Şimdi Ara

Çocuk Doğurmanın İmkansız Olduğu Ülkedeyiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuğum olsa Türkiye'de mi dünyaya getiririm Türk vatandaşlığı mı aldırırım?

Kimse kusura bakmasın.Çifte vatandaş yaparım birisi annesinin (yabancı ülke) vatandaşlığı diğeri de doğduğu (yine yabancı ülke)vatandaşlığı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha onurlu, huzurlu ve refah içinde bir yaşam arayışında hayatımız s... gitti.

Zor çocukluk geçirmiş mert adamların çocuğu bırak evlenmediği bir dönemdeyiz.

80-90 jenerasyonda böyle insan çok var.

• Japonlar almanlar üremiyor. Suriyeliler filistinliler ürüyor. Bunların devletlerine bakarsak üremeyenler dünyanın en büyük ekonomisi, üreyenlerin devleti cuma namazı çıkışı gaza gelen birkaç davar yüzünden bile iç savaşa gidiyor. Cahiller ürüyor bu kadar basit.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kardeşim sen insanlarla dalgami geciyon. Kendinle celismw bari. Hem ulke de milli dindar nufus olsun diyon hemde disaridan her milletten her dinden nufusu ulkeye sorgulamadan yığıyorsun sonrada hwdi cogalalimda nufusumuz ezilmesin ayağına yatıyon.

Ulkede zaten kültürlü bir dindar nufus yetisiyodu ama sayenizde azinliga düştü hatta egitim sistemiyle IQ seviyesi gerilemeye basladi.

• kugutex kullanıcısına yanıt

Hayat refah isteyrek ve paraya taparak geçmez bir 3.dünya savaşı iphone araba alemiyem derken kuru ekmek soğan sırasına girmişsin.

Ben kendi çocuğumun gırtlalığını ve sıradan devlet eğitimini karşılıycak güçteysem, hiçte oyle bol para filan aramam eşim yanımda arkamda dursun yeter herşey olur.

Herkes zengin bol paralı ve rahat bir hayat yaşıyacak diye birşey kural yok bu dünyada.

Yukardakide evlenemiyorlar demiş, herkes çatır çatır evleniyor kornalar davullar susmadı bu yaz evlenemeyen tiplerin fix değişmez profilini yazıyım çalışmaya oturma organı yemeyen,kendi hayal evreninde vasat eğitimiyle kendini üst sınıf beyaz yaka sanan, yatış memur tip iş arayan tipler everest gibi gerçekler bu "usa homeless" kafası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2024; 15:24:42 >
  • İnsanlara 17 bin TL maaş verip kiraları en az 15 bin TL yapıp birde bu insanlardan evlenip çocuk yapmalarını mı bekliyorlar
    Nüfus ihtiyacını memurlar gidersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim alıyor 17 bin bir kişi bile tanımıyorum şu an yemin ederim allah çarpsın, sen yıllar boyu çalışmayıp tamamen vasıfsız olarak iş ararsan yıllarca kendini geliştirmezsen evlenme bir zahmet zaten çocukta yapma yerinde olur.Çocuk Doğurmanın İmkansız Olduğu Ülkedeyiz 

ortalama maaşlar 30.000-35.000 arasında değişiyor lise mezunu işçi mavi yaka kesimin bile, öyle yeni bitmeyede vasıfsıza kimse vermez çok para.

millet daha 17-18 inde işe giriyor 25 ine kadar bir çok şey yapıyor yükseliyor statü yapıyor işinde,25 ine kadar yatarsan sana doğal o 17.000 .

Burada bir çok şikayetiniz ya hayattaki başarısızlığınız yada tembelliğiniz gerçeklerle yüzleşçeksiniz, a ve z partisine atmakla kendinizi uyutursunuz sadece iyi kalite uyuşturucu almış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2024; 16:15:15 >
    Şaşırtmayan bir cevap :)

• ülkenin ekonomisi iyi değil okey,akp nin de canı cehenneme onada okey ,ama bazı sorunları kendinizde arayın.

kendi çevrenizdede 17.000 tl çalışanlar ya yaşı küçüklerdir,pastada çok minik bir azınlık olduğuna eminimde ama ıspatlayamam.Çocuk Doğurmanın İmkansız Olduğu Ülkedeyiz 

Ben dandik aöf myo mezunuyum ama statümle 45.000 tl alıyorumda üretim planlama uzmanı olarak.

17.000 tl teklif alıyorsanız tamamen kendi başarısızlığınız başkasının değil hayata atılmakta çok geç kalmışsınızdır net.

Ha bende 1 seneye yakın vatan bilgisayarda asgari ücrete çalıştım ama toydum yaşımda 19 du ,kimse o maaşa ömür boyu kalmıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2024; 19:10:9 >
    Çocuk Doğurmanın İmkansız Olduğu Ülkedeyiz

Bunlar doğru.

Vasıflı çalışana bile asgari veya çok az fazla veren damlatan yerler var, duymuyor, görüyoruz,

adam o yaşadığı yerde daha iyi biyer de bulamıyor, uzaklara gidecek parası birikemiyor vs.

dolayısıyla çoçuğu diyor nasıl bakacım.

• Şu gerçeğide unutmayın chp gelirse çok farklı olmayacağız çünkü toplum çoğunlu leş durumda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben 17 bin almıyorum genel bir durumdan bahsettim
    İnsanların iyiliğinden banane sadece gördüklerimi söylüyorum
    Bu yaşantıyı kendileri istediler çilesini de kendileri çekiyor

• limbesh kullanıcısına yanıt

valla vasıflı olup ,belli bir çalışma hayatı olmuş ,ben hiç görmedim şahitte olmadım yeminle görmedim lise mezunu tezgahtar kızın bile kazancı 30.000 civarı aldığı primlerle avm de.

eylülde evlenecekte,evleneceği çocukta tezgahtar daha 17 yaşından beri çalışıyorlar, düğünde yapıcaklar, evinide düzdüler,ailedende okadar bir destek yok ha bir çocuğun babası 6 aylık kirayımı ne ödemiş bir o var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2024; 20:22:32 >
  • bok çukuru(genel)

Tezgahtar 30 bin TL mi? Hangi tezgahmış o başka şeyler de satılıyordur o tezgahtan

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

9 senelik uzman artık, 26 yaşında kız 17 yaşından liseden beri çalışıyor hiç ara vermeden,zarada olsun okadar.

paralı arap turistleri bile karşılama görevi bu kızda joker eleman arapça bile öğrendi anlaşacak kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2024; 22:3:28 >

Sorması ayıp olmasın @kerimcem senin kaç çocuk var acaba?

Benden önce sorulmuş ve cevaplanmış: İki evlilik ve sıfır çocuk!

Buna ne derler bilirsin: Ele verir talkını kendi yutar salkımı!

Neyse dilerim senin de olur şöyle 3-5 tane...

Görürsün Hanya yı Konya yı. :)))

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli56 -- 24 Ağustos 2024; 22:12:42 >
    Senin gibi biatçı tiplerin tabiatıdır
    Sana fakirlik övgüsü yapanlar saraylardan çıkmıyor, bir yere gitse 10 uçak konvoyla gidiyor.
    Sana ramazan akşamında çıkıp “peygamber efendimiz saman balya yatağın üzerinde yatardı” diye fakirlik güzellemesini yapan hocalar villalarda yaşayıp mecedes bayiinden çifter mercedes çekiyor.
    Fakirsek ya hep beraber çekelim yada hep beraber ülkemizin zenginliklerinden faydalanalım
    Fakirlik borazanlığı da senin gibi tiplerin görevi.Birileri malı götürecek 80 sülalesine yetecek mal yapacak, millet açlık sınırının altında inim inim inleyecek
    Bir kesim lüks şatafat içinde yaşarken, Benim çocuğum neden fakir olsun? Neden her zorluğun altında ezilsin?
    Fakirliğin getirdiği zorluk çok iyi birşeyse neden hep bir kesim çok zorluklarla yaşıyor, zenginlik içinde yaşayanlar kendine layık görmüyor mu bu insana son derece faydalı durumu?
    Ülkenin zenginliği varsa herkes paylaşmalıdır ya da herkes fakirliğini yaşamalıdır.
    Böyle olursa senin gibi trollere de gerek kalmaz

• man utd kullanıcısına yanıt

birileri zengin birileride fakir olucak kıyamete kadar böyle bu düzen alışmaya bakın,abd homeless ler ne yapsın bütün gün trumpa mı sövsün Çocuk Doğurmanın İmkansız Olduğu Ülkedeyiz 

rte gidecek imamoğlu gelicek sizin için fack fakir ve gösterişsiz yaşıycak aynen yaşar.

ülkenin kurucu liderinde bile böyle hava yok adamın her yeri marka klass, türkler gösterişi şaşayı sever yönetim katında 1000 ce yıldır böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 0:36:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.