Şimdi Ara

CLİO 4 ICON 90 BG STOP & START TCE (DETAYLI İNCELEME) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
24.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eaytkn

quote:

Orijinalden alıntı: ozbke

quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

kartsız sistemde kart bir yere sokuluyor mu eskilerinde oldugu gibi. yoksa serbest mi?

Serbest hocam.Evden çıkarken kartı cebine at bidaha çıkarmana gerek yok.

bu durum aküyü bitiriyor diye duymuştum, doğru mu acaba?
    ses yalıtımı nasıl, motor yada rüzgar sesi alıyor mu?
    birde şu an ki yakıt tüketimi ne durumda?

aküyle ilgili olarak bir fikrim yok ama aracdan inince kumandadan kapatırsanız yine kumandadan acılıyor...eller serbest calışmıyor.. gun sonunda ya da uzun sureli parklarda kumandadan kapatılabilir o şekilde oluyorsa... ama sanmam... arac henuz cok yeni sanırım 2-3 ayı geçmedi... aceba aküsü biten kaç kişi duydunuz merak ettim... yoksa iyi niyetli bir yorummu sizinkisi?....
    aracı henüz çok kullanma fırsatım olmadı ama 100 ügeçmedim.... rüzgar sesi de yol seside rahatsız etmiyor yok diyebilirim... serviste çıkarken lastikler ön 32 arka 30 basınç ayarladılar belki de ondan... plakdan sonra nitrojen bastıracam 33 basınçla (formda o şekildeydi sanırım). motor sesi fazla gelmedi kulagıma ama cok basmadım tabi. ara hızlanmalarda 5-6000 devire gelince de hos bir ses geliyor spor araba hissi alıyorsunuz... detaylı videolarda onu da eklerim ilerde... YAKIT KONUSUNA GELİNÇE..... az önce sokak arasında biraz aracla test yaptım ful durkak, hill holder testi falan arac 50 km hız ve 3. vitesten yukarı atmadım. oldugu yerde çalıştı falan... ortalama hız 27km/saat,,,, ortalama tükertim 8.4 lt/100km,,, tüketilen yakıt 1.6 litre yazıyor du ekranda.... bir arkadaş 11-12 görüyorum şehir içi durkalk demişti onun için özellikle zorladım biraz... daha detaylı da inceleme yapıcam ilerde zaten... bu degerler biraz içimi rahatlattı aslında.... :) bu arada star-stop kapalıydı kullanım boyunca... hillholder basarılı bence 3sn kadar tutuyor aracı....

arkadaşta megane var, aküyü bitiriyor diye kumandadan kendi açıp kapatıyordu. ondan sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RahmanAkyar

Hocam kırmızı almak istiyorum ama herkes çizik sürtünme olursa diye alma diyor

nasıl sence kırmızı çok hoş ya

hiç düşünme... bu aracı başka renkte düşünemiyorum.. çok dikkat çekiyor.... kırmızı da her detay açığa çıkıyor... örneğin siyahta ön ızgara piano black ve siyah detaylar görünmüyor, beyazda krom detaylar belirmiyor, kurşun gri bir alternatif ben de begendim toz çizik sıkıntınız varsa, diğer renkleri canlı görmedim yorum yapamıcam.... boya inanılmaz parlak ve göz alıyor bence....
  • dün akşam saatlerinde gece yaklaşık 90 km test yaptım dur kalk maximun 60km ye cıktım bu arada... ortalama hız 22km/saat yakıt ortalaması 7.2 start-stop kapalı.... araç şuan 510 km gider yazıyor + 110 km yaptı... şu an bir depo 510+120km =630km şehir içi yapabilir yazıyor..... bence de gittikçe düşücek ortalama merakla bekliyorum....
  • kirmizi almayi dusunen arkadaslara bir not ekleyeyim;

elde edilmesi cok zor bir renk o.. muhendislerin de kabusu olmus uretim asamasinda.. hem plastik hem metalde ayni rengi tutturmak icin cok ugrasilmis.. once kahverengi bir astar, uzerine kirmizi renk.. o yuzden ufak tefek surtmelerse disarida mini onarim olarak yaptirdiginizda renk tonu farkliliklarina hazir olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

kirmizi almayi dusunen arkadaslara bir not ekleyeyim;

elde edilmesi cok zor bir renk o.. muhendislerin de kabusu olmus uretim asamasinda.. hem plastik hem metalde ayni rengi tutturmak icin cok ugrasilmis.. once kahverengi bir astar, uzerine kirmizi renk.. o yuzden ufak tefek surtmelerse disarida mini onarim olarak yaptirdiginizda renk tonu farkliliklarina hazir olun..

Yilbasindan once farlli iki ilde pazarlik yaptım adamlarda iki renk var ateş Kırmızı ve yıldız siyah Yıldız siyahi yakından inceledim çok tatlı bo renk bende beyaz istedim ellerinde olmadığı gibi gelecek araçlarda da yok

• malzeme kalitesi çok iyi değil diye duydum ama hiç incelemedim aracın içini.
    ama kasa ve tip olarak sınıfının en iyi araçlarından biri bana göre. gayet güzel bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craytekk

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

ön kaputdaki süspansiyon 2003 golflerde var

napalım yani?

sınıfında başka araçda görmedim demiş.

Golf C sınıfıdr
  • Clio 4 icon donanıma sahip arkadaşlar aracı kitlediğinizde aynalar kendini kapatıyor mu? Yoksa sadece içerideki panelden mi kapanıyor,eğer kapanmıyorsam bunun ne anlamı var yada bir maksadımı var...

• Clio 4 icon donanıma sahip arkadaşlar araçı kitlediğinizde aynalar kapanıyor mu? Yoksa sadece kapı panelinden mi kontrol ediliyor eğer öyleyse neden böyle yaparlar bilen var mı?

• maalesef kapatmıyor... içerden ayna ayar düğmesi var oradan araç içindeyken kapanıyor... biraz saçma işte....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaytkn

maalesef kapatmıyor... içerden ayna ayar düğmesi var oradan araç içindeyken kapanıyor... biraz saçma işte....

Aracınız çok güzel hayırlı olsun.Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Aracınızın motoru turbo beslemeli bir motor yani araçta turbo bulunuyor.Turbo motorların kullanımında bir takım hususlara dikkat etmek gerekiyor.Bunlar;

-Aracı ilk çalıştırmada hareket etmeden 45 sn-1 dk gibi bir süre rölantide bekletmelisiniz motorun ısınması için
    -İlk 2-3 dk motor ısısı normal seviyeye gelene kadar 2500 devirin üstüne çıkmamalısınız.
    -Ve de stop etmeden önce 45sn-1 dk kadar bekleyip stop etmelisiniz turboda ki kirli havanın dışarıya atılması ve turbonun soğuması için.

Bunlara dikkat ederseniz motor ve turbonun ömrü uzun olur.Tekrardan aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

• arabayı çalıştırdıktan sonra ekranda "Arka emniyet kemer takılı" gibi bir uyarı çıkıyor ama arkada emniyet kemeri takılı filan değil. Neyin nesidir bu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

ön kaputdaki süspansiyon 2003 golflerde var

napalım yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Çok güzel bir otomobil gerçekten. Punto'yu sınıfında tarz sahibi nadir otomobillerden biri olarak görüyordum. Clio'yu gördükten sonra geri plana düştü. Bence şu an sınıfının en şık modeli.

bir Fiat sever olarak ben de Clio'yu Puntodan daha şık buluyorum
    hatta bence Clio sınıfının en iyisi
  • Inceleme dedigin boyle olur

• Clio dış gorunus olarak gercekten cok guzel arac ancak kapısı bır turlu kapanmıyor test ettıgım aracın bıle kapanmıyordu hızlı kapatmak ıstıyordu kapı bırde dıreksıyonun pıano olan kısmının bıcak gıbı keskın olması canımı sıktı
  • müthiş bir inceleme ve kazasız belasız olmasını temenni ederim ben de almayı dusunuyorum ama araya astra hb focus fiesta golf ve polo giriyor daha tam araştırma yapmadım :)
  • üstatlar clio4 icon 90bg r-Nav menüsünde Trip Report varmı?
    saygılar
  • Forumda boyle adamlarda varmis helal kardes. Senin gibi 10 tane daha adam olsa forum ihya olur

• Hayirli olsun. Bagaj kapagindaki siyah vidalari sprey boyayla boyayin bence, cok goze batiyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.