Şimdi Ara

Cls 350cdi - yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 cls 350cdi aracım var , maksimum güç elde etmek istiyorum.

Yazılımımı yoksa race chip gibi modüllermi almalı?

Egsoz sistemi ne almalıyım? Turboyu büyütmek istesem başka neler değişmeli?

Şansımdan 700torka kadar dayanır diyorlar 7ileri otomatik araç , ama Maximum tork 700 olduğuma dair gerçek veri bulamadım izmir kastlar dedi.

Cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanttnc -- 1 Ekim 2015; 22:11:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• okanttnc O kullanıcısına yanıt
    http://www.boamotors.com/e-coupe-350-cdi-tuning-stage-2/

Firma ile herhangi bir alakam yok. Sadece yapılabilecek uygulamaları görün diye burada paylaşıyorum.
  • Big turbo - ya da alternatif olarak oem turbonuzu hybrid yapabilirsiniz,yani pallerini büyütebilirsiniz.

Intercooler - iyi bir soğutma için şart

Dpf iptali egr iptali soylememe gerek yok

Nos-yapabilirsiniz

Methanol kit dizelde tavsiye etmem.

Tüm bunların sonunda optimize edilmiş isteğiniz doğrultusunda custom remap

Biraz işinize karışmak gibi olacak ama bi kaç cümle yazmak istedim.cls 350 cdi yürütmek istiyorsunuz.Birazcik daha gitsin diyorsanız okey yazılım yapın binin.Ancak cls350 cdi ı ciddi yürütmek istiyorsanız bence başka bir araba alın.Yoksa yukarda saygılarımla elbette cls350 cdi yürür ancak o kadar pahalı bir araç ile kara duman ata ata gezmeniz komik durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar en güzeli basit bir box ile %10 -%20 arası güç almak ve araç ile daha fazla uğraşmamak
  • oRJinali bozduguna degmez bence 30-40 hp için.Ya da yapıyorsan tam hakkıyla yaparsın min 100 hp civarı bi kazanım elde edersin.
  • boxlar turboya çok yük bindiriyor. yazılım yaptırın.
  • Benzinli olsa değer belkide Dizel olduğundan pek mantıklı olmayacaktır.C

CLS'yi satıp başka araba bakacatınız bence tercihinizi ona göre bir araçtan yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cls 350 CDI nesi yetmiyor bu aracın? Eğer daha güçlü bir araç istiyorsanız mevcut aracızı satıp E63 veya C63 2.el yönelin.Yazılım dahi gerektirmeden size fazlasıyla yetecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.