Şimdi Ara

CLİO 4 ICON 90 BG STOP & START TCE (DETAYLI İNCELEME) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
24.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun detaylı inceleme için teşekkürler.Birçok otomobil incelemesinde görmek istediğim detay resimleri mevcut. Kullandıkça tüketim verilerinide eklerseniz güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

görmemiş olabilirim,araç benzinli mi dizel mi acaba ?.

araç 900cc turbo benzinli üç silindirli renault un yeni motoru.... ben de basta bu araç gitmez diye cok attım tuttum.... 1.2 dsg jetta 2012 model arac aldı bir arkadasımız ve arac cok ıyı gidiyor.... dizeline baktık 43-44 gibi bir fiyat var.... o fiyatlara cıkınca yeni golf-yeni jetta-octavia-2 vb bircok alternatif cıkıyor kafa karısıyor...... tabiki tercih meselesi ama bakım maliyetini ve de bandrolu-sigortayı-kaskoyu falan hesap edince aradaki 7-8000 fark benim için 8000/200tl =yaklasık 40 depo benzin o da ortalam 500km*40=20.000 km yapar dedim... düşününce mantıklı gelmedi.... performans olcak sa ya da dizel o zaman bir cok secenek oluyo...(kredi faizni de hesaba katmadım onu da sımdı hatırladım :))... şehir içi sakin benim gibi kalabalık binmeyecek arkadaşlar için oldukça yeterli..... emin olun motor cok canlı ve de sevimli... sürerken kesinlikle 1.4 ya da 1.6 benzinli araçlardan ıyı.... turbonun ve de benim daha bahsedeneycegım teknolojik gelişmelerden sanırım..... aracın yakıt miktarını henuz olçemedim ama..... 5.5-6.5 arası ortalam olur diye dusunuyorum... plaka cıkınca detaylı yakıt - performans video ve fotoları ekleyecegim.... TEKNOLOJIYI YAKINDAN TAKİP EDEN BİRİSİ OLARAK NACİZANE FİKRİM MOTOR HACİMLERİ KUCULUYOR CO2 SALINIMLARI AZALIYOR TURBOLAR VE DE SANZIMANLAR GELİŞİYOR... FORDUN ÖDULLU MOTORUNU TEST ETMEDİM AMA ONUN DA COK BASARILI OLACAGINI TAHMİN EDİYORUM.... SANIRIM KUCUK HACİMLİ YAKIT EKONOMİSİ SAĞLAYAN DAHA DONANIMLI ARAÇLAR SATIŞ GRAFİKLERİNİ ARTIRACAKLAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Bu sınıfta hatcback araç alacak olanlar için,oldukça şık seçeneklerden birisi.Aracınız hayırlı olsun.Detaylı fotoğraflarla bezenmiş incelemeniz başarılı olmuş.

B sınıfı hatcback araçlarda birinci favorim Peugeot 208'dir.Sonra da mevcut seçenekler içersinde siyah ve kırmızı renklerini beğendiğim clio4 geliyor.

normalde beyaz sipariş etmiştim ama kırmızısını canlı görünce ve de krom aksesuarların beyaz renkte kaybolup gittiğini görünce kırmızıya karar verdim... yanılmıyorsam benim aracımda ki renk renault un desire konseptinde kullandıgı renoya özel bir renkmiş.... yanılıyorsam özür dilerim... duydugum da araç allah nazardan saklasın boya teminin de sıkın olurmu diye baya korktum açıkçası.... aracı yakından incelediğinizde rengin ne kadar canlı ve parlak olduguna inanamazsınız... yoldan gecen diger aracların, otobüs içindeki yolcuların bakışlarının sizde oldugunu görmek ister istemez dudak kenarlarınızda tatlı bir tebessum yaratıyor.... sırıtmamak için zor duruyo insan :)))..... bu arada 208 dizayn olarak benim de hosuma gitti fakat arka stoplarını ve arkadan gorunumunu begenemedim....yanlış hatırlamıyosam fiyatta baynı donanım da biraz yuksekti... tabi dizel clio 44.000 düşünülürse tercih olabilir... ama 0.9 un rakibi bu dolulukta ve fiyatta yok sanırım... tabiki tercih meselesi...saygı duyarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shide

güzel inceleme. bir de video olsaydı daha iyi olurdu

plaka cıktıktan sonra en kısa zaman da bol videolar gelecek merak etmeyin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

hocam hayırlı uğurlu olsun fiyat çok güzel
    bana oyak indirimi le 41 800 verdiler almadım
    bayi adı yazarmısınız
    iletişime geçmek istiyorum

aracımı 2012 kasımda sipariş ettim ve de kapora verip fiyatı sabitledim.... beyaz için 36.400 den 36.000 son fiyat aldım..... sonraki siparişlere 2013 model oldugu için 2400 civarı fiyat gelmiş diye biliyorum... ben şanlıurfa bayisinden aldım.. bülent beye ilgisinden ötürü teşekkür ederim... aracı kırmızı olarak güncelleyince 800 tl renk farkı ödedim..... sanırım trafik sigortasını da hediye alıcam :))) (sanırım bu forum da ilk)... oyak indirimine gelin ce ben de oradan fiyat aldım 2000 gibi bir rakam vardı arada ama baskasının adına al ihtiyaç kredisi cek sona tekrar devir falan ugrasmaya degmez bide subatı bekle :( (tek artısı 2013 model olur du)..... ama oyak ta ust modellerde 6-7000 tl lik indirimle megane coupe gt line tavsiye ederim alım gucu varsa :).... ben de bütçe o kadar yok maalesef...

• Krom paketi ön farın alt kısmında pek beğenemedim açıkçası. Orjinalinden daha çirkin bir görüntü oluşturmuş. Abartı olmuş ve göz yormuş. Harici yerlerde güzel.
  • Hayırlı olsun eaytkn.Bugün tüm gün inceleme yaptınız heralde?Detaylı inceleme olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Hayırlı olsun eaytkn.Bugün tüm gün inceleme yaptınız heralde?Detaylı inceleme olmuş...

teşekkurler... kısa bir inceleme aslında.... sadece foto ve paylaşım... başka arkadaşlara da yardımcı olması dileğiyle..... video çekimlerinde katkılarınızı bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Krom paketi ön farın alt kısmında pek beğenemedim açıkçası. Orjinalinden daha çirkin bir görüntü oluşturmuş. Abartı olmuş ve göz yormuş. Harici yerlerde güzel.

canlısını kesinlikle görmelisiniz....... bu aksesuar paketinin en yakışan parçalarından emin olun..... fotolar da kromda yansımalar var o yuzden gözler yadırgamış olabilir... aynı aksesuarları nette yurt dışı dahil henüz görmedim... yanlışım varsa düzeltin... bir çok alıcı için en cazip olanı camlarda ki kromlar olacaktır eminim.... keşke her parça ayrı alınabilse de masraflar azaltılabilse..... sıra da kaliteli cam filmi uygulamsı var kısmetse.... urfa da uygulama sıkıntılı biraz ama logolu 3m cam filmi 2 numara düşümüyorum bakalım... yaklaşık 300 tl gibi fiyat istendi yan camlar artı arka cama bakalım....

• Geçen gün aracı gece gördüm.Çok havalı ve şık :) .Hayırlı olsun.
  • Çok detaylı bir inceleme olmuş elinize sağlık , hayırlısı olsun iyi günlerede kullanın
  • Çok güzel bir otomobil gerçekten. Punto'yu sınıfında tarz sahibi nadir otomobillerden biri olarak görüyordum. Clio'yu gördükten sonra geri plana düştü. Bence şu an sınıfının en şık modeli.
  • araç dizayn olarak çok iyi. ancak canımı sıkan bir kaç eksiği var. torpido gözü soğutmalı değil, sanroof yok, kontrol tuşları sonradan takılmış gibi direksiyon arkasında, anahtardan camları indirip kaldıramıyorsun ve otomatik yok. otomatik yaza doğru gelecek ancak diğer özellikler clio4 ün olmasa da olur denecek özelliklerinin yanında olması gereken özelliklerden diye düşünüyorum.
  • Emek vererek almayı düşünen arkadaşlar için çok güzel bir çalışma yapmışsın... Emeğine sağlık...
  • elinize sağlık cok güzel bir inceleme olmuş
  • Tasarım çok güzel, direksiyon çok şık ama konsol bana çok basit geldi.
  • Kesinlikle
  • ben cilo nefret ediyordum ama bu kasayı gördüm hoşuama gitti video izledim benzinli motor cok güzel sesi var sanki içinde kücük bir v6 var şuan araba listemde 2.ci sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaytkn

quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Hocam üstte lambaların yanındaki çözemediğiniz şey blutootla telefon üzerinden konuşurken sesinizi algılıyor.Mikrofon yani.Karşı tarafınn sesi hoparlörlerden veriliyor.

SİZİN BAHSETTİĞİNİZ MİKROFON NAVİ CİHAZININ SAGINDAKİ YER FOTOLARDAN BAKARSANIZ BİRİ ACMA KAPAMA DİĞERİ MİKROFON (TEST ETTİM)...... yukardakı kısım sanırım sıcaklık algılama ile ilgili bişey.....????

Hocam yanlısınız var.Benim fluencede p alet senin sesini alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaytkn

quote:

Hocam üstte lambaların yanındaki çözemediğiniz şey blutootla telefon üzerinden konuşurken sesinizi algılıyor.Mikrofon yani.Karşı tarafınn sesi hoparlörlerden veriliyor.

SİZİN BAHSETTİĞİNİZ MİKROFON NAVİ CİHAZININ SAGINDAKİ YER FOTOLARDAN BAKARSANIZ BİRİ ACMA KAPAMA DİĞERİ MİKROFON (TEST ETTİM)...... yukardakı kısım sanırım sıcaklık algılama ile ilgili bişey.....????

Hocam yanlısınız var.Benim fluencede p alet senin sesini alıyor.

bluetooth tel baglantısını denedim navinin direksiyon tarafındaki yeri sesi alıyor... elle kapatıp denedim o kesin... ama yukarıyı bilmiyorum... servise sorucam galiba.. ben fluence dekini bilmiyorum....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.