Şimdi Ara

COD4 Püf :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam canım abilerim bosix abicim özellikle tabi ki :) şimdi bana bir konuda yardım ederseniz sevinirim .
    Bildiğiniz üzere online olarak aktif durumdayım ama oyuna bir türlü alışamadım klavye ve mouse olsa neler yaparım orası da bır gerçek :P ( herkezin böyle bir gerçeği var ) orasıda kesin :P

şimdi ben ufak ufak xp kazanıyorum ama adamları öldükten sonra izliyorum adam o kadar rahat hedef alıp vuruyor ki beni ben iki saat tutturmak için uğraşıyorum sanırım oto aım var yanı adama otomatik kitleniyor bunun bir püf noktası var mı abiler ve bunun gibi bilmem gereken noktalar var mıdır bunları benımle paylaşırsanız cok sevınırım ..

Bir de klavye mouse ıle oynamak mumkünmü bu oyunu ?

şimdiden yorumlarınız için tşk ler ....

• Zamanla sende alışırsın onun bi püf noktası yok, ilk zamanlar nerden gördüler, nasıl buldu, nasıl böyle nişan alıyolar diye kafayı yiyosun sonra radardan bakarak yerlerini tespit edip görmeden 4 kişiyi öldürüyosun (el bombası rekorum 5)

Klavye ve mouse ile oynanıyor evet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

Zamanla sende alışırsın onun bi püf noktası yok, ilk zamanlar nerden gördüler, nasıl buldu, nasıl böyle nişan alıyolar diye kafayı yiyosun sonra radardan bakarak yerlerini tespit edip görmeden 4 kişiyi öldürüyosun (el bombası rekorum 5)

Klavye ve mouse ile oynanıyor evet...

nasıl oynıcaz pekı klavye ve mouse ıle
  • Bu aparat var 2. el kısmında da satılıyo ama COD 4 de çalışıyo mu çalışmıyo mu bilmiyorum kavye ve mause destedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_22588435/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.