Şimdi Ara

COD 5 İçin Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Makinanın özellikleri şu şekılde;
    İntel Dg 9665RY 775 LGA
    işlemci Core2 Duo 3.2 2 Mb Cache
    Ram 1 Gb 667 Mhz DDR2

Call Of Duty 5 Oynamak istiyorum Fakat oynayamıyorum Oyun yuklenıyor Fakat Açtıgımda Hiç Görüntü yok Sebebini ekran kartına bağladım kanımca.
    sizce nedeni ne olabilir.
    ekran kartı alacak olursak Hangisini Önerirsiniz. 512 mb 256 bit yada hangısını önerirsiniz Yardımlarınızı Bekliyorum

Teşekkurler Yardım Eden etmeyen Herkese.

• Hangi oyunları oynayacağına ve bütçene bağlı.Sadece COD mu yoksa kafanda başka oyunlar var mı?İstediğin özelliklerde ucuzundan ama performanslı 9600GT var.
  • COD 5 oynamak istiyorum ama yarın öbürgun bunun bıde 6 sı çıkarsa tekrar ekran kartında takılmak ıstemıyorum fiyatı 150 ytl yı gecmeyecek ne onerırsınız .

Teşekkurler
  • 9600 al.. bide ram al..
  • COD6 nın da zorlayacağını zannetmiyorum açıkçası tabiki aynı motorla çıkmaya devam ederse. 150 ye yok ama 180 e var

http://www.mavibilgisayar.com/ud/10749
  • Pekı arkadaslar bu anakartın ddr3 destegı varmı yokmu nerden anlayabılırız.
    kartı alınca uyumsuzluk sorunu cıkarırmı
    PCI exp. 9600 GT 512 mb uygun olurmu bu anakarta
  • Ekran kartı konusunda herhangibir sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar araştırıyorumda bu anakartta ddr3 dıe bısey yazmıo 9600gt alıcam ddr3 bu kart uyum sorunu yaşarmıyım dıe muallakta kaldım
  • Bence cod5'i oynama düşünceni bir gözden geçir arkadaşım. Yani o oyun için kart almak pek akıl kârı değil.

Sanırım sm2.0 destekli bir ekran kartın var. Bu nedenle oyun açılmıyor. İşlemci pentium d mi yoksa c2d mu? Eğer pentium ise 8600gt üstünü kesinlikle önermem ancak c2d ise hd4870 bile alabilirsin. F/P oranını düşünürsek hd4830 ve hd4850 iyi kartlar. Daha düşük modellerde ise 9600gt benim için ilk sırayı alır. Ayrıca kesinlikle ram takviyesi yapmalısın. Sonra "oyunda neden takılmalar oluyor? Oyun neden bu kadar kasıyor deme!"
  • Ekran kartındaki bellekler ile anakart arasında bir uyuşmazlık söz konusu değil arkadaşım.Yani o konuda kafan karışmasın.
  • bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar 9600gt alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cixulala

arkadaşlar araştırıyorumda bu anakartta ddr3 dıe bısey yazmıo 9600gt alıcam ddr3 bu kart uyum sorunu yaşarmıyım dıe muallakta kaldım

O konuda şüphen olmasın. Git gddr5 bellekli hd4870 al yine çalışır ancak sistemin diğer bileşenleri ile orantılı bir kart almaya bak. Bir de psu'na dikkat et. Kaliteli olsun.
  • 9600 GT Derim ben
  • Call of Duty: World at War için çok iyi bir ekran kartına ihtiyaç duyulmuyor. Ben HD 3850 ekran kartımla 1280*1024 çözünürlükte tüm detaylar en yüksekte oyun oynuyorum. DrawFPS komutu ile FPS değerlerine baktığımda en düşük durumda 35 FPS civarında kalıyor. (8.6 sürücü ile kullandım bir de şimdilerde 8.12 ile denedim yine aynı kalitede. Herhangi bir akıcılık sıkıntısı yok)
  • ya hep söylüyorum 1 oyuna odaklı düşünmeyin her hoşunuza giden oyunda başka bi ekran kartımı alacaksınız ya
    benim tavsiyem 9800gtx+ dır
  • Belirli bir oyun için ekran kartı almak çok mantıksız. Şimdi sana Cod4'ü rahat oynamak için 2600xt falan da yeterli dicem.O da Crysis'i oynamıcak. Tek bir oyuna bağlanmamalı ekran kartı. Sonuçta oyun oynuyosan hepsine yeticek bişi alırsın bütçen varsa. Şuanlık tüm oyunları oynayan limitteki kartlar 3850 ve 9600gt.Bunları tercih edebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.