Şimdi Ara

Cls350 nin ardından Audi a5 40tdi izlenimlerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
7.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yerine bir şey almayı düşünüyor musunuz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

Ben VAG-Citroen takılan biriyim dünyanın lideri de olsam asla ve kat'a Range Rover, Mercedes C serisi ve üstü, BMW 7 serisi ve üstü (X7-8) vs. almam.

Parçasını bilmediğim motoruna bakınca tüm parçaları ve yerleşkeyi çözemediğim arabaya girmem.

Land'larda zaten Defender dahil arabaların hepsinin motoru leş gibi. Parayı bulunca gireceğim arabalar DS 4 + DS 9 + Golf GTi + Polo GTi

• onder46 kullanıcısına yanıt

200'e millet şeker fabrikası kuruyor

• en1gma kullanıcısına yanıt
    İlanda zaten, taliplisi çıkarsa satarım tabi ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok güzel sallıyorsun askerliği topçu olarak mı yaptın? hayır bir de attığın tutsa...

Bu saatten sonra cls dahil ne varsa satip 0km bir a6 3.0tfsi alip yola devam edin derim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

cls ye binen adamı a6 kesmez bence. audiyi de tatsız bulmuş a5 yabana atılır bir araba değil neticede

ben olsam keyfimden taviz vermez jaguara geri dönerim. belli ki sürüşü keyifli araba arıyor arkadaşımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle, audi defteri benim için kapandı, hakkını vereyim ama ikinci eli para ediyor audinin, ağustos başı aldım arabayı, ekim başında aktif kullanmaya başladım, 9bin km yaptım ve kar ederek sattım…

Lakin bana hitab etmiyor, arabaya oturunca ve yolda giderken zevk almam lazım, akşam olup eve dönerken arabamı özlemem lazım…

alfa romeo jaguar ve bmw o klasmana giriyor işte hocam. 530i bakabilirsiniz eğer ikinci eli hızlı araç istiyorsanız.

A5 ile a6 arasinda daglar kadar fark var yalnız.

A5 dedigin araba alt tarafi d segment bir arac. Cok matah bir makine degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cls ye bu kadar para harcamışken biraz keyfini sürmek isterim açıkçası, mayıs haziran gibi km 100bine gelir, bende kaşınmaya başlarım, işte o zaman yeni kasası çıkacak olan bir E300 düşünebilirim. Cls ilanda kalmaya devam edecek, fiyatınıda 2,800 e güncelleyeceğim…

İki ay önce forumdan bir arkadaş talip olmuştu, 120bin$ istemiştim o zaman, sorunlu halini göz önünde bulundurarak,2,200,000₺ ye geliyordu, ama kısmet değilmiş, şimdi hem sorunlarını giderip hemde değişen piyasa koşullarına göre düşününce 150bin$ fiyat biçiyorum. Şu ana kadar 10bin$ harcadım, geride dpf ve nox sensörü değişimi kaldı, bu hafta o da hallolur ve bir 5bin$ harcarım…

Yani tam manasıyla tok satıcıyım, isteyen olursa satarım, olmazsa binerim…

• Bu arada bu yazdığım harcamaya dahil olmayan, keyfe keder masraflarımda oldu, apple carplay-android auto için orjinal comand ünite taktırdım 2,000€ ya, pirelli sotto zero winter serie2 kış lastiği aldım dört adet, deforme olmuş motor üst koruma kapağını değiştirdim ve jantları polisaj yaptırıp boyattım…

Cls350 nin ardından Audi a5 40tdi izlenimlerim

• cls sizi yormaya devam etmesin mesele o..

• o ben olsaydım 2015 modeli adam etmekle uğraşıyor olmaz, 2023 modeli nasıl getirtiriz diye muhabbet ediyor olurduk…

Dolara gerek yok araba daha iyi

Son kasa A6 ya baktin mi hocam dışarıdan cok sade cok tatli geldi bana baz paket 50 TDi.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

hacı daha yeni yasaktan kurtulmuştun yine kime hangi lafı soktun da yasaklandınCls350 nin ardından Audi a5 40tdi izlenimlerim 

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

al-satçılar rahat vermiyorlar müdüre... ya sürgün ya mahpus!Cls350 nin ardından Audi a5 40tdi izlenimlerim 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.