Bildirim
clk 200 kompressorü nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tercihlere göre mantıklı bir hareket sonuçta Passat ağır büyük ve sedan 40 yaş üzerine hitap ediyor. Oysa CLK daha genç işi bir araba tek kapı spor görünüşlü performansı baya iyi bence değer yalnız CLK alıken 2000 model sonrası makyajlı modeller almaya bakın iç mekanları daha modern -
aldığım araç 2001 model 48000 km de garaj arabası. passattan da daha donanımlı. -
bu araca sahip olan veya daha önce kullanmış olan varmı acaba nelere dikkat etmeliyim. sonuçta 6 yıllık araba . ilk defa 2. el araç alıyorum. -
Dostum Mercedes alırken yapılması gereken en önemli şey mengerler servise göstermek bu araçların zayıf noktası yada kronik bir problemi yoktur... -
mercedes -
mengerler servisin nerede olduğunu bilmiyorum. eskişehir de oturuyorum. Serviste nelere baktırmam lazım . -
Forumda aratırsanız CLK 200 sahibi birisi vardı, onu bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla araçtan tıkırtılar gelmeye başlıyor. Ayrıca en az 25-30.000 euro civarında bir fiyatı vardır ki bu araç 1-2 seneye kadar çok daha fazla değer kaybedecektir, diye düşünüyorum. Satarken çok zararlı çıkabilirsiniz.
Hatta sizin için aratıp, buldum:
http://forum.donanimhaber.com/m_8662905/mpage_1/key_clk%252C200//tm.htm#8673374
-------------------------------------------------------------------------------------
Not: "Tepki" kelimesi zaten negatif anlam taşır; olumluluk anlamı taşıayan "tepki" olmaz. Türkçeyi güzelleştirme çalışmaları için bkz.:
http://forum.donanimhaber.com/m_13054166/tm.htm
-
Teşekkürler dodii . CLK yorumlarını okudum. o arkadaşın aracı kompressör değilmiş. 30 hp muhakkak performans farkı yaratıyordur. Benim alacağım aracın bugün için 0 km fiyatı 80000 euronun üzerinde. Benim kullandığım passatın 0 km si 57000 ytl 15000km deki aracı 42000 e vereceğim soran yok. Ben bundan sonra kesinlikle 0 km araba almayı düşünmüyorum. -
clk 200 koprasor farklı bır arac 2 ay falan kullandım arac performansı cok ıı ve bence cokta seklı bı araba
arabada dıkkat etmen gereken seyler esp sıstemını kapatıp surdugun zaman cok dıkkat etmen lazım ve dıreksıyon pompalarında sorun oluyor bakımı yapılmadı oda malıyetı 700 euro gıbı bedelı var aracın bence tek sorunu o ben kullandıgımda baska sorun yok donanım olarak cogu yenı arablardan daha ıı -
yok mu clk kullanan -
Hocam bmw den sonra mercedes clk ya bakmaya başladınız demek.Bence o aracı alsaydınız bundan daha iyiydi.Birde sizin araba 2006 model mi??Alırsanız şimdiden hayırlı olsun. -
Benim aracım 2005 model. Ama garantisi daha bitmedi. BMW 316i 29000 euro istiyor. eski kasa düz vites kumaş koltuk gibi donanım eksikleri var. Mercedes e kapora verdim. Aldım diyebiliriz. -
quote:
Orjinalden alıntı: gen. cerrah
Benim aracım 2005 model. Ama garantisi daha bitmedi. BMW 316i 29000 euro istiyor. eski kasa düz vites kumaş koltuk gibi donanım eksikleri var. Mercedes e kapora verdim. Aldım diyebiliriz.
Hayırlı olsun hocam.Yıldızlı arabaya binmek herkese nasip olmaz.Araba 48000 km de imiş yeni gördüm.Ee sıfır sayılır bir bakıma yaşına göre.Arabayı aldığınızda inceleme ve fotoğrafta isteriz.Güle güle kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X