Şimdi Ara

Clio Asiri isinma!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araci 2. el aldim direkt bir tamirciye goturdum ve sadece elektrik aksamlarını tek tek kontrol ettirdim. Aksam alıp eve getirene kadar hararet gostergesi tavan yaptı.

Arabayı devirli kullandım. Kaldıki devirsiz kullansam bile 8-10km lik yolda motorun nal gibi ısınması normal gelmedi bana aradım tamirciyi.
    Bana fanın calıstıgını ve normal olduıgunu soyledi. Ama fan; hararet gosterge kadranı son 2 kademeye gelince calısıyor. Bu fanın daha onceden calıstırma ayarı filan yok mudur? Ayrıca motorun sıcaklıgı suratıma vuruyordu. Ne kadar normaldir.

Tesekkurler.

• CLİO kaç model benzinlimi dizelmi 1.2-1.4-15.-1.6 hangi motor bunları yazarsan yardımcı olabilirim.
  • Su seviyesini kontrol ettiniz mi?
  • 2001 model clio RNA, Su seviyesini binmeden kontrol ettim; Suyu tamdı fakat motor asırı ısınmıs oldugundan kapagı sonra acıp kontrol etmedim. su Kacagı olabilecegini dusunmuyorum.
  • Ayrıca Arac benzinli 1.4 motor.
  • BİZİM SYMBOL NORMAL ŞARTLARDA(YAZIN AZ FARKEDER) Ş.İÇİ DUR KALKTA %50 CIVARI HARARETLE GİDER BİRAZ SIKIŞTIRIRSAN HAKİKATEN KAPUTU AÇTIĞINDA SURATINA SICAK BUHAR VURMUŞ GİBİ OLUYOR.BU YÜZDEN UZUN YOLDA MUTLAKA 45 DKDA BİR DURUP KAPUTU AÇIP RÖLANTİDE ARACI SOLUKLANDIRIRIM.PSİKOLOJİK BELKİ AMA İÇİM RAHAT ETMİYO İŞTE
  • arac ya fanı geç açıyor ya da soğutma sisteminde hava var genleşme kabına giren hortumların birindse vida şeklinde içe gömülü tapa var tornavidayla sök arabayı çalıştır su köpüklü şekilde çıkıyosa hava var demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    DSG isinma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dun aksam gidince hava konusu aklıma geldi ve calıstırıp su haznesine giden hortumu sokup baktım. zaten su kalmamıstı. Fakat suyu tamamladıktan sonra calıstırdım. Sorun su; egzos dan dısarı su ATIYOR. Ayrıca duman beyaz cıkıyor. Neden olabilir?. Motoru 10 dk. calıstırıp beklettim. hararet hemen tavanı buldu.
  • Conta yandı ve silindirlere su kaçıyor arkadaşım
  • Kotu haber :(

Tesekkur ederim.
  • Az evvel birisiyle gorustum bana silindir kapagı deforme olmustur seklinde birsey soyledi. Acaba urununu satmak icin mi
    soyluyor.

Sadece Conta ile hallourmu sizce?
  • Araba aşırı derecede hararet yaptıysa ve bu birkaç kez olduysa kapağın taşlanması gerekebilir contada değişecek ortalama 400-500 YTL masraf çıkar yani silindir kapağı söküldükten sonra belli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.