSANIZ BİRİ ACMA KAPAMA DİĞERİ MİKROFON (TEST ETTİM)...... yukardakı kısım sanırım sıcaklık algılama ile ilgili bişey.....????

Hocam yanlısınız var.Benim fluencede p alet senin sesini alıyor.

bluetooth tel baglantısını denedim navinin direksiyon tarafındaki yeri sesi alıyor... elle kapatıp denedim o kesin... ama yukarıyı bilmiyorum... servise sorucam galiba.. ben fluence dekini bilmiyorum....

Arkadas dogru soyluyor,o gordugunuz bildiginiz ses hoparloru(sesiniz oradan gidiyor,gelen ses normal teyp hoparlorunden),benim de Megane 3 aracim da var,ayni yerde...Hayirli olsun bu arada guzel bir inceleme...Kazasiz belasiz kullanin...

• 39000 a bunun dizel otomatiğini touch versiyonunu verseler almak isterim ama bayiler yamyam olmus yapmiyrlar. Daha gecen bu oyakcilara 36 ya veriyolardi

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

quote:

quote:

quote:

tok kapı sesi yoksa bizim hans'lar beğenmez yalnız, var mı hocam tok sesi ?

Tok kapının altında kalıp da sesiniz kesilmedi bir türlü.

wilkommen, wilkommen hans. paşama bak paşama hitler'in torunu sanki nasıl sinirlenmiş, sanırsın sülalesinin malı sanki sahiplenişe bak hele.

Bu işin tadını kaçırdınız, eskiden otomobil genel ne hoştu, şimdi senin gibi espri yapmaya çalışan gereksizlerle doldu taştı.

ceza almak istemiyorum, bas git yol al bir daha da cevap yazma. parayla aldığın şeyin KULU KÖLESİ olan FANATİK fanboy seni, acıyorum sana

Konuları baltalayan zevzeğe bak hele, bir de artistlik yapıyor.

Kime kulluk edeceğimi de söylemek senin gibilere düşmez.

Rahatsızlığın varsa engelleyeceksin.

rahatsızlığın varsa sen engellersin. istediğim mesajı istediğim foruma yazarım. SEN KİMSİN ? sen kimsin de bana nereye ne yazacağımı söylemeye kalkıyorsun zevzek?

• Jantları siyaha boyarsanız çok güzel olur bence
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.