Şimdi Ara

Çocuk Atkı 1TL Bere 1TL Gimsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çocuk Atkı 1TL Bere 1TL Gimsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke sadece Ankara’da olmasa, yüzer tane alır durumu olmayan çocuklara dağıtırdık.
    Ankara’da olup ücreti mukabilinde alıp yollayabilecek varsa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nereye peki?

• Gidebilecek kimse var ise 50 şer tane alabilen biri olur ise parasını yollayayım efendim, bir köy okulu bulup yollamak isterim . 5306488663 numara yazmak dogru mu bilmiyorum ama hızlıca alabilir isek satıcılar toplamadan alabiliriz. cok güzel fırsat konu için teşekkürler
  • Viransehirde ogretmen arkadasim var alip gondermek isteyen pm atsin arkadasin numarasini vereyim
    Gidip alabilecek arkadas varsa bende alip gondermek isterim

• arkadaşlar eryamandakine bakma fırsatım olabilir bugün, duruma göre haberdar ederim varsa toplu alırız.
  • Arkadaşlar ben Sincan Pınarbaşı nda ki gimsaya bakarım.
    Eğer varsa size yardımcı olurum. Bizim de çorba da tuzumuz bulunsun elbet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Doğunun küçük bir ilçesinde bulunuyorum. İlçe merkezi dışındaki köylerde çok kötü şartlarda yaşayanlar var. Alabilen olursa benimle iletişime geçerse gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirim.
    Ücreti neyse veririm adet farketmeksizin.

• Tam olarak "SICAK FIRSAT" budur. Keşke Ankarada olaydım

• Valla ne iyi olurdu burdan birilerinin bunlari alip doğudaki ihtiyaç sahipleri cocuklara iletmesi. Umarim bu hususta yardimci olan birileri çikar.

• Bende Ankaradayım urunlere baktım (etimesgut gimsa) kucuk ler eldiven ve şapkalar eldiven ve şapka 4 yaş üstü yoktu yine bakarım umarım stokları güncellenir almak ısteyene yardımcı olurum

• Gün içerisinde ankara batıkentteki gimsaya bakacagım. İhtiyaç sahipleri çocuklar için almak çok güzel olur gerçekten. Eğer başka sincan şubesinde bulan olursa ücreti gönderiyim benim içinde alsın lütfen .

• çocuklar için uygun ürünler varsa ve alabilecek bir arkadaş olursa, benimde çorbada tuzum olsun. ben de yardımcı olurum.
  • merhaba, 50 tane+kargo ucretini de odeyecegim, gonderebilecek var mi? 1₺'ye eldiven atki falan varsa 50'ser adet de onlardan alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 7 Ocak 2020; 23:37:40 >
  • Mardin Midyat ta öğretmenim.Okul mevcudu 125. Çocukların durumu iyi değil. Sagolsun FLO 96 adet bot gonderdi. Ilac gibi geldi cocuklara. Tabii durumu iyi olup da cocuguna bakmayan insanlar da var. Onceden onlara yardim etmiyordum . Sonradan cocugun gunahi ne dedim onlara da verdim. Cocuklar üşümesin.Varsin ailesi bakmasin.
    Neyse uzattim. Göndermek isteyen iletişime geçebilir. Ya da alip kargolasin. Ben eft geçeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Mardin Midyat ta öğretmenim.Okul mevcudu 125. Çocukların durumu iyi değil. Sagolsun FLO 96 adet bot gonderdi. Ilac gibi geldi cocuklara. Tabii durumu iyi olup da cocuguna bakmayan insanlar da var. Onceden onlara yardim etmiyordum . Sonradan cocugun gunahi ne dedim onlara da verdim. Cocuklar üşümesin.Varsin ailesi bakmasin.
    Neyse uzattim. Göndermek isteyen iletişime geçebilir. Ya da alip kargolasin. Ben eft geçeyim.
    hocam selamlar,

ben ihtiyacı olan kişilere göndermek istiyorum. bir önceki mesajımda da alabilecek kişilerden rica ettim ancak cevap gelmedi. alabilen olursa size yollamak isterim.
  • Selamlar. Bir gelişme olursa size özelden ulaşırım. Teşekkürler.

• Merhabalar 50 atkı 50bere alıp bir köy okuluna yardımcı olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İkametim Konyada

• Varsa alıp kargoloyabılcek bnde almk ısterim mınık dostlarımız için.

• Geç gördüm konuyu. Ankara'da yaşıyorum zaten hala mevcutsa sincan a da giderim hepinizin adına alırım sıcak fırsatlar sıcak sıcak bir işe yaramış olur çocuklara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.