Şimdi Ara

CM690 ÖN VE ÜST KAPAK BOYAMA YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yaklaşık bir sene önce kasamın ön ve üst kapağındaki ufak ufak delikleri olan sac bölümleri boyamak istedim acemice zımparalayıp gümüş renkli spreyle boyadım fakat gerçekten berbat oldu acemiliğin ötesinde vasat bir çalışma oldu:D Ufak deliklerin arası boya ile doldu ve istediğim rengi alamadı:) sonuç olarak bahsettiğim bölümler beter oldu.Şimdi sizlerden yardım alarak doğru bir çalışma yapmak istiyorum.Kasanın içinide tekrardan boyamak istiyorum fakat onun acelesi yok şuan için önceliğim ön ve üst kapaktakı boyayı çıkartıp beyaza boyamak yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim:)

• Benimde ilk denemem çok kötü olmadı ama linkdei arkadaşınki kadarda güzel olmadı forumda biraz arama yapsan bulabilirsin boyama ile ilgili konuları

http://forum.donanimhaber.com/m_10728183/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryZ.JoY

Benimde ilk denemem çok kötü olmadı ama linkdei arkadaşınki kadarda güzel olmadı forumda biraz arama yapsan bulabilirsin boyama ile ilgili konuları

http://forum.donanimhaber.com/m_10728183/tm.htm

konu çok faydalı yalnız bunu benim sac parçalara uygulamak pek mumkun görünmüyo
  • anladım. beklemeye devam o zaman bu konuda bilgili arkadaşlar çok forumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryZ.JoY

anladım. beklemeye devam o zaman bu konuda bilgili arkadaşlar çok forumda :)

saol:)
  • boya sökücü spreyler var nasıl kullanılıyor bilmiyorum hiç kullanmam gerekmedi onları deneyebilirsin tinerin pek işe yarıyacağını sanmıyorum ama deneyebilirsin veya yakabilirsin (yakmak tehlikelidir düzensin yakılırsa metalin formu bozulabilir ve boyadan önce iyi temizlenmezse boyada problem çıkar )

boyadan önce tamamen temizlenmesi gerekiyor tozdan korumak için en uygun dik şekilde boyamaktır ve tavsiyem 10-15 dk aralıklarla 7-10 katta bitirecek şekilde boyaman olacak katların düzgün veya renklendirecek şekilde olması gerekmiyor biraz kirletmesi yeterli son katı atarken boyanın heryere püskürdüğünden emin olursan veya sonkatta sprey cila kullanırsan görüntüde güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

boya sökücü spreyler var nasıl kullanılıyor bilmiyorum hiç kullanmam gerekmedi onları deneyebilirsin tinerin pek işe yarıyacağını sanmıyorum ama deneyebilirsin veya yakabilirsin (yakmak tehlikelidir düzensin yakılırsa metalin formu bozulabilir ve boyadan önce iyi temizlenmezse boyada problem çıkar )

boyadan önce tamamen temizlenmesi gerekiyor tozdan korumak için en uygun dik şekilde boyamaktır ve tavsiyem 10-15 dk aralıklarla 7-10 katta bitirecek şekilde boyaman olacak katların düzgün veya renklendirecek şekilde olması gerekmiyor biraz kirletmesi yeterli son katı atarken boyanın heryere püskürdüğünden emin olursan veya sonkatta sprey cila kullanırsan görüntüde güzel olur

sentetik tineri leğen gibi birşeyin içine döküp parçaları içinde fırçalayarak bütün boyasından kurtulabilceğimi düşünüyorum olabilirmi? ve birde boyayı ne kadar uzaklıktan püskürtmeliyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orjinal boyasına sahib bir bilgisayar kapağının boyasını sanırım 3-5 saatte 800 numara sımpara ve tinerle kısmen çıkartmıştım ama mesh türü birşey nasıl olur denemeden birşey söyleyemem

spreyi ben 18-22 santim uzaktan tutuyorum ve sanırım söylemeyi unuttuğum birşey boyayı kat kat atarken katların arasında çok beklersen bağzı boyalarda çatlama oluyor
  • en önemli nokta deliklerin arasının boya dolmaması bu yüzden ne kadar uzaklıktan püskürtüceğimden emin değilim astar kullanmamım faydası olurmu?
  • bilmem ben daha önce kullanmadım ama açık renkler kullanırsan boya pek kapatmaz ve iyi olmaz açık renkler kullanacaksan astar kullan boşlukların kapanmasına gelince boyayı çok ince katlar halinde atarsan büyük ihtimalle birşey olmaz
  • hangi markalar iyidir onlar içinde fikir verirsen yarın gider alırım :)
  • marshall tavsiye ederim yada raykon falan gibi büyük tüp boyalar belki olabilir ama öncelik marshall
  • ilgilendiğin için çok teşekkür ederim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.