Bildirim
Coğrafya sanayi bölgesi ve suriye italya sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hammadde
ya bildiğin farkında olmadan bütün soruları sallamışım ikisinde de -
italyanın ham madde zenginliği gibi bişey vardı onu yaptım -
Şıklar nasildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama soruda degildir diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ıspanakçorbası
italyanın ham madde zenginliği gibi bişey vardı onu yaptım
limanla ilgili şıktı işte ulaşım fln cvp ikiside aynı denizde arkadaşım -
Bencede hammadde cunku italya yeralti kaynaklari bakimindan fakir suriye zengin diye dusundum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
italyanın ham madde zenginliği yaptım -
beyler soru coğrafi değildir diye soruyordu gemi teknolojilerinin ileri olması yaptım -
tamam coğrafi özellikle alakalı değildir diyor liman alakalı hammadde olcak cevap -
gelişmiş ülke alanlarıyla etkileşim içinde olması diye bir şıkda vardı sanırım -
Ya ben akdenize e kiyisi olmasina ragmen dedigi icin direk iklim ile ilgili olucak dedim iklim li sikki isaretledim
Ben diger ulkelerin etkiai yaptim dogal diyordu
Bir dunya haritasi vardi bolgelerle alakali bilgiler vermis hangisi ile ilgili bi bilgi yok diyodu 1 dedim boyle en batida kucuk alandi:-) digru vecap?
quote:
Orijinalden alıntı: ?blgn?
Bir dunya haritasi vardi bolgelerle alakali bilgiler vermis hangisi ile ilgili bi bilgi yok diyodu 1 dedim boyle en batida kucuk alandi:-) digru vecap?
aynen bende öylde dedim kuzey amerikanın batısında kucucuk bi alandı -
quote:
Orijinalden alıntı: ?blgn?
aynen kardeşim oyle yaptım bende cevap o gozukuyordu -
Artan nufus nedeniyle yeni alanlar kazandirmayla alakali soruya ne dediniz ben tracalandirmali olani dedim
bide şu soru vardı gelişmiş gelişmekte olan ülkelerin tarımla ilgili bişeydi hatırlamıyorum -
Evey ben istenilen tarim urunu mu ne onu dedim bide su vardi gizli issizlik falan ben makineleame dedim ya tum sorulari bi toplasak
haritada sanayi için uygun bölge neresidir sorusunu ne yaptınız arkadaşlar
Benzer içerikler
- ip gerilmesi formülü
- aktif metaller bazlarla tepkime verir mi
- birey dershanesi yorumları
- tübitak ek puan ne kadar
- deniz ulaştırma işletme mühendisliği maaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X