Şimdi Ara

Clio 5 30 KM hızı geçmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 model clio 5 1.0 tce x-tronic 16.000 kmde aracım var. Akşam park ettim sabah kalktığımda araba gaz yemiyordu dip gaz yapsam bile 30 km yi geçmiyordu. Boşa aldığımda gaz yiyor ancak geri viteste de D veya L de de hareket çok zor ediyor. Servise bi şekilde götürdüm daha önce böyle bi sorun yaşamadıklarını o yüzden istanbul ofisi ile görüştüklerini ve sorunu bulmaya çalıştıklarını söylediler. Bir haftadır bi hareket yok, ancak daha önce başına bu tarz sorun gelen kişiler olmuş. Avans ayarı parçası mı öyle bişey dediler sanirim, sorunu çözenler nasıl çözdüğünü paylaşabilirse sevinirim

Güncelleme: Araç 15 gün sonra servisten çıktı, değişen parçala listesini ekliyorum. Gelecekte başına aynı sorun gelen olursa bu şekilde belki daha hızlı çözebilir.

Clio 5 30 KM hızı geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrandy -- 10 Nisan 2023; 18:50:11 >

• Araban var derdin var. Çok geçmiş olsun.
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olamıyoruz bari öne çıkartalım.
  • Teşekkürler, gelişmeler geldikçe güncellicem konuyu. Başkalarının da başına gelirse aratıp bulabilsin hızlı çözebilsinler, sanırım kronik bi sorun
  • sacma gelecek belki ama hiz limitleyici takili kalmis olabilirmi?
  • attila24 A kullanıcısına yanıt

yok hocam olay daha farklı, onarıma almışlar aracı şimdi yakında öğreneceğiz neymiş sorun

Sorun tespit edilmiştir heralde, burdan bize de aydınlatabilir misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo 3 bin deviri geçmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt
    Valla bişeyler dediler ama tam anlamadım da dediklerinden. Tek bildiğim mais mühendisleri gelmiş çözmüş sorunu, ilk baştaki fotoğraftaki parçalar değişmiş sorun çözülmüş

Anladım hocam biz de geçmiş olsun diyelim o zaman.

İyi sürüşler.

• Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, umarım başkalarının başına gelmez
  • Arabanın turbosunu kontrol ettirin. Turboya giden boruları kontrol ettirin. % 90 turbo sorunudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.