Şimdi Ara

Coil whine icin iade?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler. Yaklasik 3 ay once topladigim sistemde msi gtx 970 4g kullanmayi tercih ettim. Daha onceleri test yapmama ragmen fark etmedigim bu sorun bugun dikkatimi cekti. Vatan bilgisayar dan toplamistim sistemi. Bu durumda kart iadesi veya degisimi yapilir mi?

• Evet yapabilirsin 2 yıl içinde istedigin zaman iade yapabilirsin bu arada msi ye servispoint bakıyor ve türkiyede tamiri yapılmıyor ürünün servispointe gidiyor ürün incelenip rma(msi ye degişim talebi açılıyor daha sonra istersen iade istersen aynısından yeni ürün alırsın artık orası sana kalmış
  • Hocam eğer almazlarsa iade MSI ile iletişime geç. Genelde bu firmalar çok dikkat ediyor müşteri memnuniyetine.

Logitech Türkiye servisi para karşılığında nano alıcı satarken yurt dışından istedigin zaman ücretsiz yolluyorlar.
  • Daha once logitech g300 almistim ve bazi sorunlar cikartti ilk garantiye yolladim yine sorunlar devam ediyodu 2. kez garantiye yolladim iade istegiyle beraber ve iade alindi bu hassasiyeti ekran karti icinde gosterirler mi? Forumlarda bu durumda magdur olan birkac kisi gordum de...
  • Fps'yi 60'a sabitle yola devam et.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Hic hoslanmadigim bir sekilde sadece mesaj olsun diye mesaj atiyorsun. Ben genelde gta 5 oynuyorum msaa ve cimen haruc hepsini en yuksekte tutarim ve genelde 40 fps verir. Bu durumda da 60 a zorladigi icin yine bobin ses yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreshCloud

Hic hoslanmadigim bir sekilde sadece mesaj olsun diye mesaj atiyorsun. Ben genelde gta 5 oynuyorum msaa ve cimen haruc hepsini en yuksekte tutarim ve genelde 40 fps verir. Bu durumda da 60 a zorladigi icin yine bobin ses yapiyor.
    almayın diye bas bas bağırıyo millet ama yinede alıyosan bile bile lades , alıp almaları tamamen şans ,msi pek öyle şeylere takılmaz almayabilir .
  • Dedigim gibi son zamanlarda cikti bu sorun ve butceme en uygun kart buydu
  • Artik coil whine iade yada degisim yapmiyorlar daha once bir tanidigim gonderdi servise sorun yok diye geri yolladilar yinede sansinizi deneyin
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Msi destekten sordum aldiginiz magazaya gonderin ordan garantiye goturulup garanti kapsaminda degisim yapilabilir gibi birsey demislerdi. Hangi mantikla degistirmiyorlar anlamis degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-2000

Msi destekten sordum aldiginiz magazaya gonderin ordan garantiye goturulup garanti kapsaminda degisim yapilabilir gibi birsey demislerdi. Hangi mantikla degistirmiyorlar anlamis degilim.

Artık neredeyse tum gtx970 lerde cıktıgı için hocam kullanıcı bunu bilerek alıyor ilk baslarda bire bir değişim yapıyorlardı. Daha sonra yapmamaya başladılar. Servise gönderecekler kartı testler vs yapıldı sorun yoktur tarzında bişiler yazıp geri yollıyacaklar umarım sizin o sekilde olmaz. Eger rahatsız etmiyorsa 100 fps ye sınırlayın kartı bobin sesi azalır birde öle deneyin isterseniz
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Yine tekrarlıyorum 60 fps zaten alamiyorum grafikler baya avik oldugu icin. Benim sorunum sonradan basladi. Eger ilk aldigimda olsaydi hemen giderdim. Birde birisi degistirebilirsin derken digeri neden degistiremezsin diyor arada kaldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreshCloud

Yine tekrarlıyorum 60 fps zaten alamiyorum grafikler baya avik oldugu icin. Benim sorunum sonradan basladi. Eger ilk aldigimda olsaydi hemen giderdim. Birde birisi degistirebilirsin derken digeri neden degistiremezsin diyor arada kaldim.
    aynı karttan ben de de var.sadece 1000 fps nin üstünde çok az ses yapıyor..dying light oynuyorum ultrada hiç ses yok.biraz şans işi galiba..
  • mertsen54 M kullanıcısına yanıt
    Ya bende saskinim bu zamana kadar hic sorunu yoktu perfirmansindan da memnundum. Acaba overclock yaptiktan sonra mi olustu? Hatta kendimle gurur duyuyordum sorunsuz kart var diye
  • https://youtu.be/J4sFPvpXEKA
    Sesi oldugu kadar kaydetmeye calistim. Mikrofonu yaklastirmayinca sesi almiyor. Duyabildiginiz en yuksek sesi 50-60 cm oteden rahatlikla duyabiliyorum.
  • İçin rahat olsun degiştiriyorlar servispointin kontrol bile ettigini zannetmiyorum direk rma açıp degişim talebinde bulunuyorlar msi ye ama ne yazık ki çok fazla sıra oldugundan ve çok hızlı çalışmadıklarından biraz yavaş sonuçlanıyor yaklaşık 15 gün gibi bir süre,benimde gtx970 gaming 3 kere kartım degişti 3.de artık komple iade ettim deli gibi cızırdıyor diye şükür ki şuan rahatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 25 Eylül 2015; 4:00:48 >
  • black modern kullanıcısına yanıt
    O zaman yakinda vatan bilgisayar araciligiyla servise gondermeye karar verdim fakat ilk gondermede iade istegi gerceklesir mi?
  • İstedigin kadar yollayabilirsin bu senin hakkın benim 3 kereden kastım tam 3 defa kart 0 reyondan benim seçip aldıgım kartla degişti 4.yü almak istemedim artık çünkü yine cw li bir kart cıkıcagından emindim ondan para iadesi alıp yurt dışından başka bir kart aldım
  • Peki elimdeki kart kesin garantiye gidecek. Diyelim ki yeni kart verdiler. Yeni kartta da cw olursa bu 14 gun icinde iade kurali gecerli olur mu, yoksa eski kartim kadar kullanilmis olarak mi sayilacak?
  • Bu ürün ilk ürünün yerine verilecegi için yine normal garanti şartlarına dahil olucak ne yazık ki 14 gün içinde iadeden faydalanamazsınız servise gittigindede degişim onayı geliyor ancak en azından 15 gün gidiyor onuda bilin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 25 Eylül 2015; 12:42:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.