Şimdi Ara

Cls350 nin ardından Audi a5 40tdi izlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sağolun arkadaşlar, masrafın ne olduğu konusunda net bir bilgim yok, tahminim var, 200 civarı olur diye düşünüyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

Hocam deme yahu iç yakar 200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manifolt kelebek arızası

İşte benim cls nin ve tüm om642 motorların baş belası

Bunun yüzünden motoru kucağa almamıza ramak kalmış, gerçi motor hariç alakalı tüm parçalar değişti…
    Erkan Ustayoutube
    Mercedes M642 engine (manifold throttle fix) manifold kelebek problemi ve çözümü
    https://youtube.com/watch?v=ID8Jh9SNcGI&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leigh_hunt -- 30 Aralık 2022; 9:29:31 >

benzer bir sorun M272 motorda da varmis, W211 E350 alma niyetim vardi ancak bu tip seyler cok sogutuyor...

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Aslında çok basit bir çözümü var, yeter ki erken teşhis olsun, aslında bu motorların kullanıldığı araçlar alınınca ilk iş bu parçanın değişmesi olmalı işçilikle beraber 3-5 bin lirayahalledilecek mesele böyle 200 leri buluyor, motor yesek 500 ü de bulurdu…

• Hocam gecmis olsun umarim hallolur hersey gonlunuzce.

Ilanlari paylasma sansiniz var mi?

geçmiş olsun. mb gibi bir firma böyle bir parçayı neden plastik yapar ki! hayal kırıklığı neresinden bakarsanız...

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

ona bakarsan mb gibi bir firma S classe a neden ince yanaklı lastik takar ki?

2 aydir amerikadayim, burada cok zor tamir isleri. zaten o yuzden toyotayla mercedes hemen hemen ayni para :) mercedese cesaret edemiyorum, toyota icime sinmiyor oyle bakiyorum...

amerika'da garanti harici premium markalardan hele hele avrupa araçlarından uzak durmak en iyisidir özellikle bütçe çok geniş değilse...

lexus alın, hem kaliteli hem de altyapı toyota

cok konu disi olacak ama,

ufak tefek islerini bakimlarini filan kendim yapabilirim diye dusunerek 3-4k civarina w211ler bulmustum. ama makyaj oncesinde ciddi sorunlari oldugunu gorup vazgectim. bu paralara da ancak 2005 model civari camry ve benzerleri aliniyor onlarda benim icime sinmiyor. fwd olmasi bile basli basina soguma sebebi :)

bir ara gozumu karartip 20-25k civarina 2019 filan mustang almaya niyetlendim, ondan da ne olacagim belli degil (ilk kontrat 1 sene) diye vazgectim.

10k altinda makyajli w211ler ve bir onceki kasa mustangler var ama biraz daha arastirmam lazim

gecen gun instagramda denk geldim bir M550 yi 15k ya aldigini soyluyordu.

birde gelmeden once youtubeda bir kanala denk gelmistim alip basitce toplayip satiyordu. ne arabalari kac paraya aliyor filan diyorduk ama ben mi birseyleri kaciriyorum/yanlis bakiyorum anlamadim.

cokta uzerine dusmedim henuz araba isinin, bakalim.

• en1gma kullanıcısına yanıt

lexus guzel tabii ama pahali. 5k bandini gecip gecmeme konusunda kararsizim. gecersem dusunebilirim.

w211 veya eski bir premium araba alınca en ufak arızada zaten o limiti geçeceksiniz

abd de avrupa premiumu almak zengin adamın işi ufak bütçelerle olacak şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 31 Aralık 2022; 17:0:10 >
    Plastik yapması bir yana, sadece o parça değişimi yapılmıyor yetkili serviste, komple emme manifoltu değişiyor, ve bu motorda 2 tane var…
    İşini bilen bir ustaya denk gelmezseniz yine plastik klapeli 0 manifolt değişimiyle aynı arızayı bir süre sonra tekrar yaşamanız kaçınılmaz…

• Audi dün satıldı dostlarım, kaldık cls ile başbaşa…

• cls yi de tamir işi bitince satın derim.

• Bu kadar bakım & tamirden sonra bir süre binerdim ben :) bir süre: 1-2 yıl :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.