Şimdi Ara

Clio Symbol - Megane Hatchback - Civic Sedan - Renault Fluence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net bu dört arabanın arasında kaldım ortalama fiyat 35.000 tl yi geçmeyecek şekilde fiyat limitim var ama clio symbol Megane ve Fluence 'in km. ler çok yüksek ve genellikle çoğu kazalı veya hasarlı durumda ancak civic'te ise düşük km. li ve hasarsız bulmak mevcut yakıt tüketimi fazla olduğu için fabrika çıkışı Benzin&Lpg civic tercih etmeyi planlıyorum diğerlerini ise dizel arabaların hepsi otomatik olmalı malum istanbul trafiği.. Ancak civic diğerlerine göre 1 yada 2 yıl daha yaşlı olmak zorunda bu fiyata..
    Bu standartlar ve değerlendirmeleri göz önünde bulundurarak bunların arasından hangi aracı seçersiniz yada bu standartlarda gözden kaçırdığım araç varmı (vw polo segmentinde küçük araç istemiyorum) tavsiye verebilirseniz memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiman1994 -- 1 Eylül 2014; 2:06:20 >

• Fluance dizel diyorum , illaki iyi bişey bulursun
  • Ben megane-civic arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal-i Kibriya

Civic Sedan'ı tek geçerim.

hocam niçin tek geçersiniz biraz bilgi verirmisiniz + ları - leri nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Fluance dizel diyorum , illaki iyi bişey bulursun

hocam sizde + ve - lerini açıklarmısınız birde km olarak düşükleri hiç bulunmuyor takip etmeme rağmen yüksek km.lerde alsam (100 bin üzeri) sorun çıkarmı çıakrsa nolur bakım masrafları ne kadardır bilgi verirseniz sevinirim
  • Bussiness kasa fluence 1.5 dci bulunur o paraya.

Eğer hor kullanılmışsa çok yüksek km'de en fazla turbo değişir, olmadı rektefiye
    Yani olası masraf 2.000 tl diye aklın bir kenarında durabilir.

35 bine civic hem benzinli hemde 2008 ve üstü olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 1 Eylül 2014; 3:00:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 bin liraya 1.5 dci 105 bg 6 vites bir renault bulursunuz ve araç authentique falan olmaz. bulunur yani. hatta privilege megane alınır o miktara ama istekler farklı olunca bir şey diyemem boya vs. durumlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

35 bin liraya 1.5 dci 105 bg 6 vites bir renault bulursunuz ve araç authentique falan olmaz. bulunur yani. hatta privilege megane alınır o miktara ama istekler farklı olunca bir şey diyemem boya vs. durumlara.

hocam zaten bulunuyor ama sorun yüksek km. si ve hasarları bende 2. el araba alımından korkuyorum bu yüzdende hasar kayıtları ve yüksek km.ler beni korkutuyor hasarlı (hasardan kasıt ufak tefek çizikler belki ufak bir kaza) ve yüksek km. araç alırsam zararları ne olur (ki eğer megane fluence yada clio alırsam yüksek km ve büyük ihtimalle ufak tefek hasarı olacak)
  • kubiman1994 K kullanıcısına yanıt
    aracın geçmişini sorgularsınız ilk başta, sonra servis kayıtlarına baktırırsınız. (renault'ta 20 tl) sahibi de araç alınabilecek biriyse alınmayacak araba yoktur.

çizik, sürtme vs. boyaları sorun değil. bugüne kadar alıp da boyatmadığımız hiçbir araba olmadı ki bu buna 0 km gibi aldığımız focus da dahil. çizikli araca binmeyi sevmeyen insan, boyatıyor en nihayetinde 2. elde bazen baş ağrıtsa da.

motor olayı ise tamamen kullanım ve bakım ile alakalı. insan gibi binilmiş ve rutin bakımı yapılmış araç, 200 binde de rahatlıkla alınabilir.

ek: 35 bin liraya, donanımı ikinci plana atarak kazasız, düşük kilometreli araç da bulunur bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 1 Eylül 2014; 3:15:26 >
  • quote:

aracın geçmişini sorgularsınız ilk başta, sonra servis kayıtlarına baktırırsınız. (renault'ta 20 tl) sahibi de araç alınabilecek biriyse alınmayacak araba yoktur.

çizik, sürtme vs. boyaları sorun değil. bugüne kadar alıp da boyatmadığımız hiçbir araba olmadı ki bu buna 0 km gibi aldığımız focus da dahil. çizikli araca binmeyi sevmeyen insan, boyatıyor en nihayetinde 2. elde bazen baş ağrıtsa da.

motor olayı ise tamamen kullanım ve bakım ile alakalı. insan gibi binilmiş ve rutin bakımı yapılmış araç, 200 binde de rahatlıkla alınabilir.

peki çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :))
    rica ederim.

dediğim gibi, her araç kazasız, boyasız, birkaç bin km'de olacak diye bir şey yok. son yıllarda iyice korkar oldu nedense insanlar 2. elden. birazcık dikkat ettikten sonra hiçbir sorun yaşanmaz.
  • quote:

rica ederim.

dediğim gibi, her araç kazasız, boyasız, birkaç bin km'de olacak diye bir şey yok. son yıllarda iyice korkar oldu nedense insanlar 2. elden. birazcık dikkat ettikten sonra hiçbir sorun yaşanmaz.

2. elde insanlar biraz daha birbiriniz kandırmaya çalışır oldu son dönemde ondan olsa gerek :) biz arabamızı satarken aman bişey unutmayalım diye kağıtlara yazıyoruz millet birbiriniz nasıl kazıklarım diye düşünür olmuş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal-i Kibriya

Zaten Symbol ile karşılaştırmaya gerek yok.
    Megane ile karşılaştırılınca bagajı ve gücü ön plana çıkıyor.
    Fluence ile karşılaştırılınca tasarımı, iç mekanı, donanımı, marka güvenilirliği gibi bir çok sebepden dolayı üstün.

Civic in tek sorunu yakıt tüketimi bence.
    Hocam uzun bir yazı yazardım ama malum yarın pazartesi... :) Kısacası Civic al nedenlerini boş ver.

peki teşekkür ederim onunda benzin lpg sinide bulmaya çalışıyorum yakıtı az olsun diye.. iyi iş günleri :))
    maalesef öyle ama dikkatli olduktan sonra göze batar zaten bu tür insanlar/araçlar.

bu arada otomatik yazdığınızı okumamışım. dci edc arıyorsanız dediklerimi birer tık aşağı çekmem lazım ama yine de iyi durumda bir araç bulabilirsiniz. yalnız otomatik şanzıman konusunda nelere dikkat etmek lazım bilemiyorum.
  • quote:

maalesef öyle ama dikkatli olduktan sonra göze batar zaten bu tür insanlar/araçlar.

bu arada otomatik yazdığınızı okumamışım. dci edc arıyorsanız dediklerimi birer tık aşağı çekmem lazım ama yine de iyi durumda bir araç bulabilirsiniz. yalnız otomatik şanzıman konusunda nelere dikkat etmek lazım bilemiyorum.

aynen bahsettiğiniz gibi daha aracıyla gelişinden belli oluyor insanın ne olduğu..
    bahsettikleriniz göz önünde bulunduracağım tekrar tekrar teşekkür ederim :))
  • Kardeş 35e civic bulamazsın. Bulsanda vtec2 kasa olur. Onada o paralar verilmez. 308 bakabilirsin
  • Civic sedan bulunursa alınır olmadı civic HB ye yönelin bence 1.4 motor 1.6 sedandan çok daha az yakıyor çokta geniş bi bulup incelemenizi öneririm
  • CIVIC SEDAN alır yoluma bakarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.