Şimdi Ara

Clubhit Kim'dir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 AY ÖNCE DONANIMHABER'DE 5800 (P)ORT VE (M)OD YAZILIMI YAPAN "Clubhit" İSİMLİ ARKADAŞ KİMDİR YANİ BEN KİMİM???

• Kimsin len Sen Seni Ben Sanıyorlar :)
  • espri yapıyodum ama şüphelerimde haklıyım galiba
    dimi orochi yada clubhit :)
    neyse ikinizede ihtiyacı var bu forumun işin doğrusu
    bu arada bu iki kullanıcadan başka bitane daha üyeliğin var bunada eminim bugün bi konuda adın geçti hemen geldin clubhitmisin dedim hopp hemen oda geldi hepiniz hoşgeldiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 5 Temmuz 2011; 2:08:23 >
  • evet bi ajan misali son giriş dakikalarını ve son mesaj yazdıkları dakikaları inceledim ve son durum
    kesinlikle clubhit ve orochi aynı kişiler peki ya 3. kullanıcı adı ne acaba ??
    ErsinBoz olabilir mi acaba :)
    gece gece buna sardım can sıkıntısından
  • itiraf ediyorum hepimiz birbirimizin fakeyiz :D
  • Arkadaş forumda herkez şizofren herkez paranoyak
  • off, bu konudan senaryo çıkar: "3 KİŞİLİKLİ FORUMCU, bu yaz çok kalabalık geçecek!!!"...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu bunu bilmem ama harbiden orochiyle clubhit aynı kişi ve bi üyelik daha var kesin ama ben değilim o espriydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 5 Temmuz 2011; 19:04:48 >
  • Clubhit yani Sonericssoncu o benim NomadCRY kavgasında ban yeyip hırsla (P)ort yapan kişi benim yani "Sonericssoncu" Amacım herkesin yapabileceğini göstermekti ve birkaç yazılım ve (P)ort yaparak gösterdim ama sonra boşa çabalamamın manası olmadığını anladım ve 5800 ımı satarak bu maceraya son verdim.
    Sonericssoncu'dan Sevgilerle...
  • tamam orochide sensin oda uğraşıyodu SE ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threesome
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

tamam orochide sensin oda uğraşıyodu SE ile

Len Ersin Hayla Tutturuyon :) Oda Sensin Diye Benim Bu Site ve Diğer Sitelerde 1 Tane Üyeliğim Olur Oda Hep Orochi İsmiyle Clubhit ve Sonericssoncu İsimli Üyelikler Arkadaşıma Ait :)
    Neden Hayla Sensin Diyorsun Banlatacakmısın Beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Threesome

• Mesut Abi sen mobil forumdaki orochi sin dimi Bıraktın mi tamamen Sony Ericsson ' u?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Mesut Abi sen mobil forumdaki orochi sin dimi Bıraktın mi tamamen Sony Ericsson ' u?

hah be Bak nasılda Bildi Adam

Evet O Benim Ersin Bozu İnandıramıyorum
    Sonyericsson Cihazları Kullanmayı Bıraktım Ama Eş Dostta Var Onları Kurcalıyorum bazen
    Se Geçicem Yeni Nesil Cihazlarına Ama Fiyatlar Uçmuş Durumda Biraz Düşmesini Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

tamam orochide sensin oda uğraşıyodu SE ile

Len Ersin Hayla Tutturuyon :) Oda Sensin Diye Benim Bu Site ve Diğer Sitelerde 1 Tane Üyeliğim Olur Oda Hep Orochi İsmiyle Clubhit ve Sonericssoncu İsimli Üyelikler Arkadaşıma Ait :)
    Neden Hayla Sensin Diyorsun Banlatacakmısın Beni

neyse dediğin gibi bide banlarlar yokdan yere, zaten XM bölümünden soğumamız topluca yediğimiz bandan sonra olmuşdu zaten bu bölüm söndü o günden sonra

• adam fake üyeligim var demiş banlanmamış hayret biz yanlış yere konu açarız 15 gün yeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Mesut Abi sen mobil forumdaki orochi sin dimi Bıraktın mi tamamen Sony Ericsson ' u?

hah be Bak nasılda Bildi Adam

Evet O Benim Ersin Bozu İnandıramıyorum
    Sonyericsson Cihazları Kullanmayı Bıraktım Ama Eş Dostta Var Onları Kurcalıyorum bazen
    Se Geçicem Yeni Nesil Cihazlarına Ama Fiyatlar Uçmuş Durumda Biraz Düşmesini Bekliyorum

Yuvaya dönmeni bekliyoruz

MF kapanınca sana baya koydu anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

adam fake üyeligim var demiş banlanmamış hayret biz yanlış yere konu açarız 15 gün yeriz

Fake falan değil arkadaşım okadar NomadCRY tartışmasından sonra aynı nick ile yazılım versem burdan kim indirip denerdi ki onun için başkası olmam gerekti ve oldum yapacağımı yaptım NomadCRY 'ın yapamazsınız tezinide patlattım Çok rahatım Pişman değilim yine olsa yine yaparım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.