Şimdi Ara

Clio Dizel Otomatik'ten yeni araca geçmek, tavsiye bekliyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, elimde 2012 model Yarı otomatik 1.5dci dizel bir Clio var. Şu an 160bin km'de. Ancak bebeğimiz olduğu için eşim arka koltuğa geçti ve aracın arka tarafının ne kadar konforsuz olduğu ortaya çıktı. Özellikle şehir içindeki tümseklerde çıkıntılarda arka taraf çok sarsılıyor. Ayrıca sıkça Bandırma-Bursa-İstanbul güzergahında seyrettiğimiz için rüzgar aracı bolca sarsıyor, ben de genelde otobanda 120-130 bandında kullanıyorum aracı. Araba hızlandığında rüzgar, motor sesleri içeri dolmaya başlıyor. Zaten ön tarafta da Clionun motor gürültüsü bize yetiyordu. Bununla birlikte bagajımız da sıkça seyahat ettiğimiz ve nüfusumuz arttığı için küçük gelmeye başladı.

Elimde henüz bir maliyet yok ancak zorlarsam bulabilirim. Araç 85 bin civarı gidiyor, üzerine de maksimum 25 bin eklesem 110 bin civarı maliyet bulabilirim. Ancak piyasanın durumundan dolayı aracı satmaktan da korkuyorum. Sorum şu: Sizce model yılını, yakıt seçeneğini ve şanzıman türünü değiştirerek ve gerekirse model yılını düşürerek Clio'dan daha konforlu ve bagajı geniş bir araca mı yönelmeliyim yoksa üzerine bir miktar maliyet ekleyip üst model bir araç mı bakmalıyım? Hangi araçlar f/p olarak tercih edilebilir? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byklmcht -- 20 Eylül 2020; 10:38:31 >

• Hacim önemliyse octavia alınabilir, 2015-2017 civarı. Cliodan sonra her türlü özelliği tatmin eder.
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Octavia biraz boyumuzu aşıyor yaw, hele 15-17 civarı çok yüksek fiyatlar
  • Ne desem bilemedim 110'a daha kaliteli araba yoktur varsada km'si bol modeli eski masrafı boldur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-oto-istanbul-dan-2016-model-toyota-avensis-taksi-cikmasi-858983034/detay

anca taksi çıkması var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Eylül 2020; 13:9:37 >
  • Çok eklemeye gerek kalmadan 301 alirdim ben allure donanım. Manuel sorun değilse, model yılı iyileşmiş olur hem, hem de yakıt ve performans kaybı yaşanmaz. Gayet geniş bir araç. Rüzgar motor sesi konusunu karsilastiramiyorum. Clio ile o hizlara çıkmadım.
  • piyasa öyle bir hal aldı ki şu anda 110 bin liram var ne alayım deseniz %90 size ya clio ya egea önerir. ikisi de en boş paket benzinli motorlar. model düşürürseniz bu sefer aracın sorun çıkarma ihtimali artacaktır. konforlu olsun derken sorunlarla uğraşmak da hoş olmaz. 150-170 bin dolaylarına çıkmanız lazım ki bütün istediğiniz kriterler bir arada olsun.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 17 Eylül 2020; 13:12:41 >
  • C5 2.0 hdi exclusive araclar piyasadaki en sessiz ve konforlu aracların başlarında gelir. Bu fiyatlara captiva lt 2.0 dizel düşünebilirsiniz, mondeo 2.0 dizel, insignia 2.0 dizeller düşünülür. yine benzer rakamlara 2010 2011 passat düşünebilirsiniz.
  • 100-120 bin tl pejo 508 bakabilirsiniz bu fiyatlara alınabilecek bana göre en güzel araç.
  • Hızınızı biraz düşük tutarak sorununuzu çözebilirsiniz. Hem bebek de var.
    110.000 liraya elinizdeki araçtan daha iyi bir araç bulabilmeniz zor.
  • Arka yaşam alanı rahat olacak dedin mi d segment bakacan. O paraya tutulmayan d segment lazım. Passat harici çoğu tutulmuyor zaten. Ford mondeo yeni kasa bu konuda çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Arka yaşam alanı rahat olacak dedin mi d segment bakacan. O paraya tutulmayan d segment lazım. Passat harici çoğu tutulmuyor zaten. Ford mondeo yeni kasa bu konuda çok iyi.
    Mondeo yeni kasa 110-120 bin bandında varmı ? Yada passat harici yukarda arkadaş 508 önermiş 100-120 bandında bu araçların km leri genelde 200k üzeri olur oda ha eski model alıp sorun cıkmasını beklemıssın ha yuksek km almışsın farketmez bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.