Şimdi Ara

Çocuk Doğurmanın İmkansız Olduğu Ülkedeyiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bırak homeless edebiyatını hep aynı hikaye

O kurucu kesimin hiç bir arabın önünde eğilmeden sıfırdan yokluk içinde yaptığı kaç tane KİT leri peşkeş çekip bu günlere geldin onu anlat?

Kaç milyar dolar cukkaladınız onu anlat

Gelmiş aptal saptal homeless edebiyatı yapıyor

O giyinmişse giyinmiş enflasyon oranlarını kıyasla bakalım dolardan daha kıymetli TL yi görürsün

Ülkede enflasyon 2 yıldır varoluş savaşı veren Ukrayna dan daha yüksek

Enflasyon 10 yıldır iç savaş yaşayan , İsrail'in her canı istediğinde bı bombalayıp çıktığı Suriye'den de daha yüksek

Yıkmaya uğraş yapamazsın..

Böyle bir yıkıma sürüklediniz memleketi

Sahi nasıl becerdiniz ? Anlatsana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 25 Ağustos 2024; 3:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Allah aşkına Daha okudugun mesajdan anlami dogru düzgün cikarim yapamıyon. Paradan refahtan ne bahsetmisim. Ama yinede bu millete refahı çok goren zihniyetinizden de artık gına geldi yani. İstiyonuzki türk milleti köle olsun. Kula tapınsın. Saraylarda yaşayanlara köle olsun. Sahte din tüccarlarına köle olsun

Biraz refah isteyenlere paraya tapmayin diyip karun gibi servet sahibi olanlara tapın diyorsun acık açık.

Bölgeye göre fark ediyor galiba, bazı şehirler zor.

Şimdi de, zamanında şehrinden kurtulmamışsın filan dersin.

Kerimcem kaçırdığın bir nokta var. Hiç kimse seni hayat dersi alınacak biri olarak görmüyor. Hayatını anlatmaya devam et, biz de çocuğumuzun 40 yaşında bile 7 / 24 ****ollüğü yapacak biri olmaması için ne yapmamamız gerektiğini öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 25 Ağustos 2024; 16:29:46 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

Kimseye hayat dersi vermem herkesin kendi düşüncesi,para eksenli çocuk yapmam sanamı sorucam, allah bana çok verir gider paraylada evladımı şımartmam yaz tatilinde git çalış harçlığını çıkar telefonunu al derim.

Bu hayatta yokluğu ve savaşmayıda bileceksin o tırnaklarını kazıyarak elde ediceksin istediklerini, muhallebi çocuğu olmuycan.

Şımartılmış tiplerin hali ortada zayıf,egoist,kendini bir mok sanan ,insanlara tepeden bakan aşağılayan malın, öküzün boş kafanın önde gideni oluyorlar genelde öyle bir ebeveyn olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 17:50:5 >
  • +Atatürk fakir ve maddi kötü durumda bir ailede doğmasa,zengin tuzu kuru bir ailede doğsaydı her istediği önüne konan cinsten, tarihte adını bile duymazdınız buradaki bir çoğu genç gibi devlete kapak atmak isteyen yan gelip yatan tarzda, yatış iş arayan parazit tembel tiplerden biri olurdu  fakirlik yokluk bir yönden iyidir insanı savaşçı,azimli tutar tarihe adını altın harflerle kazıyan bir çok kişi yokluktan,fakirlikten gelmektedir $ havuzundan değil.

Padişahların bile son yüzyıllarda kimisinin son başarısızlıkları zengin şımarıklığı kısmi kibir,zenginliğin gücüne güvenip savaşı bilememe tartamama yanlış yönlendirme olarak tanımlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 19:35:1 >

Son paragraf bana birini anımsattı ama çıkaramadım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 25 Ağustos 2024; 18:39:46 >

Blokla kurtul. Ne uğraşıyorsun ki? Adamın yazacağı herşey belli aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyor. Vaktini harcamaya değmez.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Ben eğleniyorum, komik adam. Bu arada mesajımdaki troll sözcüğü sansürlenmiş nedense.

Ben bunu 10 senedir tanırım hep aynı şeyler. İnsanı sıkıyor ya. Akrabaları, yalanları. Hele bir konuda altta kalmamak için mühendisim dedi palavrasını itiraf ettirdiler. Bir de askerde er olup tank komutanıydım dedi. Bir de uzun boylu diye tankçı yapmışlar. Uzun boylu birinin tankta işi yok er rütbeli biri değil tank komutanı sıradan araç komutanı olamaz. Baktım palavralarının ucu bucağı yok blokladım.

• Sizlerle fikirlerim uymak zorunda değil tabiki para çocuk yapmada önemli ama herşey değil, parayla şımartmak asla istemem yapmamda,rahata,hazıra alışır,kuş gibi ağzına beslenmeyi bekler, hayatta savaşçı olmaz,benim çevremdede fakirlikten ve yokluktan gelen insanlar özellikle öksüz ve yetimler hayatta çok daha başarılı çalışkan ve satatü yapmış ve bir yerlere gelmiş insanlar.

Babası herşeyi önüne koyan tipler tam aksi yönde oldu iş seçer niteliksiz okur,ülkeye söver durur bahane arar ,çalışmaz yatar,her bir şeyi anadan babadan bekler vesayre tam dunkof.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2024; 19:37:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.