|
Bildirim
|
Aktarmayı ve güncellemeyi dusunuyorum, öncelikle oyunu edinmem gerek, ardından da dosya yapısına bakılmalı.
Bende yeri ayrı bir oyun, hem çok severim hem de ilk çevirdigim oyundur, düzgün bir yama yapmak isterim. |
Eski yamayı yapan arkadaşa yada arkadaşlara çok teşekkürler.
OyunÇeviri çalışanlarına buradan teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum. Sayenizde eski sürümü ve diğer birsürü oyunu Türkçe oynayabildik. Umarım emeğinizin karşılığını alabiliyorsunuzdur. Umarım bir aksaklık çıkmadan,sayenizde bu sürümünde Türkçe halini görebiliriz. Eğer olmazsa bile sağlık olsun önceki çalışmalarınız için sizleri tebrik ediyorum. Aradan 2 ay geçmiş fazla değil ama sormak istedim,acaba yeni sürüm için yama çalışmaları başladı mı? Diğer oyunlarını çeviren arkadaşlar ile iletişime geçebildiniz mi? |
Arkadaşlar, tüm haber bekleyenler için açıklama yapmak istiyorum. Dosyalar konusunda, daha önce de açıkladığım gibi hâlâ gelişme yok. Bir kısmını açabildim, ama karakter sınırı ile karşılaştım. Elimizdeki Ghost Recon Wildlands çevirisinin ardından, hem MW Remastered, hem de WW2'nin dosyalarına yoğunlaşacağım. Sabrınız için teşekkür ederim.
|
Valla hocam oyunu edindim, dosyalar farklı açılmıyor, bir yolunu da bulamadım, MW2 ile MW3 çevirisini yapanlarla iletişime geçmeye çalışıyorum ama şimdilik bi gelişme yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 2 Mart 2019; 21:59:15 > |