Şimdi Ara

code geass hakkında bir kaç soru (spoiler içermektedir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tanıtım konusuna yazcakdım fakat spoiler içerdiği için konuyu kirletmek istemedim,

öncelikle animeyi çok beğendim sonuda çok hoştu fakat

forumu incelediğimde lelouch un öldüğünü söyleyen arkadaşlar var benim anladığım kadarıyla lelouch ölmedi bi şekilde C_C den geas mührünü alıp ölümsüz olmuş sanırım ve bize o sahneyi göstermediler çünkü bu planlı bile olsa leluch un kendini öldürteceğine inanmıyorum hatta son karedede gördüğümüz gibi at arabasında giderken C_C "öyle değilmi lelouch?" diyor sanırım c_C ile birlikte sonsuz yaşama doğru yol alıyorlar yanlışmı düşünüyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

arkadaşlar tanıtım konusuna yazcakdım fakat spoiler içerdiği için konuyu kirletmek istemedim,

öncelikle animeyi çok beğendim sonuda çok hoştu fakat

forumu incelediğimde lelouch un öldüğünü söyleyen arkadaşlar var benim anladığım kadarıyla lelouch ölmedi bi şekilde C_C den geas mührünü alıp ölümsüz olmuş sanırım ve bize o sahneyi göstermediler çünkü bu planlı bile olsa leluch un kendini öldürteceğine inanmıyorum hatta son karedede gördüğümüz gibi at arabasında giderken C_C "öyle değilmi lelouch?" diyor sanırım c_C ile birlikte sonsuz yaşama doğru yol alıyorlar yanlışmı düşünüyorum?

Valla bana da öyle geliyor. Ortadan kaldırttı kendini ölmeden. Ama bunun fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum. Sonuçta Lelouch'un istediği oldu. Keşke devamını yapsa Sunrise.

• bencede hele sonlara doğru öyle olmadığı halde kendini kötü diktatör biri olarak gösterdiği sahneler yokmu kardeşi nunaly e bile elleri titriyodu hatta... millet ona sövüyodu herkes düşmanı olmuşdu içimden lan açıklasan herşeyi nevar sanki diyip deli oluyodum
    eupy desen öyle hala herkes onu isteyerek öldürdü ve geass ı ile bilrek kontrol ettiğini düşünüyor ama durum öyle değil oda beni hala kıl ediyo keza suzaku ya yaptığı kalen e yaptığı hatta adını unuttum o ölen liseli güzel kıza bile aynını yaptı niye konuşmuyosun be adam :q çok sinir bozucuydu
  • quote:

bencede hele sonlara doğru öyle olmadığı halde kendini kötü diktatör biri olarak gösterdiği sahneler yokmu kardeşi nunaly e bile elleri titriyodu hatta... millet ona sövüyodu herkes düşmanı olmuşdu içimden lan açıklasan herşeyi nevar sanki diyip deli oluyodum
    eupy desen öyle hala herkes onu isteyerek öldürdü ve geass ı ile bilrek kontrol ettiğini düşünüyor ama durum öyle değil oda beni hala kıl ediyo keza suzaku ya yaptığı kalen e yaptığı hatta adını unuttum o ölen liseli güzel kıza bile aynını yaptı niye konuşmuyosun be adam :q çok sinir bozucuydu

O sahnelerde ben duvarları dövüyordum. Yeminle sinir bozucuydu. En azından suzakuya söyle lan it diye bağırıyordum evde.
    Ama ölüm sahnesi ağlatır.

• ağladım ama hüngür hüngür değil tabi

nunaly nin öldüne inandığımız sahne ve çakma kardeş Rolo nun son anları o lelouch u kurtarmak ve kendi canı pahasına geassını kullanarak ortalığı yakıp yıkması sonra ölüşü bunlarda ağır sahnelerdi
  • Code Geass'tan sonra kafa dağıtan bir(kaç) anime izlemeni öneririm. Ben Gintama'yı izlemiştim mesela. Ama sen ecchi izleyebilirsin.
  • ya shippuden e kaldım yerden devam edim diyorum ek olarakda cowboy bebop ve samurai champlo var ilk bikaç bölümlerini izledim. shippudene hiç girmeden şimdilik kısa kısa bu animelerimi bitirsem diyorum sürekli downloaddayım arşiv benden önde gidiyor yetişemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duyduğum kadarıyla yazar Lelouch kesinlikle öldü diye açıklama yapmış ama bazıları Sunrise firmasının yazarı takmayıp bu kadar seveni varken devam ettireceğini düşünüyor ve devam ettirmesini bekliyor.En son bildiğim kadarıyla Sunrise serinin devamı nitelğinde 1.sezondakiler gibi bir Picture Drama çıkarıcak.

Şu habere göz atabilirsin >>>
    www.anime.gen.tr
    Anime Manga Türkiye : Code Geass Haberleri
    http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1121

Bu konuda çok düşündüm ve aklıma şunlar geldi:

Niye öldü:
    -------------------------------------------------------
    1-Lelouch normalde kardeşini bu kadar üzüceğini bildiği halde ölü numarası yapıp ortadan kaybolamaz.
    2-Suzaku eğer gerçekten ölmeyecek olsa Lelouch için bu kadar ağlaması normal değil,oturup tahttını kaybettiği veya sürekli saklanarak yaşaması gerekeceği için bu kadar ağlıyor olamaz.
    3-Eğer gerçekten numara yaptıysa bunu C.C.'nin biliyor olması lazımdı o zaman C.C. niye Lelouch ölürken kilisede "As the price of casting Geass on other people,you..." diyerekten ağlıyordu?
    4-Charles'ın V.V.'nin kodunu aldığını ve C.C.'nin kodunu almaya çalışırken gördükten sonra bu işlemin C'nin dünyasında yapılması gerektiğini anlıyoruz ama Lelouch'un en son C'nin dünyasına girdiğinde çıkışları havaya uçurduğunu hatırlıyor ve oraya bir daha giremiyeceği için bu işlem başka bir kod taşıyıcı bulsalar bile gerçekleşemez.
    5-Lelouch'un çok fazla şey yaşadığı ve artık yorulup gerçekten ölmek isteyeceği gibi bir seçenekte var.

Birde tam tersinden bakalım

Niye ölmedi:
    -----------------------------------------------------------
    1-Lelouch'un C.C.'ye Zero Requiem için artık kardeşini öldürmekten çekinmediğini söylediğini biliyoruz ve özellikle son bölümde Damocles'in içinde kardeşiyle tartışırken kendinin Lelouch Vi Britannia fikrine karşılık aynı şekilde kardeşinin Damocles'in nefretin simgesi olacağını söylemesinden sonra Lelouch artık kardeşini koruması gerekmediğine karar verip kardeşini düşünmeden kendini ölü gösterip C.C. ile ortadan kaybolabilir.
    2-Yukarıda yazdığım gibi Suzaku'nun Lelouch'un gerçekten ölmeyeceğini bilse o kadar ağlayacağına inanmıyorum kısacası Lelouch'un ölümsüz olduğunu Suzaku'ya söylemeyip Suzaku'danda habersiz kaybolmuş olabilir.
    --2(A):Bu durumdada başka bir soru geliyor akla eğer Lelouch kodu anne yada babasından almışsa C'nin dünyasında Suzaku bunu nasıl farketmedi.
    --2(B):Ardındanda cevap olarak Charles'in kodunun avucunun içinde çıktığını kısacası herkesin C.C. gibi belirgin bir yerinde çıkmayabileceği bu yüzdende Suzaku'nun hatta kendisinin bile kodu olduğunu farketmemiş olabileceği akla geliyor.
    3-Lelouch ölürken kilisede C.C.'nin ağlaması gelirsekte akla gelen ilk şey;C.C. ölümsüzlüğü çok acı çektiğinden dolayı lanet olarak gördüğünü biliyor çok düşük ve saçma bir ihtimal olsa bile Lelouch ölümsüz oldu diye ağlıyor olabilir.Diğeri ise C.C'nin Lelouch'un kodu olduğunu o sırada bilmiyor olabilir ama bu durumda da C.C.'nin Geass ile ilgili herşeyi bildiğinden Lelouch'ta kod olsa C.C.'nin kesinlikle bileceği yüzünden geriye gene Lelouch ölümsüz oldu diye ağlıyordu seçeneği kalıyor.
    4-Lelouch'un ölmediği konusundaki en iyi dayanak ise Lelouch'un C'nin dünyasındayken anne vebabasını C'nin dünyası yutttuğu halde Begone! diyerek son vuruşu Lelouch yaptığı için kodu babası aldığı ve ölümsüz olduğudur.

5-Lelouch'un ölmediğinin ve at arabasını kullanan kişi olduğunun en büyük kanıtı ise anime boyunca bu sözleri tekraryalayan C.C.'nin animenin sonunda samanların üstünde uzanırken bunları demesidir:

C.C.:"The power of kings,known as Geass,brings one solitude."
    C.C.:Not quite accurate,is it?
    C.C.:Right,Lelouch?
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>
    C.C.:"Geass olarak bilinen kralların gücü sadece yalnızlık getirir."
    C.C.:O kadarda doğru değil?
    C.C.:Değil mi Lelouch?

Kısacası anime boyunca Geass'ın sadece yalnızlık getirdiği söyleyen C.C. samanların üstündeyken bu sözün o kadarda doğru olmadığını söylüyor ve "Right,Lelouch?" diyerekten bir cevap bekliyor.Eğer Lelouch ölmüş olsa C.C. bu sözleri söyleyemezdi ki ben Lelouch'un C.C.'nin ölme şansına kaçırmasına neden olduktan sonra onu yalnız bırakıp gideceğine inanmıyorum.

Çoğu kişinin söylediği gibi bana görede arabayı kullanan kişi Lelouch'tur.Bilgilerde bir yanlışlık veya daha kesin bilgileriniz varsa lütfen paylaşın sonuçta en sevdiğim anime hakkındaki her haberi dört gözle bekliyorum

• iyi yazmışsın bence ;

lelouch herşeye rağmen ölmüş olabilir anime veya değişik filmlerde sürekli görüyoruz karakterler ölen kişinin ardından sanki yanındaymış gibi konuşabiliyor yani onun hatıralarıyla konuşuyor bi nevi demek istediğimi anladın bu da at arabasındaki sahneyi bağlar nitelikte. ama yinede eksik noktalar var.

ölmeme nedenleri ise, c dünyasına kapılar parçalanmış olmasına rağmen tekrar girebilirler nasılki kapı yok olduğu halde c.c ve lelouch un annesi içeri girebildiyse aynı yöntemle içeri tekrar girmek mümkün. ama buna gerek kalmış olabileceğini zannetmiyorum çünkü bence Lelouch kodunu kendi kendine aldı çünkü orada babasıyla annesini yok etmeden hemen önce tanrılarla konuşuyor du ve bir anda kendi kendine geassını çiftledi yada bir kademe daha yükseltti tam bilemicem o sırada kodu almış olabilir. ve farkında olabilir yada olmayabilirde. fakat ölmediğini anladığında yada zaten biliyor oldunu varsayıyorum bunu hiçbirşekilde suzakuya söyleyemezdi. çünkü hiçbir şekilde nunalynin yada suzakunun o saatten sonra leloucun iyi veya kötü peşinden gelme ihtimali kabul edilemez çünkü herşeyin bir plan olduğu halk tarafından bilinmemeli.

benim bir varsayımım ise suzaku kılıcı sapladığında lelouch ona zero olmak senin cezan diyor çünkü suzaku zero ruhunu yaşatmak zorunda zira suzakuda halk tarafından öldü biliniyor artık o zero. fakat tam o esnada suzaku lelouch a birşeyler fısıldıyor tam hatırlamıyorum ama geass ın yükünü taşıyacağım diyor. hatırlayalım lelouch c.c den geassı nasıl almışdı c.c vurulmuşdu ve ölüyor gibi bişidi geass gücünü aktardı lelouch da suzakuya aktarmış olabilirmi? buda benim tezim

• quote:

1)lelouch herşeye rağmen ölmüş olabilir anime veya değişik filmlerde sürekli görüyoruz karakterler ölen kişinin ardından sanki yanındaymış gibi konuşabiliyor yani onun hatıralarıyla konuşuyor bi nevi

2)benim bir varsayımım ise suzaku kılıcı sapladığında lelouch ona zero olmak senin cezan diyor çünkü suzaku zero ruhunu yaşatmak zorunda zira suzakuda halk tarafından öldü biliniyor artık o zero. fakat tam o esnada suzaku lelouch a birşeyler fısıldıyor tam hatırlamıyorum ama geass ın yükünü taşıyacağım diyor. hatırlayalım lelouch c.c den geassı nasıl almışdı c.c vurulmuşdu ve ölüyor gibi bişidi geass gücünü aktardı lelouch da suzakuya aktarmış olabilirmi? buda benim tezim

Yukarıda 1-2 ile işaretlediğim yerleri ben de düşünmüştüm:

NOT:Animenin aklımda kalan kısımlarıyla söyleyeceğim söyleyeceklerimi,yanlış aklımda kaldıysa kusruma bakmayın.

1)Zaten C.C bitişte yukarı doğru bakıyor,gökyüzüne(En azından C.C nun gözünden gösteriyormuş gibi gökyüzünü gösteriyorlardı.) Lelouch ölmüş ve arkasından söylemiş olabilir.Ama o gökyüzünü göstermesi sadece bir saçmalıktan ibaret olabilir,çünkü C.C'nun gözlerini arkaya doğru (Sürücüye doğru) gösteriyorlar.

2)Ben de öyle düşünüyorum,yani geassı Suzaku'ya verdiğini.Çünkü Suzaku yukarda dediğine benzer bir şeyler diyordu.Ama geassı vermek için C.C ve V.V gibi ölümsüz olmak gerekmiyor mu?Çünkü sasdece onların geass transferi yaptığını görüyoruz.E eğer Lelouch geassı Suzaku'ya verdiyse onun da ölümsüz olması gerekmiyor mu?E o zaman bu adam hala yaşıyor?!Ve geass transferi de dolaylı yoldan da yapılamıyor olabilir,Suzaku'da zero maskesi var unutmayalım.(V.V Charles'a gücü verirken el ele tutuşuyorlar,C.C Lelouch'a verirken de ayağını tutuyor.)

@leke900

Gerçekten iyi yazmışsın,baya kafa patlatmak gerekir böyle ayrıntılar için.

• Benimde görüşüm şöyle (Biraz uzun olacak ama):

- Bütün maddelerden önce en ön planda olan durum: lelouch un charles tan code u aldıgı (geass ı en son noktaya geldiği için olabilir, yada charles ın ölümünün onunla bağlantılı olduğu için olabilir bknz. "begone!", veya en kolayından code un sahibi öldüğünde birine geçmek zorunda olduğundan ve o anda charles la sadece teması lelouch un vardı. Suzakuya uzak dur karışma dedi, charles la temasta olmak için belkide.) Suzaku lelouch u öldürmeden önce ne lelouch un ne C.C. nin ne de suzaku nun bu durumdan (code) haberi yoktu. çünkü code un aktif olması için bir ölme, yaralanma deneyiminin geçirilmesi lazım. Code un lelouch a geçtiğinin farkında olmayan C.C. ve suzaku bu yüzden ağlıyordur büyük ihtimal. Belkide lelouch un bile haberi yoktur, yaralandıktan sonra anlıyordur.

-En sonunda C.C. "right?, lelouch" derken dikkat edin surucuye lelouch diyormus gibi bir hareket yapiyor.

-Tam lelouch ölürken nunnally elini tutuyor o anda lelouch un hafizasindan goruntuler goruyor (zamaninda lelouch un C.C. ye ilk dokundugunda olan gibi) bu code un belirtisi.

-Animenin adı "Code Geass", lelouch bu basligi code u charles tan, geass ı C.C. den elde ederek ortaya cikarmis olabilir.

-Ayrica 2. sezonun basliginda "R2" geciyor buda nasil C.C. gibi R.R. olarak algilanabilir. Japonlarda "r" yerine "L" dediklerine gore L.L. Lelouch Lamperouge un acilimi olabilir mi?

-Jeremiah, lelouch icin hayatini feda edebilecekken suzakunun lelouch u oldurmesine izin veriyor, belki code oldugunu bildigi icindir belki de lelouch un onurlu bir davranis yaptigina inandigi icindir.

Neyse bunlar benim fikirlerim ama ben Lelouch un hayatta olduguna inanmak isteyenlerdenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalFlush -- 29 Haziran 2009; 2:15:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

1-Ayrica 2. sezonun basliginda "R2" geciyor buda nasil C.C. gibi R.R. olarak algilanabilir. Japonlarda "r" yerine "L" dediklerine gore L.L. Lelouch Lamperouge un acilimi olabilir mi?

2-Jeremiah, lelouch icin hayatini feda edebilecekken suzakunun lelouch u oldurmesine izin veriyor, belki code oldugunu bildigi icindir belki de lelouch un onurlu bir davranis yaptigina inandigi icindir.

1) Ben R2 nin açılımının "Rebellion 2" olduğunu düşünüyorum.
    2) Orange lelouch a Marianne nin intikamını almak için yardım ediyordu, charles ölünce intikamda alınmış oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

1-Ayrica 2. sezonun basliginda "R2" geciyor buda nasil C.C. gibi R.R. olarak algilanabilir. Japonlarda "r" yerine "L" dediklerine gore L.L. Lelouch Lamperouge un acilimi olabilir mi?

2-Jeremiah, lelouch icin hayatini feda edebilecekken suzakunun lelouch u oldurmesine izin veriyor, belki code oldugunu bildigi icindir belki de lelouch un onurlu bir davranis yaptigina inandigi icindir.

1) Ben R2 nin açılımının "Rebellion 2" olduğunu düşünüyorum.
    2) Orange lelouch a Marianne nin intikamını almak için yardım ediyordu, charles ölünce intikamda alınmış oldu.

Bunlar zaten teoriler ama bence asıl guclu ve inanabilirligi yuksek olan teorilerim ilk 4 maddedekiler, onlar en mantiklilari geldi bana. Bu son ikisi dediginiz gibi olma olasiligi daha yuksek.

• quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

quote:

1)lelouch herşeye rağmen ölmüş olabilir anime veya değişik filmlerde sürekli görüyoruz karakterler ölen kişinin ardından sanki yanındaymış gibi konuşabiliyor yani onun hatıralarıyla konuşuyor bi nevi

2)benim bir varsayımım ise suzaku kılıcı sapladığında lelouch ona zero olmak senin cezan diyor çünkü suzaku zero ruhunu yaşatmak zorunda zira suzakuda halk tarafından öldü biliniyor artık o zero. fakat tam o esnada suzaku lelouch a birşeyler fısıldıyor tam hatırlamıyorum ama geass ın yükünü taşıyacağım diyor. hatırlayalım lelouch c.c den geassı nasıl almışdı c.c vurulmuşdu ve ölüyor gibi bişidi geass gücünü aktardı lelouch da suzakuya aktarmış olabilirmi? buda benim tezim

Yukarıda 1-2 ile işaretlediğim yerleri ben de düşünmüştüm:

NOT:Animenin aklımda kalan kısımlarıyla söyleyeceğim söyleyeceklerimi,yanlış aklımda kaldıysa kusruma bakmayın.

1)Zaten C.C bitişte yukarı doğru bakıyor,gökyüzüne(En azından C.C nun gözünden gösteriyormuş gibi gökyüzünü gösteriyorlardı.) Lelouch ölmüş ve arkasından söylemiş olabilir.Ama o gökyüzünü göstermesi sadece bir saçmalıktan ibaret olabilir,çünkü C.C'nun gözlerini arkaya doğru (Sürücüye doğru) gösteriyorlar.

2)Ben de öyle düşünüyorum,yani geassı Suzaku'ya verdiğini.Çünkü Suzaku yukarda dediğine benzer bir şeyler diyordu.Ama geassı vermek için C.C ve V.V gibi ölümsüz olmak gerekmiyor mu?Çünkü sasdece onların geass transferi yaptığını görüyoruz.E eğer Lelouch geassı Suzaku'ya verdiyse onun da ölümsüz olması gerekmiyor mu?E o zaman bu adam hala yaşıyor?!Ve geass transferi de dolaylı yoldan da yapılamıyor olabilir,Suzaku'da zero maskesi var unutmayalım.(V.V Charles'a gücü verirken el ele tutuşuyorlar,C.C Lelouch'a verirken de ayağını tutuyor.)

@leke900

Gerçekten iyi yazmışsın,baya kafa patlatmak gerekir böyle ayrıntılar için.

suzaku o sahnede 'bu "geass" ı kabul ediyorum' diyor ve dikkat edesenz bu sahneden önce suzaku ile lelouch konuşması gösteriliyor orda lelouch geass aslında dilek gibidir diyor aslında suzaku geass ı kabul ediyorum derken lelouch un dileğini kabul ettiğini söylüyor yani adaletin simgesi zero olarak yaşaması dileği

• Son sahnede C.C ''Değil mi Lelouch?'' derken hafif kafasını kaldırıyor.At arabasını kullanan Lelouch olduğu kesin buradan.

Asıl anlaşılmayan Code olayı bence.Charles kaybolurken Lelouch un boynunu sıkıyor ve temasa geçiyor.Burada onun Code u Lelouch a geçmiş olabilir ve bunu Lelouch dan başka hiç kimse bilmiyor olabilir,ta ki son plana kadar.Suzaku ile Lelouch un anlaşması ( Zero ) sırasında ölümsüzlüğünü Orange a ve Suzaku ya söylüyor.Zaten Zero ortaya çıktığında Orange hafif bi tebessüm ile ''bırakın onu bana'' diyor ve omzundan basıp gitmesine göz yumuyor.Yani bunlar hep planlanmış şeyler...

Yaklaşık 1 saat önce bitirdim animeyi ve gerçekten inanılmaz 2.sezonu ile büyüledi beni.Şimdi bunun üstüne ne izlesem bana mısın demez gibi geliyor...

Lelouch ile Suzaku nun bi sahnesi varmış galiba ama ben rastlamadım öyle bişeye acaba izlediğim formatta o kısım çıkartılmış olabilir mi??

• Arkadaşlar orada C.C.'nin "Değil mi Lelouch" demesi bir anime klişesi gibi geldi bana. Ama Lelouch'un görülmeyen bir yerinde(!) o geass işaretinden olduğunu düşünüyorum. Ölmemiş olabilir. Ha ölmese bile devam edecek bir konu yok, Japonlar özgürlüğüne kavuştu, adam gibi biri başa geldi vs.
  • Ben yukarıda gökyüzünü falan gösteriyor demişim de yalanmış ya o,şimdi baktım da yok öyle bişi.
  • Yapımcılar ''Lelouch kesinlikle öldü'' gibi açıklama yapmışlar zamanında,ama yazarlar bunu yalanlamış ve devamının gelebileceği sinyalini bile vermiş. Directors Cut ( tüm bu code karışıklılığına bir son verir,çok da iyi olur ) veya bi Live Action gelmeli zaten.

Direk animenin devamı olarak bişi çıkmaz artık.Çünkü zaten olan olmuş,herkez huzura kavuşmuş.

• O kadar yazmışsınızda, peki bu sahnelerde babası gibi ölmüyor mu Lelouch?

http://img228.imageshack.us/img228/1875/bscap0005q.jpg
    http://img216.imageshack.us/img216/9307/bscap0006rgr.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 27 Temmuz 2009; 15:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

O kadar yazmışsınızda, peki bu sahnelerde babası gibi ölmüyor mu Lelouch?

Bu sahne Kallen'in "Lelouch, sen buralardan gittin gideli canım" demesinden sonra...

Bu sahnenin Lelouch la bir alakası yokki. Lelouch zero tarafindan olduruldukten sonra dunya ya barıs geliyor ve damocles denen ucan kale ve fleia denen fuzeler imha ediliyor dunya barisi icin. Bu sahneye kadar lelouch ya coktan mezarında ya da C.C. yle bir yerlerde geziyor tozuyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.